Valla canim kullan danisip. Doktor verdiyse zaten yarari vardir zarari yoktur. Bence kullanmalisin. Bi dene.Doktor bana da vermişti ama kullanmadım kullansan mı ki
Canim ben 16. Haftamdayim hala mantar hastaligim var yani bitmedi bi turlu.Bende kullandım fitil. Ama işe yaramadı benım eşimin spermlerinde sorun var. Eger iltihap sorununuz varsa zaten bu gebe kalmayı engeller. Fitille gebe kalmanız tesadüf degil cunkü fitil rahimi temizleyip bakteri ve iltihaplanmayı atıyor. Bu da rahmi gebeliğe hazırlıyor
Hamilemisin cnm senCanim ben 16. Haftamdayim hala mantar hastaligim var yani bitmedi bi turlu.
Evet canimHamilemisin cnm sen
İlaç kullanıyormusun? Doktorun ne gibi ilaç verdi? Birde hamilesin ya düşük dozda veriyorsa ondanda etkisi olmuyor olabilirEvet canim
Ne icin canim normal vitamin ilaclari falanmi ,hastalik icinmi,genel olarakmi soruyorsun ona gore yazim kullandiklarimiİlaç kullanıyormusun? Doktorun ne gibi ilaç verdi? Birde hamilesin ya düşük dozda veriyorsa ondanda etkisi olmuyor olabilir
Mantar ilacı olarak cnm?? Sen gecmiyor demişsin ya bende ilaç kullandıgını dusundumm??Ne icin canim normal vitamin ilaclari falanmi ,hastalik icinmi,genel olarakmi soruyorsun ona gore yazim kullandiklarimi
Yok canim ya soylemekten cekindim muayene edecek diye geriliyorum ama bu sefer kontrolde kesin soyliycem. CekilmiyoMantar ilacı olarak cnm?? Sen gecmiyor demişsin ya bende ilaç kullandıgını dusundumm??
Kesinlikle söyle bu şikayetini. Hem sen rahatsız olursun surekli kaşınır eder akıntın olur. Doktoruna soyle zaten gebe pldugunu göz önünde bulundurarak sana ilaç yazar cnm geçmiş olsunYok canim ya soylemekten cekindim muayene edecek diye geriliyorum ama bu sefer kontrolde kesin soyliycem. Cekilmiyo
Doktor 6 ay önce kürtajsan sonra kullan diye vermişti ama kullanamadımValla canim kullan danisip. Doktor verdiyse zaten yarari vardir zarari yoktur. Bence kullanmalisin. Bi dene.
Saol canim darisi hepinizin basinaKesinlikle söyle bu şikayetini. Hem sen rahatsız olursun surekli kaşınır eder akıntın olur. Doktoruna soyle zaten gebe pldugunu göz önünde bulundurarak sana ilaç yazar cnm geçmiş olsun
İlaç olarak mı tüketmek gerekiyor magnezyumuKizlarr bide ben bi doktordan duydumki cocuk olmuyor diye birsey yok magnezyum eksikliginden olmuyor. Esler kullancak gunde bir tane kesinlikle olur diyor. Gelen butun hastalarina onu oneriyoms hepsininde cocugu oluyormus. Ben denicem bu ay esimede icircem insallah olur. :)))
O zaman kullanmamalisin. Benim bahsettigim bi rahatsizlik hormon bozukluhu iltahap vb. Durumlar sadeceDoktor 6 ay önce kürtajsan sonra kullan diye vermişti ama kullanamadım
Aminn Allah hepimize sifa versin. Bizlerede dua et . Hayırlı saglıklı bebişlerimiz olsunn inşAllah :) sende saflıcakla kucagına al miniğini :)Saol canim darisi hepinizin basina
Ederim tabi.Allah hepinize nasip etsin. Aminn insAllahh. hic akliniza gelmedigi bi anda alacaksinizz haberini kafana takma olacakAminn Allah hepimize sifa versin. Bizlerede dua et . Hayırlı saglıklı bebişlerimiz olsunn inşAllah :) sende saflıcakla kucagına al miniğini :)
Annemde küçük kardeşimde fitil kullanarak hamile kaldı.Fitil içi temizlediği için avantajlı oluyorKizlar bilmiyorum bunu soylesemmi yanlis bilgids vermek istemiyorum ama ben fitil kullandiktan sonra hamile kaldim. Gorumcemde ayni sekilde ve onun arkadasida ayni sekilde ve benim komsumda fitil kullandi kullandiklari ay hamile kaldilar.
Bende vajinal mantar vardi onun icin doktora gittim fitil verdi tabi kafamiza gore kullanilmiyo bi rahatsizligin varsa. Ama soylemek istedim tesadufmu bilmiyorum
İnşAllahh cnmmEderim tabi.Allah hepinize nasip etsin. Aminn insAllahh. hic akliniza gelmedigi bi anda alacaksinizz haberini kafana takma olacak
Evet yardimi cok oluyor.Annemde küçük kardeşimde fitil kullanarak hamile kaldı.Fitil içi temizlediği için avantajlı oluyor
Ayyyy canim insallahKizlarr ha gayret mayista anne olcaz dua edelimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?