kızlaaar haftasonu geliyorrr, sevgilisiyle buluşacak olanlar kimleeer?? :)

Ben yarın buluşuyorum aslında geçen hafta hasta olmuştum büyük ihtimalle buluşamayacağız diye düşünüyordum ama dünden beri iyiyim bari buluşalım dedim ojemi sürdüm kurumasını bekliyorum saçımı da düzleştirdim mi tamam sayılırım.

benım bulusucagım kesin degıl yıne de hazırlandım yarını beklıyorum..canım ya sacımı düzleştirmeye üşenyorumm kım yapcak okadar sacı sımdı :)

ben grip oldum..o da işten güçten benle pek ilgilenemedi..bunun acısını cıkarıcam ben de canımm :)
nereye gıdıceksınızz bakalım?

Ah, erkekler... Ben gitmeden yumuşadım bile ya Çok kırılmış bana, kaç gündür kızıyorum ona diye kendimi affettirmem lazım, hep böyle önce kızıp küsüyoruz sonra suçlu oluyoruz biz kızların kaderi mi acaba Deniz kenarına bir yerlere büyük ihtimalle Sizin plan neydi ki? Haftaya uygularsınız

biz bugun sabahtan bulusucaktık..ama dun bursadaydı iş için..işi uzamıs dönemedi..hala da orda, bugun bulusma yalan oldu

Dün tüm gün sevdiceğimleydim ve hayatımın en güzel en özel günüydü.
Keşke istedigimiz zamanlarda istedigimiz anlarda kalabilsek.
Bugün oldu, daha 12 saat bile olmadı, ama canım sevgilim benim burnumda tütüyor.
Görüşeceğimiz bir başka haftasonunu iple çekiyorumm. :)

carsambadan berı görmuyorum valla burnummda tütüyo..ne zaman görüşcegımız de bellı degıl beklemek kötuymuss

Tam 1 hafta boyunca gün saydım, saat saydım.Beklemekten daha kötü bir şey yok..
Ayrı şehirlerde misiniz sizde :/

bız aynı sehırdeyız ama o arada sehır dısına cıkıyo iş için..suanda da bursada , dun döncektı dönemedı, sabah döncektı dönemedı..buaksam dıyo ama mechul
yarın zaten ıkımızde calıısıyoruz gec cıkıyoruz nasıl göruscez blmıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…