kızlaaar haftasonu geliyorrr, sevgilisiyle buluşacak olanlar kimleeer?? :)

ahahhh kızlar nolcaak nasıl olcakk, bi erkek nasıl huy degıstırır bılmıyorum..
cunku bılıyorum ben hayatnda olmadan önce baya cevre yapmıs, ortamlardan cıkmayan, herkesle sohbeti olan bı sevgılım var..ve ben rahatsızlık duyuyorum bu durumdan..cnku kıskanıyorumm..

Ay kıyamam.
Çok fenadır o durum ya..Yani onu değiştirmeye çalışmak çok zor olacak senin için.
Bu nedenle öyle kabul etmeye çalışman gerek,kıskançlığını bastırmaya çalışman gerek.
Ki bu çok zor.

ben onu öyle kabullenmek istemiyorum
sonucta onun ıcın bıcok seyden vazgectım..erkek arkadaslarımla pek gorusmuyorum, tayt gıymıyorum mını gıymıyorum ona söz verdım dıye..yanı ılıskıye saygımdan..
o da bazı huylarını degıstırmelı
ortamlara gırdıgımızde az knusmalı, az ve öz..bıraz oturaklı cool davranmalı..sempatik olmamalı ki ben rahatsız olmayayayım

Sosyalbilimciğim hep senin konularına denk geldim bugünBen haftasonu değilde bu akşam biriyle buluşcam dersaneden arkadaşımdı cumadan beri gece gündüz konuşur olduk bakalım bugün neler olacak nasıl geçecek:44:

ayy bulustun mu? geldın mı? neler olduu? anlatt bakımm meraklandım smdı :):)

ben ben beeeennn :) çok şükür haftasonu göreceğim sevgilimii :) özledim artık bütün yaz hiç göremedim neredeyse izmire gidiyorum perşembe günü okula başlıyorum yeniden onunda yanında olacağım :)

ayy kıyamamm :) hadı gözun aydın canımm, haftasonunun tadını cıkar :)

Ayyyyy :)
Haklısın öyle olmalı kesinlikle.
Seni rahat hissettirmeli bence en önemlisiii.

ayy bulustun mu? geldın mı? neler olduu? anlatt bakımm meraklandım smdı :):)

Şimdi gördüm canım mesajını.Buluştuk tabiki eh işte güzel diyelim, benim tereddütlerim var bişey var onda çözemediğim güven vermedi bana.Biraz daha konuşalım tanıyalım birbirimizi dedik.Bide ikizler burcu çok olumsuzluklar okudum ya o burçla ilgili siz ne dersiniz(

canım burclar hakkında pek bılgım yok, ne gıbı olumsuzluklrı varmıs? kesınlıkle once brbırınızı ıyıce tanıyın..bol bol konusun vakıt gecırın, hemen karar verme..guven olayı zamanla zaten..bulusmaktan keyıf aldın mı?

Aldım çok keyifli hoş sohbetli samimi biri ama şöyle bişey var bana dediki,5 yıl kadar çıktığı biri olmuş sonra o kız başkasıyla evlenmiş bu da her önüne gelenle takılmış çok kız girdi hayatıma dedi :S
O kızdan sonra ilk defa birinden etkilendim o da sensin dedi.Bide hoş biri yan yana yürürken bile bakıyorlar ona,zaten çapkınmış ne bileyim işte kararsızım

hmm zaten hemen karar verme canım bekle bakalım bu cocuk nasıl bırı, 2.bulusma nasıl gececek..bekle bakalım ne dıcek 2.bulusmaya cagırsın senı..aynen benmkı de benden once cıddı bı ılıskısı olmus sonra ondan ayrılınca hayatna cok kız gırmıs takılmıs falan...artık duzenlı bı ılıskısı olsun ıstedıgını soyledı..ınan senı sevıyosa hem hayatını hem ılıskısını duzene sokmak ıstıyolar..capkınlık falan yalan oluyo yanı :)
benmkı ılk1-2 ay capkınlık sınyallerı verdı, sımdı mum oldu :)

Allah bozmasın canım Hayırlısı diyelim göreceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…