diger taraf derken ?Buranın diğer taraftan farkı ne?
evet hap dedi doktor. Kari koca birlikte iccekmisİlaç olarak mı tüketmek gerekiyor magnezyumu
Burası prima hamilelik diye ayrılmış yadiger taraf derken ?
Hımm eczaneden alabilirim di mievet hap dedi doktor. Kari koca birlikte iccekmis
evet canim :)Hımm eczaneden alabilirim di mi
insallah canim mayis ayi hepimize ugur getirsin :) magnezyum eksikliginden de olmuyomus cocuk bi doktor soylemisti eslerin ikiside kullanmaliymis bende bu ay denicem insallah olurKızlar bu gruptaki herkes inşallah Mayıs'ta hamile kalır artık. Ben klomen ve ç.iğnesi kullandım 2 gün once hasta oldum. Bu ay tekrar aynı tedaviyi görücem klomene başladım bugün. Mayıs benim ennn sevdiğim ay hem sözlendiğim hem nişanlandığım hem evlendiğim ay birer sene arayla inşallah bu Mayıstada müjdeli haberler alırız. Benimde nerdeyse 1,5 senedir olmuyor sıkıntı yok deniliyor artık bitti diyor doktor ama olmuyor, demekki hayırlısı değil şuan. Bu grupta birbirimize yardımcı olalım tavsiyelerde bulunalım gerçekten inanıyorumki hepimizin ihtiyacı var dertleşmeye
bi bilgim yok canim ben birbirimzle sohbet edelim bilgilerimizi paylasalim diye actim :)Burası prima hamilelik diye ayrılmış
Burası prima hamilelik diye ayrılmış ya
bnde kullandim o fitilden ama o zamanlar cocuk istemiyorduk simdi oyle bi sikintim yok cok sukur. 6 aydir olmadi benimde bekliyorz bakalmDoktor bana da vermişti ama kullanmadım kullansan mı ki
cok gecmis olsun canimmBanada doktor monodoks ve fitil verdi monodoks bende yutak borusunda yara yaptı bu ay berbat Bi süreçteyim yutamıyorum göğüs kafesinde şiddetli ağrı Boğaz'da takılma hissifitili de 4 gün kullandım bıraktım rahatsız etti. Bu ay korunmayı bırakıyorduk tekrar ilaç tedavisi olunca Boğaz'larım için mayısa inşallah umutlar.
Sağol canımm Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla Bebişleri kucağımıza alırız en kısa zamandacok gecmis olsun canimmumarim hemen iyilesrsin
ben neofortıl kullanıyorum canım onda magnezyum var eşimin ilaçlardada var 3 aydır kullanıyorum ama tık yok :)insallah canim mayis ayi hepimize ugur getirsin :) magnezyum eksikliginden de olmuyomus cocuk bi doktor soylemisti eslerin ikiside kullanmaliymis bende bu ay denicem insallah olur
doktorum bana bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi ben dicem bu ayda tutmazsa rahim filmi çektireyim neden son çare onu gördüki yani? Rahim filmi çekildikten sonra tıkanık tüpler açılınca birçok hamile kalan bende duydum Allah bağışlasın bu aradaKizlar rahim filmi cektirin 1 ay sonra hamile kaldim umutsuzdum acikcasi mutlaka deneyin
Hayırlısı ile inşallah olurbnde kullandim o fitilden ama o zamanlar cocuk istemiyorduk simdi oyle bi sikintim yok cok sukur. 6 aydir olmadi benimde bekliyorz bakalm
Rahim filmi ne işe yarıyor kidoktorum bana bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi ben dicem bu ayda tutmazsa rahim filmi çektireyim neden son çare onu gördüki yani? Rahim filmi çekildikten sonra tıkanık tüpler açılınca birçok hamile kalan bende duydum Allah bağışlasın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?