• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaarrrr çok mutluyum

haticezehra

La bize her yer Angara:)
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
263
12
46
Ankara
Kızlar bi kaç konum olmuştu daha önce, kayınvalidemle beraber oturuyorum 2 senedir.Çok sıkıntılar yaşadık çoğu benden kaynaklı.Haziranda evimize geçecektik.Ama eşim bi ev bulmuş gittik baktık ve tuttuk hayal gibi hala inanamıyoum:)
Ve şimdi toplanmaya başladım biraz sıkıntı çekeceğiz ama kendi evimde kendi düzenimde olacağım.
Bu mutluluğumu sizle paylaşmak istedim.İnş aynı durumda olup ayrılmak isteyen herkese nasip etsin rabbim...

Ne güzel, sizi tanımasam da seviniyorum böyle duyunca, aile çok önemli malum..
Çalışıyor musnuz? Çalışın bir süre sıkıntınız daha az olsun, sonra huzurunuz maddiyattan kaçmasın..

Ne güzel, sizi tanımasam da seviniyorum böyle duyunca, aile çok önemli malum..
Çalışıyor musnuz? Çalışın bir süre sıkıntınız daha az olsun, sonra huzurunuz maddiyattan kaçmasın..

Yok çalışmıyorum 3 tane çocuğum var, aslında bi evimiz var ordan kira alıyoruz.Ama bir yandan kredi ödüyoruz eşim yüksek lisans yapıyor.6 ay kadar bir sıkıntımız var.İnş sonra düze çıkıcaz:)

hayırlı olsun...
çok sevindim senin adına..
darısı bu durumda olupta sıkıntı çekenlerin başına...

eviniz hayırlı olsun güle güle günlerde ağız tadıyla oturun inş. insanın kendi düzenini kurması güzel bişey herşey gönlünce olur inş. :)

hayırlı olsun güle güle oturun inşaallah
darısı tüm kayınvalideyle oturanların başına diyelim

Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

canım çok sevindim.. Hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim kılsın :)

hayırlı olsun...
çok sevindim senin adına..
darısı bu durumda olupta sıkıntı çekenlerin başına...

eviniz hayırlı olsun güle güle günlerde ağız tadıyla oturun inş. insanın kendi düzenini kurması güzel bişey herşey gönlünce olur inş. :)

hayırlı olsun güle güle oturun inşaallah
darısı tüm kayınvalideyle oturanların başına diyelim

yeni yuvanızda sağlıklı mutlu oturmanız dileğiyle hayırlı olsun.

hep mutlu huzurlu olman dilegiyle çok sevindim senin adına

Hayırlısı olsun canım:)
Darisi diyer gelinlerin başina;)

Güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim kızlaar, Allah razı olsun...
Eşim bugün baya bi kutu getirmiş yarından itibaren toplanıyorum, perşembede temizlik var:)

Kızlar bi kaç konum olmuştu daha önce, kayınvalidemle beraber oturuyorum 2 senedir.Çok sıkıntılar yaşadık çoğu benden kaynaklı.Haziranda evimize geçecektik.Ama eşim bi ev bulmuş gittik baktık ve tuttuk hayal gibi hala inanamıyoum:)
Ve şimdi toplanmaya başladım biraz sıkıntı çekeceğiz ama kendi evimde kendi düzenimde olacağım.
Bu mutluluğumu sizle paylaşmak istedim.İnş aynı durumda olup ayrılmak isteyen herkese nasip etsin rabbim...

gözün aydın canım :16:

Back
X