- 10 Haziran 2024
- 435
- 244
- 18
- 27
- Konu Sahibi suuuduru68
Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi almak istiyor. SİZCE hangi erken gebelik testi markasını alsın? Marka önemli çünki yanlış sonuç veriyor bazileri AÇiL yardımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Productor iyi 6 gün geçmiş kaset de yapsa çıkar onda yanılma payı çok düşük genellikle erkende yanlış olıyorArkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi almak istiyor. SİZCE hangi erken gebelik testi markasını alsın? Marka önemli çünki yanlış sonuç veriyor bazileri AÇiL yardımm![]()
tamam canım ozaman produktorun normal gebelik testini mi alsın?Productor iyi 6 gün geçmiş kaset de yapsa çıkar onda yanılma payı çok düşük genellikle erkende yanlış olıyor
Artimed days doctor bunlar yalancı çıkarıyor bide freely diğerleri haric alabilir herhangi birisinitamam canım ozaman produktorun normal gebelik testini mi alsın?![]()
AwoxArkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi almak istiyor. SİZCE hangi erken gebelik testi markasını alsın? Marka önemli çünki yanlış sonuç veriyor bazileri AÇiL yardımm![]()
süpersin ya arkadaşıma yolladım bu yazdıklarınıArtimed days doctor bunlar yalancı çıkarıyor bide freely diğerleri haric alabilir herhangi birisini
bunuda söyledim arkadaşıma teşekkürler
Bu markada şaşırtmıyor diye biliyorum ama adet olana kadar ümit vardır kan verebilir en kesin sonuç sağlık ocağından sabahın erken saatinde 8 9 da falan hayırlısı olsunsüpersin ya arkadaşıma yolladım bu yazdıklarını
kendisi gecen bu markayı almış ve sonuç negatif ama hala adeti gelmedi aşya ekliyorum resmii
bizde öyle söyledik ama çok umut etmek istemiyorum diyor bi evde gebelik testi yapıym dediBu markada şaşırtmıyor diye biliyorum ama adet olana kadar ümit vardır kan verebilir en kesin sonuç sağlık ocağından sabahın erken saatinde 8 9 da falan hayırlısı olsun
Bebe time da yanılma olmuyor mu? Ben bugün erken gebeliğini yaptım silik çıktı laboquick yaptım negatif çıkınca attım hepsiniBu markada şaşırtmıyor diye biliyorum ama adet olana kadar ümit vardır kan verebilir en kesin sonuç sağlık ocağından sabahın erken saatinde 8 9 da falan hayırlısı olsun
Ben dün yaptım baya belirgin iğne etkisi olmasına rağmenBebe time da yanılma olmuyor mu? Ben bugün erken gebeliğini yaptım silik çıktı laboquick yaptım negatif çıkınca attım hepsini![]()
Bide bu kaset test erkenini bilmiyorumBebe time da yanılma olmuyor mu? Ben bugün erken gebeliğini yaptım silik çıktı laboquick yaptım negatif çıkınca attım hepsini![]()
Kac gun gecikti adetiniz yada kac gun war .. gorunuyor cizgi wardir uzun sure beklemediyseKızlaaaaar sonuç bu
Eki Görüntüle 3592709
30-40 saniyede çıktı bu sonuç ve adeti 7 gün geçiktiKac gun gecikti adetiniz yada kac gun war .. gorunuyor cizgi wardir uzun sure beklemediyse
Anladm ins wardir30-40 saniyede çıktı bu sonuç ve adeti 7 gün geçiktibenim değil canım arkadaşımın
inşallah bugün kan vermeye gidicekAnladm ins wardir
Bnmde 9gun gecikti ama erken gebelik prodoctor yaptim asiri silik cikti ondan oncede bebetime yaptim 3 tabe onlarda biraz belirgin anlamadim sinir oluyorum bu testlereinşallah bugün kan vermeye gidicek![]()