• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaar

Evet evet tabi. Nasil bu kdr eminsiniz? Napiyosunz kiz kardesine eski sovalyeler gibi kelepcemi takiyosunuz bel altina " kimse yaklasamasin o bolgeye' diye.

Eskiden sovalyeler uzun bi sefere gttiklerinde karilarina demirden bi kulot giydirirlermis kafes gibi. Anahtarla kitleyip anahtarida yaninda gotururlermis karim ben yokken kimseyle iliskiye girmesin diye.
Boyle bi guvenceniz yoksa savunmayin.

Anneme sorsam siz napiysunuz diye oda uyuyoruz der. Zaten beni ve dger 4 kardesimide leylekler getirdi.
Beni zor durumda bırakın kizkardeşin mecburen düğününe giderim ama o saygısız savunmalarını hiç unutmam yani ilişkimiz sarsıldı.

Sözlüye bak hem uyanık hem alıngan..Başta alistirmasaydiniz daha iyi olurdu..Gelsin yemek yesin, çay içsin gitsin aynı yatağı bırak da evde kalmasına müsade etmezdim..

Beni zor durumda bırakın kizkardeşin mecburen düğününe giderim ama o saygısız savunmalarını hiç unutmam yani ilişkimiz sarsıldı.

En guzeli. Annenizin haberi oldumu? Ne yapar size kizarmi?

konu sahibi bundan zaten rahatsız olmuş.
Siz gelip böyle yargılayınca içiniz rahat etti mi?
Egonuz tatmin oldu mu?

Karsinizda ki kişi küçük çocuk değil. Azarlar gibi yazmışsınız.
Konu sahibi sozlu
Ben de öyle dedim madem bu adam her gün gelecek sen yanina gideceksin ben bu sorumluluğu alamam git dedim.Anlamiyorsunuz galiba?
. Lutfen beni yanlis ablamayin, asla sizi kirmak veya kabalik etmek degil amacim. Demek istedigim keskeeee keske bir abla olacak hem de 2 cocuk annesi olarak kiz kardesinize en basindan tepki koysaydiniz. Bakin ben bekarim, 23 yasindayim ve bir kiz karsesim yok. Ama emin olun olsa idi, birakin sozluyu evimde yatirmak, onlari basbasa ayni odada bile birakmazdim. Ben de allah nasip ederse ilerde evlilik. Sozlu/nisanli doneminde basbasa kalmak istemem. Umarim buna musade de edilmez etrafimdaki beni sevenler ve iyiligimi dusunenler tarafindan. Tekrar uzduysem ozur dilerim ama lutfen kiz karsesinizi bu durumdan kurtarin.

Sözlüye bak hem uyanık hem alıngan..Başta alistirmasaydiniz daha iyi olurdu..Gelsin yemek yesin, çay içsin gitsin aynı yatağı bırak da evde kalmasına müsade etmezdim..
Neyse ki gönderdim de üzerimden yük kalktı ya bir durum olsa ne yapardım?Hepsi anneme tamam dememle oldu zaten.En başında olmaz dedim zaten

Konu sahibi sozlu
. Lutfen beni yanlis ablamayin, asla sizi kirmak veya kabalik etmek degil amacim. Demek istedigim keskeeee keske bir abla olacak hem de 2 cocuk annesi olarak kiz kardesinize en basindan tepki koysaydiniz. Bakin ben bekarim, 23 yasindayim ve bir kiz karsesim yok. Ama emin olun olsa idi, birakin sozluyu evimde yatirmak, onlari basbasa ayni odada bile birakmazdim. Ben de allah nasip ederse ilerde evlilik. Sozlu/nisanli doneminde basbasa kalmak istemem. Umarim buna musade de edilmez etrafimdaki beni sevenler ve iyiligimi dusunenler tarafindan. Tekrar uzduysem ozur dilerim ama lutfen kiz karsesinizi bu durumdan kurtarin.
Ben zaten bu durumdan rahatsizdim ama kizkardeşime sözüm geçmeyince bugün olmaz böyle dedim bileti verdim eline.

En guzeli. Annenizin haberi oldumu? Ne yapar size kizarmi?
Anneme dünden beri anlattım beni dinlemiyor diye bir durum olursa sorumlu olamam çağır kızını dedim.Bugün de kizkardeşime anlatayım dedim baktım olmuyor git dedim.

Ben zaten bu durumdan rahatsizdim ama kizkardeşime sözüm geçmeyince bugün olmaz böyle dedim bileti verdim eline.
Insallah en dogru karar budur. Kiz kardesinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz. Biletini kesince durum daha iyiye gidecekse. Yani annenizin yanina donecek ve bu birlikte uyuma konusu kapanacaksa en iyisini yapmissiniz. Ama daha kotu olacaksa, yani hepten ayri eve cikacak ise, keske baska bir yol bulsaydiniz. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Rabbim utandirmasin kiz kardesinizi, sizi de.

Insallah en dogru karar budur. Kiz kardesinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz. Biletini kesince durum daha iyiye gidecekse. Yani annenizin yanina donecek ve bu birlikte uyuma konusu kapanacaksa en iyisini yapmissiniz. Ama daha kotu olacaksa, yani hepten ayri eve cikacak ise, keske baska bir yol bulsaydiniz. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Rabbim utandirmasin kiz kardesinizi, sizi de.
Yani annemlerin babamın yanina gönderdim onlar başka şehirde.Ama zerre saygı yokmuş kızkardeşim de,gözümden düştü.

