yok abdliydi, KKda "cok yalnizim" diye konular acan birine demistim "dilin de var evin de
couchsurfing diye bir site var evini turistlere ac, hayatina renk gelir" diye. O da biriyle anlasmis, ilk sefer diye tedirgin oldu beni de cagirdi tanismaya. o zamanlar benim a0 dilim var. sifirim yani wat is dis / it is e teybil seviyesindeyim :) gittim bir bos gunum vardi o gun gezdiririm diye anlastik cocukla. gayet sifir dille yara yara konusmaya calistigimiz sıkıcı bir gün oluyordu. sonra atmye debit kartini kaptirdi. kredi karti da kullanmıyordu. yaninda da para yoktu

onun icin orada cagri merkezini aradim, bankaya gittim kavga ettim, sorunu cozemeyince uzulmesin diye yerebatan sarnicina bilet aldim, kahve ismarladim, akbilini doldurdum bir de cep harcligi verdim yaninda kalsin diye

o da aliskin degil tabii boyle seylere. onlarin kulturunde "oh sorry" der gecer insanlar kimse kimsenin derdini sallamaz.
boyle olunca cocuk benim melek olduguma inandi.
o Kkdaki kiz da niyeti bozmus cocuga sulaniyordu hazir evdeyken takilmak icin ama cocuk onla takilmak yerine son bir kez görmek icin is cikisima istanbulun öteki ucuna gelme planlari yapinca kıl oldu benimle konusmayi da birakti
o bebeyle de epey bir görüştük, sayesinde dilim gelisti

bir geldiginde de birseyine gicik oldum, geri dönmesine bir gün varken engelledim gitti :)