aslında hazirandan beri deniyoruz ama bu ay ilk defa yumurtlamaya denk geldi birlikteliğimiz normalde hep 1-2 gün öncesi falan oluyordu bu ay pik'i denk getirdik üvo ile takip edip programa uyduğumuz ilk ay bu ay ama ben ağustosta kadın doğuma gitmiştim amh deperim 0,38 çıkmıştı o yüzden biraz üzgündüm açıkcası şimdi böyle olunca haliyle çok sevindim inşallah vardır bebek :/Ne kadar zaman oldu deneyeli iyi az kalmış bari
İnşallah vardı kaç yaşındasın acaba daha yeni başlamışsınız bebiş çok strese girmeaslında hazirandan beri deniyoruz ama bu ay ilk defa yumurtlamaya denk geldi birlikteliğimiz normalde hep 1-2 gün öncesi falan oluyordu bu ay pik'i denk getirdik üvo ile takip edip programa uyduğumuz ilk ay bu ay ama ben ağustosta kadın doğuma gitmiştim amh deperim 0,38 çıkmıştı o yüzden biraz üzgündüm açıkcası şimdi böyle olunca haliyle çok sevindim inşallah vardır bebek :/
29 yaşındayım sizde var mıydı çocukİnşallah vardı kaç yaşındasın acaba daha yeni başlamışsınız bebiş çok strese girme
Cok belirgin bir sey yok sadece belim ağrıyor arad a da alt karnima kramp giriyor adat belirtilerimden daha az belirti yaşıyorum bu aySende belirti var mı
Benim yok bende 25 im bir kürtaj oldu martta işte bekliyorum şuan29 yaşındayım sizde var mıydı çocuk
Kan sonucun çıktı mıCok belirgin bir sey yok sadece belim ağrıyor arad a da alt karnima kramp giriyor adat belirtilerimden daha az belirti yaşıyorum bu ay
Allah en yakın zamanda nasip etsin sana da bana da hayırlı sağlıklı bir evlatBenim yok bende 25 im bir kürtaj oldu martta işte bekliyorum şuan
Aaaa belki de ben görmek istediğim için mi görüyorum acaba yarın dpo11 bi test yapayım sabahtanÇizgi yok maalesef
Yok.e nabiza düşmwdi onceden baktığım sayfa vardi bulamadimKan sonucun çıktı mı
Evra daha sonuc cikmadi test yaptim hemen cizgi belirdi bakar msin miratechYok.e nabiza düşmwdi onceden baktığım sayfa vardi bulamadim
Kız geldimErva nerdesin yaa
Bunu sonra çektim bak bakalım hos geldinKız geldimvallahi gölge görüyorum ben yaaaa
Ben bu silik çizgi görme işinde ustalaştım 2 günde bence var aşko zaten senin yerleşme kanaması gibi bi şey de olmuştu regline 4 mü kaldıBunu sonra çektim bak bakalım hos geldin
4 gun kaldi canim bana da var gibi geldiBen bu silik çizgi görme işinde ustalaştım 2 günde bence var aşko zaten senin yerleşme kanaması gibi bi şey de olmuştu regline 4 mü kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?