Aaaaaaaa şakasın awox var evde ondan yapcam eve gidince üzdün bizi be büşBu test yalancı pozitif verdi bende daha net bir şekilde
Aşkım valla yakınlaştım baktım baktım ama göremedim yaAma burada bi çizgi görüyo musun sen bari kör olmadığımı doğrulayayım
Bişey diyim mi aptal gibi attım testi ama zaten normal gözükmüyor böyle rengiyle oynadım da öyle bişeyler görür gibi oldum yarın sabah yapayım ben ya başka gören yok mu bende başkaaaaAşkım valla yakınlaştım baktım baktım ama göremedim yaama burda görünmüyor olabilir görüyorsundur ya
Var evet silik çizgi canım gördüm ben dpo 9 olduğu için net çıkmamıştır ama sen iki gün sonra tekrarla daha da koyulaşır gebelikseBişey diyim mi aptal gibi attım testi ama zaten normal gözükmüyor böyle rengiyle oynadım da öyle bişeyler görür gibi oldum yarın sabah yapayım ben ya başka gören yok mu bende başkaaaa
Ayyyy inşallah teşekkür ederim dönüşünüz içinVar evet silik çizgi canım gördüm ben dpo 9 olduğu için net çıkmamıştır ama sen iki gün sonra tekrarla daha da koyulaşır gebelikse
Bak bi arkadaş daha eklemiş bugun çok benziyor testleriniz oda kan vermeye gidecektiVar evet silik çizgi canım gördüm ben dpo 9 olduğu için net çıkmamıştır ama sen iki gün sonra tekrarla daha da koyulaşır gebelikse
Ayyyy inşallah teşekkür ederim dönüşünüz için
Rica edrim canım inşallah bebiştir güzel haberlerini bekliyoruzBak bi arkadaş daha eklemiş bugun çok benziyor testleriniz oda kan vermeye gidecekti
Ay evet inşallah bebişler vsrdır bugün bel ağrısıyla uyandım inşallah vardır çok heyecanlandım ama regli bekleyeceğim sonra çok çok üzülürümBak bi arkadaş daha eklemiş bugun çok benziyor testleriniz oda kan vermeye gidecekti
Bekle canım inşallah vardır bakalımAy evet inşallah bebişler vsrdır bugün bel ağrısıyla uyandım inşallah vardır çok heyecanlandım ama regli bekleyeceğim sonra çok çok üzülürüm
Merhaba ben çizgi göremedim. Zaten dpo9 çok erken. Evde idrar testi için 12-14 arası yapmak daha iyi sonuç verir bu şekilde malesef psikoloji bile kalmıyorEki Görüntüle 3647562 Bu da awox
Nerede pozitif görüyorsun bilmiyorum ama yok negatif
Kopkoyu olur normalde ve yalancı da olabilirEki Görüntüle 3647567
Alla Allah ben çok silik bişey görüyorum ya böyle mi görmek istiyorum acaba neyse yarın sabah tekrar yapayım bakalıö
Evet evet benim çok erken dpo9 gündüz konuyu açtığım test innovita az önce attığım awox bakalım yarın sabah varsa biraz daha belirgin olur herhaldeKopkoyu olur normalde ve yalancı da olabilir
İnşallah güzel haberini alırızEvet evet benim çok erken dpo9 gündüz konuyu açtığım test innovita az önce attığım awox bakalım yarın sabah varsa biraz daha belirgin olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?