- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ben yarın buluşuyorum aslında geçen hafta hasta olmuştum büyük ihtimalle buluşamayacağız diye düşünüyordum ama dünden beri iyiyim bari buluşalım dedim ojemi sürdüm kurumasını bekliyorum saçımı da düzleştirdim mi tamam sayılırım.
Hevesle bekliyorum ve söyleyeceklerimi düşünüyorum tatlımHadi gösterelim gücümüzü
benım bulusucagım kesin degılyıne de hazırlandım yarını beklıyorum..canım ya sacımı düzleştirmeye üşenyorumm kım yapcak okadar sacı sımdı :)
ben grip oldum..o da işten güçten benle pek ilgilenemedi..bunun acısını cıkarıcam ben de canımm :)
nereye gıdıceksınızz bakalım?
Ah, erkekler... Ben gitmeden yumuşadım bile yaÇok kırılmış bana, kaç gündür kızıyorum ona diye kendimi affettirmem lazım, hep böyle önce kızıp küsüyoruz sonra suçlu oluyoruz biz kızların kaderi mi acaba Deniz kenarına bir yerlere büyük ihtimalle Sizin plan neydi ki? Haftaya uygularsınız
Bizim yarın buluşma yalan oldu pazartes hayatım akşam çalışacakmış sabah erkenden buluşucaz.
aynen bız de bugun bulusamıyoruz
Bugün de evde kaldık desene.
bende bugun bulusamadım :) artık haftayaaa accık özleyelmm
kızlar birazcık özlesinler yapmayın böyle :)
carsambadan berı görmuyorum valla burnummda tütüyo..ne zaman görüşcegımız de bellı degılbeklemek kötuymuss
carsambadan berı görmuyorum valla burnummda tütüyo..ne zaman görüşcegımız de bellı degılbeklemek kötuymuss
Tam 1 hafta boyunca gün saydım, saat saydım.Beklemekten daha kötü bir şey yok..
Ayrı şehirlerde misiniz sizde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?