Fitilimi canim?Doktor bana da vermişti rahim ağzında yara olduğunu söylemişti ama kullanmadım
Bende kullandım fitil. Ama işe yaramadı benım eşimin spermlerinde sorun var. Eger iltihap sorununuz varsa zaten bu gebe kalmayı engeller. Fitille gebe kalmanız tesadüf degil cunkü fitil rahimi temizleyip bakteri ve iltihaplanmayı atıyor. Bu da rahmi gebeliğe hazırlıyorKizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum
Doktor bana da vermişti ama kullanmadım kullansan mı kiKizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum
Evet canımFitilimi canim?
canim bende ultrasonla yumurtlama takibi yaptircam reglden sonra 3 gunum war olmama insallah bu ay olsun artik eger bulamazsak yumurtlamayi banada klomen dedi doktormNeler yapmayı düşünüyorsunuz bu ay. Ben klomen , duphaston ve inofolic kullanıyorum.
insallah canimm rabbim gonlumuze gore wersinİns. Mayıs ayı bizim ayımız olur.
aminnn insallah canim. Bu ay olur da insallah haberini mujdeleriz hepimiz11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.
Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Bat 26 da benim , bugün leke gelmeye başladı yarın doktora gidicem yerleşme kanaması değilse ben bu ay negatifleri görücem :))aminnn insallah canim. Bu ay olur da insallah haberini mujdeleriz hepimiz
insallaaaahhhh yerlesme kanamasidir canimmm :* dua edicem senin icin umarim olur.Bat 26 da benim , bugün leke gelmeye başladı yarın doktora gidicem yerleşme kanaması değilse ben bu ay negatifleri görücem :))
insallah canim üzulmek yok umutla yola devam birgun bizde iki cizgiyi gorcez :)İnşallah ben de mayıs istiyorum inşallah hepimizin olur
Çok sevinirim canım inşallah yerleşmedirinsallaaaahhhh yerlesme kanamasidir canimmm :* dua edicem senin icin umarim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?