- Konu Sahibi minikburun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bayanlar bana kızmayın ama; bu elbisenin nesini bu kadar yana yakıla arıyorsun? çok daha yilerini bulabilirsin eminim :)
Bende resimdeki görüntüsüne göre karar verseydim benimde tercih etmeyeceğim bir elbise olurdu ama fotodakinden çok daha şık bir elbise dolayısıyla yana yakıla aramış olmam normal (kendi adıma konuşuyorum). Ayrıca zevk, dolayısıyla tercih meselesidir.
Koton da bulabilirsinn.. Bu benim isteme elbisemm :) beden bulma konusunda bayaa bi sıkıntı yaşayıp en son bir beden büyük elbiseyi alıp daraltırmıştım elbiseyi çok beğendiğim için. Şu anda bu elbisenin siyahı var bu rengi bulabilirmisin bilmiyorum stoklarında çok az kalmıştı.[/QUO
Daraltmayı düşündüm ama çok işi var bayağı büyük geldi. bir beden küçüğü de tam olur mu onu da bilmiyorum. bir beden de okadar farketmez herhalde çünkü çok düşüyo üzerimden. Sen nerden aldın frieda? bu arada kotonda yine çok güzel şeyler vardı etekler harikaydıonlardan da alıcam
![]()
Bence hic tarzı olan bir elbise değil bunun gibi ben hergün görüyorum birinin uzerinde klasiklesmis
Canım ben Kadıköy Kotondan aldım 2,5 ay kadar önce. Bencede en güzel rengi pudra olanıama siyahı da sonbahar için tercih edilebilir
![]()