• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Severim ben Seda Sayani gıcık degilim en azından o şimdi evli mutlu ona laf etmek bana kalmamis kadın kendi kazanıp harcıyor ona lafım yok olamaz
tabi güçlü kadın,ben de öyle olucam bunlar sanıyor ki her yüzüme gülene tav olucam gelinliğimle kollarına atlıcam sanıyorlar,kardeşim bizim de bi kriterimiz var

Bence de kafana takma malum yaş kemale eriyor 35 kritik yaşlar,erken yaşlanırsın kırışırsın sonra değil şiir 1 harf bile yazmazlar sana ahjsj(ben de gergin değilim ve laf sokunca havalı olmuyorsun)
Sizde yazdınız siz yazarken iyi uye yazınca kötümü erkek versiyonuna dönüp bakmam dediniz nerde belli çöllere bile düşersiniz belki 888 Co sevgilisi 5ci eşi olurdunuz erkek olsaydi üye büyük konuşmayın insanın başına gelir büyük numara alırdım ayakkabı dediniz olmadı yollardim dediniz karma dinliyor sizi renginizi auranizi etkiler bu yazışma yaniiii.

of şeyini çıkardın bu randomun da biliyorum laf sokmak için dediğini de 40 kere de söylenmez tamam sana yalnızlığınla mutluluklar
Yalnizligimla mi? :D Benim niye haberim yok yalnız olduğumdan?

Neyse senin evli olmadan mutlu olunabilecegine, hayatinda birinin olabilecegine, yalniz olunmayacagina inanman zor gibi gorunuyor, umarim en yakin zamanda evlenirsin başın göğe erer, hayat amacina ulaşırsın.

Sizde yazdınız siz yazarken iyi uye yazınca kötümü erkek versiyonuna dönüp bakmam dediniz nerde belli çöllere bile düşersiniz belki 888 Co sevgilisi 5ci eşi olurdunuz erkek olsaydi üye büyük konuşmayın insanın başına gelir büyük numara alırdım ayakkabı dediniz olmadı yollardim dediniz karma dinliyor sizi renginizi auranizi etkiler bu yazışma yaniiii.
Karşılık verdim kendisine,insanları aşağılamak benim kitabımda yoktur ama bana söylenene de susup oturamam

Karşılık verdim kendisine,insanları aşağılamak benim kitabımda yoktur ama bana söylenene de susup oturamam
Şurada iki güldük eğlendik sizde yazdınız dediğiniz tarz dikkatli okursanız anlarsınız tatsizliga gerek yok enerji güzel güzel kalsın

Banka kuyruğuna gir, beni kocam öyle bulmuştu 😄😄😄
ben de banka kuyrugunda sevgili olmustum biriyle 🤣 bir seneye yakin sürdü ilişkimiz
(tanismistik da merhaba merhaba, bankaya kartini kaptırıp armut gibi ortada kalinca cok yardimci oldum oyle hoslasti benden bu kiz melek mi diye)

ben de banka kuyrugunda sevgili olmustum biriyle 🤣 bir seneye yakin sürdü ilişkimiz
(tanismistik da merhaba merhaba, bankaya kartini kaptırıp armut gibi ortada kalinca cok yardimci oldum oyle hoslasti benden bu kiz melek mi diye)
Sonra ne oldu dijital bankacılığa geçip melek oldugunuz fikrinden vazmi geçti ne oldu 🤣😅neyse kendi kaybeytmis bence

Ay abla bulmuyo bulmuyo evet okuyorum söylemeyeyim burada ama güzel bir bölüm yani ama denk gelmiyor öyle hem üni okuyan erkeğin evlenmeye daha çok yolu olur okuldan çıkmaz
Evlenmeye senin de çok yolun olmalı, Ne bu acele. Evlilik kolay bir yapı değil. İki tarafta da olgunluk ister, hayata doymuşluk ister, sabır ister. Bunlar da belirli bir yaştan önce zor.. Hayatınızı yaşayın, sevgilin olsun tabii, gez toz, kendini geliştir. O kadar gençsin ki zamanla hepsi olur.. Çok genç yaşta evlilik akıl kârı değil!

Sonra ne oldu dijital bankacılığa geçip melek oldugunuz fikrinden vazmi geçti ne oldu 🤣😅neyse kendi kaybeytmis bence
yok abdliydi, KKda "cok yalnizim" diye konular acan birine demistim "dilin de var evin de
couchsurfing diye bir site var evini turistlere ac, hayatina renk gelir" diye. O da biriyle anlasmis, ilk sefer diye tedirgin oldu beni de cagirdi tanismaya. o zamanlar benim a0 dilim var. sifirim yani wat is dis / it is e teybil seviyesindeyim :) gittim bir bos gunum vardi o gun gezdiririm diye anlastik cocukla. gayet sifir dille yara yara konusmaya calistigimiz sıkıcı bir gün oluyordu. sonra atmye debit kartini kaptirdi. kredi karti da kullanmıyordu. yaninda da para yoktu 😂 onun icin orada cagri merkezini aradim, bankaya gittim kavga ettim, sorunu cozemeyince uzulmesin diye yerebatan sarnicina bilet aldim, kahve ismarladim, akbilini doldurdum bir de cep harcligi verdim yaninda kalsin diye😂😂😂
o da aliskin degil tabii boyle seylere. onlarin kulturunde "oh sorry" der gecer insanlar kimse kimsenin derdini sallamaz.
boyle olunca cocuk benim melek olduguma inandi.
o Kkdaki kiz da niyeti bozmus cocuga sulaniyordu hazir evdeyken takilmak icin ama cocuk onla takilmak yerine son bir kez görmek icin is cikisima istanbulun öteki ucuna gelme planlari yapinca kıl oldu benimle konusmayi da birakti😇
o bebeyle de epey bir görüştük, sayesinde dilim gelisti😂 bir geldiginde de birseyine gicik oldum, geri dönmesine bir gün varken engelledim gitti :)

Ciddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
Kız sevgilisi napcan kafanı dinle 19 yaşımda evlendim keşke evlenmeseydim severek bir de hiç acele etme hayatını yaşa

Back
X