- 18 Temmuz 2023
- 87
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi beyazkelebek97
-
Evet bende o yüzden şüpheye düştüm , sadece bu testten almıştım, acile gittim ama beta hcg bakmıyorlarmış, nerde baktirabilirim , yarın kadın doğuma mı gideyim direkUmarım istediğiniz sonucu alırsınız , bu markanın yalancı pozitif çıkardığını çok duydum burada en iyisi kan verin
Özel hastane acilinde bakıyorlar veya sabah sağlık ocağına gidebilirsiniz, hemen kadın doğuma gitmenize gerek yokEvet bende o yüzden şüpheye düştüm , sadece bu testten almıştım, acile gittim ama beta hcg bakmıyorlarmış, nerde baktirabilirim , yarın kadın doğuma mı gideyim direk
Sağlık ocağında bakıyorlar mı canım kesinÖzel hastane acilinde bakıyorlar veya sabah sağlık ocağına gidebilirsiniz, hemen kadın doğuma gitmenize gerek yok
Evet gebelik şüpheniz olduğunu testin pozitif olduğunu söyleyin bakarlar mutlaka sabah saatlerinde gidin amaSağlık ocağında bakıyorlar mı canım kesin
Teşekkür ederim kadın doğuma gitsem aynı şekilde bakarlar mı yinede?Evet gebelik şüpheniz olduğunu testin pozitif olduğunu söyleyin bakarlar mutlaka sabah saatlerinde gidin ama
Emin değilim belki de bakıyorlardır , ama genelde önce sağlık ocağına gidiliyor bir süre sonra kadın doğuma gidiliyor belki giden birileri varsa yazarlarTeşekkür ederim kadın doğuma gitsem aynı şekilde bakarlar mı yinede?
Canım bu kadar belirgin yalancı olmaz hamilesin bence hayırlı olsun sabah kan verpek kimse de yazmıyor , kızlaaar artımed bu kadar belirgin çıkıp yalancı pozitiflik yaşayan var mı???
Canım sen hangi marka test ile öğrendin gebe olduğunuCanım bu kadar belirgin yalancı olmaz hamilesin bence hayırlı olsun sabah kan ver
Awox ve prodoktor canımCanım sen hangi marka test ile öğrendin gebe olduğunu
Belirtim sürekli uykum geliyor bu kadar başka yok dün ya da bugün regl olmam gerekiyordu olmadımSen kesin hamilesin stres yapma sabah kan ver sonucunu burayada yaz belirtin var mı
Ayyy heyecanlandım sabah hemen gidip kan vericemHamilesiniz hayırlı olsun kan verin
Yaaa hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsun inşallahEvet kızlar kan verdim hamileyimmmmmdarısı tüm isteyen herkese nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?