KIZLAAAAARRRR ACİL

Kızlar bugünkü testim sabah ilk idrarla yaptım dünkiyle aynı koyu çizgi bi de gün ortasında bu testi yaptım

Eklentiler

• IMG_4206.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
sizinde mi 1 senedir olmuyor? Ya bende çatlatma iğnesi mi yaptırsam bilmiyorum. Benim yumurtlamada bi problem yok. Sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba? Bu arada inş en kısa zamanda gönlünüzden geçen olur beklemek çok zor.

sorma canım ya aynen benimde 1 senedir olmuyordu ve bu ay tedavi sürecim başladı ilk çatlatma iğnemi oldum adetin 3 günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam femara kullandım artı vitamin argifertil hala kullanıyorum argifertili yumurta takibim yapıldı ve 25 temmuzda çatlatma iğnem oldu doktorum yumurtamın büyüdüğünü rahmin gebeliğe kendini hazırladığını kalınlaştığını bugün iğnenin 10. Günündeyim ve öyle bariz bi belirtim yok dün sabah aç karnına kustum bilmiyorum psikolojik mi kabızlık sorunum var ve 2 gündür kaset + erken gebelik testi yapıyorum bariz bi şekilde pozitif çıkıyor üstte fotoğraflarını attım yaptıkça bakabilirsiniz

Çenemde sivilcelenmeler de başladı umarım testler artık doğruyu gösteriyordur iğnenin etkisinde değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…