Aynende oyle.
Cok sey soylerdim burda ama neyse.
Mune ablam beni cok banliyosun :63:.
Ama boyle dusundugunu gormek guzel.
Banlarim feda olsun sana :rapci::rapci:
Ablacım,
kişilerin özel hayatı söz konusuysa gayet açık fikirliyim lakin gelenekçiyimde, sınırlarım var aşılmasını istemem, reşit olan kızkardeşim ya da erkek kardeşim istediği kişiyle beraberlik yaşayabilir ama benim evimde benim kurallarım geçerlidir.

Belki konudan çok farklı bir örnek olacak ama aynen buna benzer bir başkasının evinde beraber kalma örneği olacağı su götürmez, çocukluktan beri tanıdığım eşimle ortak bir erkek arkadaşımız karısından 3-5 sokak uzaklıkta olan evimize sevgilisini getirmeye kalktı, izin verseydim o gece bizde kalacaklardı, evet özel hayata saygı, kimsenin yaptığı beni alakadar etmez ama özel hayatına beni dahil edemez, karısından 3-5 sokak uzakta olan evime sevgilisini getirme cüretinde bulunamaz, hoş isterse eşiyle aramızda bin km olsun yine de fark etmez, ben bugün kardeşime ses çıkarmam yarın eşim karısını aldatan arkadaşını sevgilisiyle evime getirme cesaretini bulur, sınırlarımı aşan cevabını alır, o arkadaş gibi.

Yani annemlerin babamın yanina gönderdim onlar başka şehirde.Ama zerre saygı yokmuş kızkardeşim de,gözümden düştü.
Iste keske en basindan agirliginizi koyabilseydiniz. Dedigim gibi kiz karsesim yok, evli de degilim ama boyle seylere cok karsiyimdir. Yani dusunuyorum da, ilerde bir kuzenim (kiz karsesim olamayacagi icin) benden boyle bir talepte bulunsa, kan beynime sicrardi.

Ablacım,
kişilerin özel hayatı söz konusuysa gayet açık fikirliyim lakin gelenekçiyimde, sınırlarım var aşılmasını istemem, reşit olan kızkardeşim ya da erkek kardeşim istediği kişiyle beraberlik yaşayabilir ama benim evimde benim kurallarım geçerlidir.

Belki konudan çok farklı bir örnek olacak ama aynen buna benzer bir başkasının evinde beraber kalma örneği olacağı su götürmez, çocukluktan beri tanıdığım eşimle ortak bir erkek arkadaşımız karısından 3-5 sokak uzaklıkta olan evimize sevgilisini getirmeye kalktı, izin verseydim o gece bizde kalacaklardı, evet özel hayata saygı, kimsenin yaptığı beni alakadar etmez ama özel hayatına beni dahil edemez, karısından 3-5 sokak uzakta olan evime sevgilisini getirme cüretinde bulunamaz, hoş isterse eşiyle aramızda bin km olsun yine de fark etmez, ben bugün kardeşime ses çıkarmam yarın eşim karısını aldatan arkadaşını sevgilisiyle evime getirme cesaretini bulur, sınırlarımı aşan cevabını alır, o arkadaş gibi.
Iste keske en basindan agirliginizi koyabilseydiniz. Dedigim gibi kiz karsesim yok, evli de degilim ama boyle seylere cok karsiyimdir. Yani dusunuyorum da, ilerde bir kuzenim (kiz karsesim olamayacagi icin) benden boyle bir talepte bulunsa, kan beynime sicrardi.
Evet en başında olmaz dedim ama annem kalsın diyince tamam dedim.Demez olaydim şimdi ayrılsalar adam neler der?

Evet en başında olmaz dedim ama annem kalsın diyince tamam dedim.Demez olaydim şimdi ayrılsalar adam neler der?
Kardeşinizdir asla dışlamayın, bende ablayım, biz ablalar kardeşlerimizi koruyup kollamalıyız elbette, abla olarak arkasında durun ama söz konusu kendi kurallarınız olunca da sınırlarınızı kimsenin aşmasına izin vermeyin.

Kendimi kötü hissediyorum tamam cinsellik olmadı ama ne gerek vardı bunlara?Anneme de kızkardeşim de çok kızgınım.Beni zor durumda bıraktılar 10 gündür.

Kalmasina en başta izin vermemeliydiniz. Şu an astarını istiyor.Bence birdaha izin vermeyin.İnsan kaldigi, yiyip içtiği günlerin hatrina saygili olur

Evet o cok kotu bir durum. Anneniz nasil boyle bir seye izin verir. Anne kalsin deyince insan arada kalir tabi :( insallah ucu size dokunmaz, eger esiniz bunu sorun edecekse. Ki bence cocuklariniz oldugu icin onlara kotu ornek oldugunu dusunurse sorun cikarabilir. Insallah hayirlisi olur, bu is tamamina erer de siz de zor durumda kalmazsiniz.

Evet o cok kotu bir durum. Anneniz nasil boyle bir seye izin verir. Anne kalsin deyince insan arada kalir tabi :KK43: insallah ucu size dokunmaz, eger esiniz bunu sorun edecekse. Ki bence cocuklariniz oldugu icin onlara kotu ornek oldugunu dusunurse sorun cikarabilir. Insallah hayirlisi olur, bu is tamamina erer de siz de zor durumda kalmazsiniz.
Eşim şehir dişinda annem haberi olmasın deyince söylemedim.

Ama kendimi kandirilmiş,ihanete uğramış gibi hissediyorum.Ve kizkardeşim benim güvenimi sarstı.bu hayat neden bu kadar tuhaf?

Anliyorum anneniz sözlüsüyle sizde kalsin mi dedi?Kardeşinizin kalmasini istemistir belki sadece siz yanlis anlamis olmayasiniz.Olan olmus bundan sonraki tutumunuz önemli.Kardeşiniz siz ne deseniz saygiyla karsilamali.Kendisini agırlamaniza şükretsin böyle iyi kalpli bir ablasi oldugu için.

Back
X