Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Doktor bana da vermişti ama kullanmadım kullansan mı ki
Valla canim kullan danisip. Doktor verdiyse zaten yarari vardir zarari yoktur. Bence kullanmalisin. Bi dene.

Canim ben 16. Haftamdayim hala mantar hastaligim var yani bitmedi bi turlu.

İlaç kullanıyormusun? Doktorun ne gibi ilaç verdi? Birde hamilesin ya düşük dozda veriyorsa ondanda etkisi olmuyor olabilir
Ne icin canim normal vitamin ilaclari falanmi ,hastalik icinmi,genel olarakmi soruyorsun ona gore yazim kullandiklarimi

Ne icin canim normal vitamin ilaclari falanmi ,hastalik icinmi,genel olarakmi soruyorsun ona gore yazim kullandiklarimi
Mantar ilacı olarak cnm?? Sen gecmiyor demişsin ya bende ilaç kullandıgını dusundumm??

Mantar ilacı olarak cnm?? Sen gecmiyor demişsin ya bende ilaç kullandıgını dusundumm??
Yok canim ya soylemekten cekindim muayene edecek diye geriliyorum ama bu sefer kontrolde kesin soyliycem. Cekilmiyo

Yok canim ya soylemekten cekindim muayene edecek diye geriliyorum ama bu sefer kontrolde kesin soyliycem. Cekilmiyo
Kesinlikle söyle bu şikayetini. Hem sen rahatsız olursun surekli kaşınır eder akıntın olur. Doktoruna soyle zaten gebe pldugunu göz önünde bulundurarak sana ilaç yazar cnm geçmiş olsun

İlaç olarak mı tüketmek gerekiyor magnezyumu

Doktor 6 ay önce kürtajsan sonra kullan diye vermişti ama kullanamadım
O zaman kullanmamalisin. Benim bahsettigim bi rahatsizlik hormon bozukluhu iltahap vb. Durumlar sadece

Aminn Allah hepimize sifa versin. Bizlerede dua et . Hayırlı saglıklı bebişlerimiz olsunn inşAllah :) sende saflıcakla kucagına al miniğini :)
Ederim tabi.Allah hepinize nasip etsin. Aminn insAllahh. hic akliniza gelmedigi bi anda alacaksinizz haberini kafana takma olacak

Annemde küçük kardeşimde fitil kullanarak hamile kaldı.Fitil içi temizlediği için avantajlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…