- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
gecen yaz 48 kiloydum, 9-10 kilo kadar vermıstım..
şuan 53 varımdır onun sayesindeeee :)
dısarda yemek yemektenn tatlı yemekten...bıde erkekler masallah bol iştahlı, ister istemez sen de yıyosun
ben kendimi bildim bilesi 50 kiloyumdur bidha atayım mesjı
mesajın gelmıs canım ama ben cevap yazamıyorumm yenı uye oldugum ıcınn
daha beklemem gerekıyomuss, bu arada elbette abla dıyebılırsın :)
88liyim ben..sen kaçlısın ogrencımısın?
sımdı cıkmam lazım..bızımkıını bı arayayım sonra da uyurum..yarın görusuruzz :)
bugün herşey çok güzel gidiyor mesela ben dışarı çıkıcam saçlarım ıslak ve ezgi saç kurutma makinesini götürmüş.. sevgilimle buluscm saçlarım ıslak ve kurutma makınesi yok yarım saate kdr cıkıcm
bugün herşey çok güzel gidiyor mesela ben dışarı çıkıcam saçlarım ıslak ve ezgi saç kurutma makinesini götürmüş.. sevgilimle buluscm saçlarım ıslak ve kurutma makınesi yok yarım saate kdr cıkıcm
benim de hazırlanasım yok..heyecanım gitti yani..neden dye sorarsanız sevgılım gecenın 2sinde face girmiş, gece bilgisayarda olmasını ıstemedıgımı söylemıstım..ama dınlememıs anlasılan..ve bı kızla arkadas olmus..o kim diye sormadım henuz ama cıdden ne hazırlanm ne bulusma ıstegım kaldı
kızlar merhabaasmayın bakim suratınızı şebeklik yaparım size. giyinin şıkır şıkır çıkın evden hemen, saçların mı ıslak topla tepeden ille de salman mı gerek sevgilin faceye mi girmiş salla ben neler yakaladım alırsın hesabını dert etme sadece kim olduğunu ve ne yapmak istediğini unutma yeter
hadi bakalım kalkın uyuşuklar, işiniz yok bugün nasılsa, ben gibi çalışmıyorsunuz süslenin, sıkın parfümlerinizi gidin yanlarına, ben sizin yerinizde olacaktım var ya ufuuuuuuu
ayy pozitiff enerjin süper canımm beni kendime getirdi teşekkür ederimm :)
ama acıkca söyledıgın seylerı karsı taraf hala yapıyosa nasıl olucak bu işler?
bu arada sevgilinn asker mi_
hiiiç deşme yaramı yavrucum elbet verirsin cezasını. biz dişiyiz dişiiiii sökeriz ağızlarındaki dişi dert etme sen. as bi suratını, sok lafları acımasız acımasız boy boy bak noluyo
asker tabisi bebeğim şimdi evci ve evinde oturuyo eşek gibi
valla haklısın, sürekli surat yapma diyo aama hak etti bugunn suratsız keyıfsız durucam yanında..surat yapıp konusmuyorum bide..daha cok sınırlenıyo
owwww korktum sendennnsen dize getırmıssınn canmm ne guzeel :)
ben genelde haftaiçi buluştuğumdan sizlere özenenlerdenim aslında...yoğun çalştığı için izni haftaiçine denk geliyo ama bana da okulumdan dolayı haftasonu uygun, ama işte seviyoruz, görmek için katlanırız herşeye
merhabaaaa kızlarrrr :) ben yeni eve geldimmmmmsaçları mı toplamadım gidene kadar kurudu düzleştiricimi yanımda götürdüm zaten saçlarım düz ama ben onlarda düzleştirdim bugün sanki daha bi güzeldi inşallah sosyalbilimcide bizim gibi çok eğlenirler. tadını çıkart bebeğimmm :) artık ben haftaya gidicem inşallah şimdi işin yok haftayı bekle
ben genelde haftaiçi buluştuğumdan sizlere özenenlerdenim aslında...yoğun çalştığı için izni haftaiçine denk geliyo ama bana da okulumdan dolayı haftasonu uygun, ama işte seviyoruz, görmek için katlanırız herşeye
canımmmm!! :) selam kızlar..! cumartesi pazar onunlaydım..güzel bi haftaasonu gecırdıkk..eglenceli ve keyıflıydı, ancakk tartısmamız da eksik olmadı yine..arkadaslarıyla bulustuk dün ve olanlar oldu..
noldu bakimm anlatta belki çare buluruk?
dün bunun bi kız arkadasyla bulustukk..kızın sevgılısı de geldi yani dördümüz bulustuk oturduk bi yerlerde..neyse benmki kızla samimi dıyaloglara girdi canımlı cicimli vs..sonra kız sevgilisyle konusuyo arada bir, benmmki de araya atlıyo falan..kısacası canım ben kız arkadas konusunda hassasım ona da acıkca söyledım..samımı olmasından hoslanmadıgımı söyledım ama canımlı konustu yanımda..kıza 2 kez de mine diiye bı arkadasnı sordu..kızdıgımda da dedi ki özür dilerm farkında degilim..dikkat ediceğini söyledi..bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?