Kızlaaar bu pozitif mi 😳

Ben göremedim ama, Rabbim cok bekletmeden hayırlıysa nasıp etsın size, beklemenın ne olduğunu benden ıyı kımse bılemez

Bende göremedim ama benim regle 5 kala çook belirsiz bir çizgi vardı hcg daha 7,81 di. Yani olsa bile bu testler henüz göstermemiş olabilir. Predictor early ile yapmıştım ben o 7 betayı bile göstermişti elinizde varsa o testi öneririm , umarım kalbinize göre olur

Ya aslında awox son yaptığım bakalım yarın sabahki testte belli olacak

Kızlar ya bu arada filtresiz dikkatli bakınca da çok çok silik bir çizgi görüyorum ama buraya atsam görülmez dpo10 bu da sabah ilk idrar awox ameliyat etmedim testi farkındaysanız

Eki Görüntüle 3647655 Kızlar ya bu arada filtresiz dikkatli bakınca da çok çok silik bir çizgi görüyorum ama buraya atsam görülmez dpo10 bu da sabah ilk idrar awox ameliyat etmedim testi farkındaysanız
Yani askım burda bi gölge görünüyor da sakin olsana kız biraz sabah 7 olmadan test yapmışsın yıpratma kendini erken öğrenmek hiç iyi bir şey değil reglin gecikirse nasıl olsa öğreneceksin efekt yapmadan

Ahsjakow büş gece uyuyamadım kız

He gördüm yapmışsın canim fitreleme yapinca golge geliyor aslinda çizgi olmuyor bende onda cok yanildim icini acinca cizgi olmadigini göreceksin
Açmadım ya bakalım 2 gün var zaten bekleyelim biraz daha ama eğer sağlıklı bir şeyse ben hamile olduğumu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…