Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlaaaarrr yardiminiza ihtiyacim var canlarrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hayat46

hayattttt
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
88
35
Kizlar bi hafta once siyahtan kumrala döndüm hemen acildi cok bi yanma olmadi taki iki gun once sacimi tekrar acik cikolataya boyayana kadar simdi uclari bildiginiz yün gibi ben sacimi zor uzattim (farmasi sarimsakli sampuanla) benim derdim uzatmak degil sertligini ve yipranmasini gidermek icin bi bakim bugun aktara gittim bana macitefendi tavsiye etti icine baska ne koyarsam etkili olur ve etkisini gören varmi... simdiden tskkrler hepinize allah saclarimizi kimyasallarin gazabindan korusun ah biz kadinlar

Ya açıkçası dediğin şeyi hiç kullanmadım bilmiyorum ama benimde saçlarım çok yıpranmıştı ve mesela banyodan çıkıp saçımı zorla tarayıp kuruttuğumda tekrar taramaya kalkıyorum hemen karışmış oluyor yapısı da çok sertti bende gliss oil nutrıtıve midir nedir tavsiyeler üzerine onu kullandım şimdi çok memnunum tüm ürünlerini(şampuan,krem,sprey,maske) alıp kullan ama önce saçını mutlaka kestir biraz yanıkları ve kırıkları gitsin bak gör yine saçların güzel olucak

Merhaba, saçlarım çok uzun ve siyahtı bende açtırmaya karar vermiştim ama duyduklarım gördüklerim korkutuyordu açıkcası yanması kopması gibi vs açtırmadan 1-2 ay önce bakım maskeleri ve bakım ürünleri kullandım düzenli olarak açtırdığımda kopma yanma vs hiçbirisi olmadı tabi bu anlattığım 2 yıl önceydi şuan sarışınım ve saçlarım yine uzun saçlarım da sertlik ve kuruluk vardı gliss million gloss serisini aldım tüm ürünlerini şuan memnunum doğal zeytinyağı sabunuylada 2 gündür yıkıyorum inanılmaz yumuşak sertlik gitti resmen ve tabi ben birkaç ürünle yetinmeyi sevmiyorum duşta ayrı duş sonrası ayrı taramadan önce ayrı düzleştirmeden önce ayrı şekil verirken ayrı ürünler kullanıyorum , istersen fotoğraflı tavsiye edebilirim birkaç saç ürünümü saç şeklin nasıl bilmiyorum ama :) tabi düzenli kestirmekte çok önemli benim uzamasında sıkıntı olmadığı için kestirebiliyorum gönül rahatlığıyla

Merhaba kızlar. Benim saçlarım siyahtı siyahtan döndüm ve saçlarım bi 6 ay kadar oluyor yandı ve koptu. Kestirdim ama zamanla tekrar kopma oluyor. Wella nın kremini almıştım kuaförümden pek etki göremedim. Şimdi bc acil kurtarma seti aldım ama etkisi olur mu kullanan var mı? Ya da başka tavsiyeniz nedir?

Aynı durumu yaşıyorum maalesef en etkili yöntem 1.5-2 ayda bir kestirmek. Kestirdikten belli bir süre sonra uçları tekrar birbirine girip karışıyor. O hale gelene kadar bekliyorum ve kestiriyorum. %80 kurtuldum yanıklardan, birkaç ay içerisinde komple kurtulurum sanırım. Kuaförde her çeşit bakımı yaptırdım, sadece 1-2 haftalık etkileri oluyor, sonra yine aynı hale dönüyor. Şimdi saf keratin aldım o çok etki etti en azından eskisi kadar sert değil. Bir de gratisten sarımsaklı şampuan aldım o hızlı uzamasına yardımcı oldu. Bu saf keratin 3 hafta kullanımlık, her hafta 1 doz yani. Bittikten sonra da badem yağı, zeytinyağı, hint yağı, bemiks ampul, evigen ampul ve yumurtayla bi maske yapıp onu kullanacağım. Bakalım şimdilik bu keratin işe yaradı gibi duruyor. Evet uçları hala tiftik tiftik, ama yumak halinde değil en azından rahat tarayabiliyorum.

X