• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Tabi tabi mükemmel. Önce aile evinizde ev geçindirme sorumluluğu ile ilgili bir deneme yapın. Girin mesela bir işe. 1 ay boyunca evin tüm masraflarını, gıdadan faturalara siz karşılayın. Bakalım gerçek hayat hoşunuza gidecek mi. 😏
E o kadar insan gül gibi geçiniyorsa benim neyim eksik demek ki sevince birbirini oluyormuş

Ne alaka olay erkek olması mı ablacım,gerçek aşk diyoruz burda aşk öyle olsa çöpçüye de aşık olurduk ama senin erkek haline olmazdım asla ya hiçbir koşulda
Ah yuregime hancer gibi saplandi bu sozlerin, gidip aglayarak gunlugume yazacagim :D

Bana asik olanlar var merak etme, sen kendini dusun beni birak.

üniden bulursun ya da hobi edin spor salonları fotoğrafçılık kulüpleri falan. dil kursları da olabilir. biraz da yapı meselesi bence. bi arkadaşım var asla boş kalmaz en son sevgilisiyle şehirler arası otobüste tanışmış. bazısı da no yani asla bulamıyor.

Tamam adına yazılmış şiirlerden birini at da gülelim
Valla siir degil de 18 yasimdayken sarki yazan olmustu.
Sen bu kafayla zaten anca baskasina yazılan şeyleri okuyabilirsin, o ayri.

Sen bana kafayi takacagina kendi haline bak bence, 20 yasinda koca koca diye dertlenen sensin 🤷🏻‍♀️ yani boyle laf soktugunu falan dusunuyorsan kendi çapında, üzücü bir sey senin icin. Coluk cocuk hezeyani deyip geciyorum ben cunku.

Birazda manifest acelen ne Firuze misali erken erken daha az yaşa ölç biç hemen birini alıp düzeltmeye kalkma seçenek çok az düşün insan ayakkabı bile alamaz hemen sonra pişman oluyor rengi tutmuyor ayağa vuruyor üst modeli çıkıyor 🤣😅kıssadan hisse yol uzun tam uyan sana en güzel olan bekle daha çok değişir bakış açın 🤣😅
Ben alıyorum biliyor musun 38 bulunca yapışıyorum hemen :D olmazsa yollayıp 39 unu alıyorum erkolara da böyle yapıcam

Valla siir degil de 18 yasimdayken sarki yazan olmustu.
Sen bu kafayla zaten anca baskasina yazılan şeyleri okuyabilirsin, o ayri.

Sen bana kafayi takacagina kendi haline bak bence, 20 yasinda koca koca diye dertlenen sensin 🤷🏻‍♀️ yani boyle laf soktugunu falan dusunuyorsan kendi çapında, üzücü bir sey senin icin. Coluk cocuk hezeyani deyip geciyorum ben cunku.
bana da fazla gergin geldin sorunun benle değil de kendinle gibi sanki halaybaşı yazıyor bak halay çek stresini at sen en iyisi 2 ileri 2 geri unutma he

Ben alıyorum biliyor musun 38 bulunca yapışıyorum hemen :D olmazsa yollayıp 39 unu alıyorum erkolara da böyle yapıcam
Daha renklisini yap über abart aynı adamı bı kaç kere boşa evlen belli bosanmadan sonra tekrar sana nikahta kıyamaz al sana marjinal farklı hayat hani digerlerinden farkı olacaksın ya nasıl fikir tarzı laf etme yorumuma kendin istedin 😅

bana da fazla gergin geldin sorunun benle değil de kendinle gibi sanki halaybaşı yazıyor bak halay çek stresini at sen en iyisi 2 ileri 2 geri unutma he
Gergin degilim, her cumlenin sonunda ahshddh yazmayinca insan gergin olmuyor. Seninle de sorunum yok cunku sorunum olacak kadar bir yer kaplamiyorsun. Dur asjsjdj yazayim da gergin olmadığımı anla.

Kendimle de sorunum yok valla mis gibi, gayet mutlu oldugum bir hayatim var cok sukur.

Halay duzenli olarak cekerim zaten cok severim ama damat halayi tercihimdir.

Gergin degilim, her cumlenin sonunda ahshddh yazmayinca insan gergin olmuyor. Seninle de sorunum yok cunku sorunum olacak kadar bir yer kaplamiyorsun. Dur asjsjdj yazayim da gergin olmadığımı anla.

Kendimle de sorunum yok valla mis gibi, gayet mutlu oldugum bir hayatim var cok sukur.

Halay duzenli olarak cekerim zaten cok severim ama damat halayi tercihimdir.
Bence de kafana takma malum yaş kemale eriyor 35 kritik yaşlar,erken yaşlanırsın kırışırsın sonra değil şiir 1 harf bile yazmazlar sana ahjsj(ben de gergin değilim ve laf sokunca havalı olmuyorsun)

Severim ben Seda Sayani gıcık degilim en azından o şimdi evli mutlu ona laf etmek bana kalmamis kadın kendi kazanıp harcıyor ona lafım yok olamaz

Bence de kafana takma malum yaş kemale eriyor 35 kritik yaşlar,erken yaşlanırsın kırışırsın sonra değil şiir 1 harf bile yazmazlar sana ahjsj(ben de gergin değilim ve laf sokunca havalı olmuyorsun)
Yaş takintim yok, kimse bir sey yazsin diye bir derdim de yok cunku hayatim bir erkegin varligina endeksli degil (ahshdh) ki buna ragmen erkek yoklugu da gormedik yani (ahshd). Darisi basina.

üniden bulursun ya da hobi edin spor salonları fotoğrafçılık kulüpleri falan. dil kursları da olabilir. biraz da yapı meselesi bence. bi arkadaşım var asla boş kalmaz en son sevgilisiyle şehirler arası otobüste tanışmış. bazısı da no yani asla bulamıyor.
sanırım ben o kısmetsizlerdenim,ünide zor ya zihniyet olarak da zor

Yaş takintim yok, kimse bir sey yazsin diye bir derdim de yok cunku hayatim bir erkegin varligina endeksli degil (ahshdh) ki buna ragmen erkek yoklugu da gormedik yani (ahshd). Darisi basina.
of şeyini çıkardın bu randomun da biliyorum laf sokmak için dediğini de 40 kere de söylenmez tamam sana yalnızlığınla mutluluklar

Back
X