kızlaaar bu elbeyi nerden bulabilirim? aciil

dikim istemiyorum canım. zaten hazır giyimden bir elbise. 2 kişi de görmüştüm çok hoş duruyor. umarım bilen birileri çıkar :/

Koton da bulabilirsinn.. Bu benim isteme elbisemm :) beden bulma konusunda bayaa bi sıkıntı yaşayıp en son bir beden büyük elbiseyi alıp daraltırmıştım elbiseyi çok beğendiğim için. Şu anda bu elbisenin siyahı var bu rengi bulabilirmisin bilmiyorum stoklarında çok az kalmıştı.

Ya bayanlar bana kızmayın ama; bu elbisenin nesini bu kadar yana yakıla arıyorsun? çok daha yilerini bulabilirsin eminim :)

Ya bayanlar bana kızmayın ama; bu elbisenin nesini bu kadar yana yakıla arıyorsun? çok daha yilerini bulabilirsin eminim :)

Bende resimdeki görüntüsüne göre karar verseydim benimde tercih etmeyeceğim bir elbise olurdu ama fotodakinden çok daha şık bir elbise dolayısıyla yana yakıla aramış olmam normal (kendi adıma konuşuyorum). Ayrıca zevk, dolayısıyla tercih meselesidir.

Ben de aynen frieda gibi düşünüyorum. Arkdaşımda gördüm bayıldım. Bugun hemen kotona koştum buldum ama bir beden büyüktü, üzerimden düştü resmen birde krem rengi vardı, pudrası daha güzel duruyor. neyse ne diyip kremını alıcaktım ama heryerden darltmak istiyor güvenemedim. başka mağazalrına da bakıcam şansıma artık. siyahında beden vardı ama siyahı açık rengi kadar hoş durmuyor bence

Canım ben Kadıköy Kotondan aldım 2,5 ay kadar önce. Bencede en güzel rengi pudra olanı ama siyahı da sonbahar için tercih edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…