Ayyy hadi inşallah daha dpo9 yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ama heyecandan uyuyamıyorum şu anBen çizgiyi gördüm bence pozitif
İnşallah güzel haberler alırsın bana da haber ver merak ettimAyyy hadi inşallah daha dpo9 yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ama heyecandan uyuyamıyorum şu an
Kız her topiği güncellerim benİnşallah güzel haberler alırsın bana da haber ver merak ettim
Ben göremedim ama, Rabbim cok bekletmeden hayırlıysa nasıp etsın size, beklemenın ne olduğunu benden ıyı kımse bılemezKızlar merhaba innovita test dpo9 öğlen yaptım bir kaç belirtim var ama böyle olup hep regl oldum renkli versiyonunda göründüğünü şöylemem siz görüyor musunuz yoksa ben artık kör mü oldum
Bat 25 Eylül bu arada
Eki Görüntüle 3647353
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBen göremedim ama, Rabbim cok bekletmeden hayırlıysa nasıp etsın size, beklemenın ne olduğunu benden ıyı kımse bılemez
Ya aslında awox son yaptığım bakalım yarın sabahki testte belli olacakBende göremedim ama benim regle 5 kala çook belirsiz bir çizgi vardı hcg daha 7,81 di. Yani olsa bile bu testler henüz göstermemiş olabilir. Predictor early ile yapmıştım ben o 7 betayı bile göstermişti elinizde varsa o testi öneririm , umarım kalbinize göre olur
Yani askım burda bi gölge görünüyor da sakin olsana kız birazEki Görüntüle 3647655 Kızlar ya bu arada filtresiz dikkatli bakınca da çok çok silik bir çizgi görüyorum ama buraya atsam görülmez dpo10 bu da sabah ilk idrar awox ameliyat etmedim testi farkındaysanız
Ahsjakow büş gece uyuyamadım kızYani askım burda bi gölge görünüyor da sakin olsana kız birazsabah 7 olmadan test yapmışsın yıpratma kendini erken öğrenmek hiç iyi bir şey değil reglin gecikirse nasıl olsa öğreneceksin efekt yapmadan
Canim.yaptin mi bugun kan verdim bndeEvet evet benim çok erken dpo9 gündüz konuyu açtığım test innovita az önce attığım awox bakalım yarın sabah varsa biraz daha belirgin olur herhalde
He gördüm yapmışsın canim fitreleme yapinca golge geliyor aslinda çizgi olmuyor bende onda cok yanildim icini acinca cizgi olmadigini göreceksinAhsjakow büş gece uyuyamadım kız
Yaptım simgem sabah ama buraya atınca kayıyo bak bakalımCanim.yaptin mi bugun kan verdim bnde
Yaptım simgem sabah ama buraya atınca kayıyo bak bakalım
Açmadım ya bakalım 2 gün var zaten bekleyelim biraz daha ama eğer sağlıklı bir şeyse ben hamile olduğumu hissediyorumHe gördüm yapmışsın canim fitreleme yapinca golge geliyor aslinda çizgi olmuyor bende onda cok yanildim icini acinca cizgi olmadigini göreceksin
Sende belirti var mıCanim.yaptin mi bugun kan verdim bnde
Ajkajsksjsk başka bir uğraş bul kendine en azindan bir hafta kadarAhsjakow büş gece uyuyamadım kız
ya sen nediyosun asdbk ne 1 haftası 2 gün var işte bat'a 25.09 sabah 06:30 da testimi yapar yoluma bakarımAjkajsksjsk başka bir uğraş bul kendine en azindan bir hafta kadar
Ne kadar zaman oldu deneyeli iyi az kalmış bariya sen nediyosun asdbk ne 1 haftası 2 gün var işte bat'a 25.09 sabah 06:30 da testimi yapar yoluma bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?