Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Kızlar bu gruptaki herkes inşallah Mayıs'ta hamile kalır artık. Ben klomen ve ç.iğnesi kullandım 2 gün once hasta oldum. Bu ay tekrar aynı tedaviyi görücem klomene başladım bugün. Mayıs benim ennn sevdiğim ay hem sözlendiğim hem nişanlandığım hem evlendiğim ay birer sene arayla inşallah bu Mayıstada müjdeli haberler alırız. Benimde nerdeyse 1,5 senedir olmuyor sıkıntı yok deniliyor artık bitti diyor doktor ama olmuyor, demekki hayırlısı değil şuan. Bu grupta birbirimize yardımcı olalım tavsiyelerde bulunalım gerçekten inanıyorumki hepimizin ihtiyacı var dertleşmeye

insallah canim mayis ayi hepimize ugur getirsin :) magnezyum eksikliginden de olmuyomus cocuk bi doktor soylemisti eslerin ikiside kullanmaliymis bende bu ay denicem insallah olur

Banada doktor monodoks ve fitil verdi monodoks bende yutak borusunda yara yaptı bu ay berbat Bi süreçteyim yutamıyorum göğüs kafesinde şiddetli ağrı Boğaz'da takılma hissi fitili de 4 gün kullandım bıraktım rahatsız etti. Bu ay korunmayı bırakıyorduk tekrar ilaç tedavisi olunca Boğaz'larım için mayısa inşallah umutlar.

cok gecmis olsun canimm umarim hemen iyilesrsin

insallah canim mayis ayi hepimize ugur getirsin :) magnezyum eksikliginden de olmuyomus cocuk bi doktor soylemisti eslerin ikiside kullanmaliymis bende bu ay denicem insallah olur
ben neofortıl kullanıyorum canım onda magnezyum var eşimin ilaçlardada var 3 aydır kullanıyorum ama tık yok :)

Kizlar rahim filmi cektirin 1 ay sonra hamile kaldim umutsuzdum acikcasi mutlaka deneyin
doktorum bana bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi ben dicem bu ayda tutmazsa rahim filmi çektireyim neden son çare onu gördüki yani? Rahim filmi çekildikten sonra tıkanık tüpler açılınca birçok hamile kalan bende duydum Allah bağışlasın bu arada

Rahim filmi ne işe yarıyor ki

Slm kızlar adetımm dün bıttı bügünden ıtıbaren bıdakı adetıme kadar ıkı günde bı ilişki yollunu deneyerek hamıle kalırım insallah. Yorucu olacak ama bu ayda böle denemek iştıyoruz. Insallah herkez mayısda hamile kalır☺

Bu gayreti 2 buçuk senedir gösteriyorum ama bi sonuç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…