KIZLAAAR ACİL

suuuduru68

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
436
244
18
27
Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi almak istiyor. SİZCE hangi erken gebelik testi markasını alsın? Marka önemli çünki yanlış sonuç veriyor bazileri AÇiL yardımm🩷

Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi almak istiyor. SİZCE hangi erken gebelik testi markasını alsın? Marka önemli çünki yanlış sonuç veriyor bazileri AÇiL yardımm🩷
Productor iyi 6 gün geçmiş kaset de yapsa çıkar onda yanılma payı çok düşük genellikle erkende yanlış olıyor

Artimed days doctor bunlar yalancı çıkarıyor bide freely diğerleri haric alabilir herhangi birisini
süpersin ya arkadaşıma yolladım bu yazdıklarını☺️
kendisi gecen bu markayı almış ve sonuç negatif ama hala adeti gelmedi aşya ekliyorum resmii

Eklentiler

• 72e635e8-5fc7-4a6d-aa12-ce34570251ad.webp
    72e635e8-5fc7-4a6d-aa12-ce34570251ad.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 19
süpersin ya arkadaşıma yolladım bu yazdıklarını☺️
kendisi gecen bu markayı almış ve sonuç negatif ama hala adeti gelmedi aşya ekliyorum resmii
Bu markada şaşırtmıyor diye biliyorum ama adet olana kadar ümit vardır kan verebilir en kesin sonuç sağlık ocağından sabahın erken saatinde 8 9 da falan hayırlısı olsun

Bu markada şaşırtmıyor diye biliyorum ama adet olana kadar ümit vardır kan verebilir en kesin sonuç sağlık ocağından sabahın erken saatinde 8 9 da falan hayırlısı olsun
bizde öyle söyledik ama çok umut etmek istemiyorum diyor bi evde gebelik testi yapıym dedi

Bebe time da yanılma olmuyor mu? Ben bugün erken gebeliğini yaptım silik çıktı laboquick yaptım negatif çıkınca attım hepsini🧐

Kızlar Kan sonuçu çıktı betaya bakın kaç haftalık sizce?🩷

Eklentiler

• b372754a-00c1-46fc-9f10-dfd1b1a31034.webp
    b372754a-00c1-46fc-9f10-dfd1b1a31034.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 8
Back
X