- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Sanmıyorum çünkü yemekleri hazirlatti bana dediğim gibi yemek yapıyorum onlara ben , saatinide 7 ye kurmuştu çaldı kalktı kapattı
kizlar konu sahibi bugun girmiss siteye ama zahmet edipte bir cvb bile yazmamis. neden,bukadar yazan insanlari gormedimi.pes diyorum artik
Ben mi abartiyorum nelerr oluyo bilmiyorum konulardan bilen bilir hep kocadan dertliyim biraz aşıyorum başka bir şey çıkıyokocam 3 samimi arkadaşıyla çalışan biri .Öyle benden sakladigi pek bisey olmaz 1.5 yıllık evliyiz hiç karı kızmış oymus buymus garip işlermis hic karşılaşmadim.bende bu tarz konularda pat anlarım olmadığına eminim.tek sorunu biraz hayat yorgunu ve bitmeyen borçları. Neyse iyi kötü idare ediyoruz zaten hamileliğim ağırlaştı biraz bana yardımcı olmayada çalışıyo hatta izinli olduğu günlerde evi temizliyoruz. Ama pazar günü işten döndüğünde bi tuhafti morali bozuk.azalarak düne kadar öyleydi her sorduğumda yorgunum dedi. Normalde iş çıkışı arar kaç ekmek aliyim fln der. Dün erken aradi her zamankinden erken mi çıktın dedim dışardaydım dedi.neyse geldi ben yemek yapıyorum işyerine. Tencereler yoktu elinde neden getirmedin dedim öğleden sonra çıktım kahveden geliyorum dedi.cok bunaldim attim kendimi dedi. Normalde eşim benim hastane günlerim için bile haftalar önceden plan yapar o adamlar 2 kişi yetişemez diye. Şaşırdım tabi ama bunalmis demekki diye üstüne varmadim.sofrayi kuruyorum hemen kumandayi alan adam dokunmamis bile oturuyo öyle bilgisayar elinde ama sayfa açmıyor bile bardak getiriyom tabak getiriyom baktım ağlıyor. Resmen ama belli etmiyo bende etmedim oturduk yedik neyin var dedim yüküm var dedi tasiyamiyorum.ama biliyoruz bunu hafifletmeye calisiyoruz iste bak bebiste inşallah kısmeti ile gelicek dedim.ama bu böyle yük için bi hal değildi arkadaşlarjnla mı tartıştın diyorum yok o yok bu yok.bi adam ağlıycak ne yaşar ki ufff.tvye baktik yatti yanina geldim uyumamisti ama uyuyomus gibi yaptı çünkü surekli ayağıni sallıyodu. Yatmadan yemekleri hazırla demişti hazirlamistim sabah oldu kalkmiyo yorgandan çıkmıyor cevap vermiyo uyumak istiyorum diyo. Saat 8 olunca yalvarsan evde durmayan adamı kaldiramiyorum. Çok korkuyorum uyuyamiyorum Ağlıyorum duruyorum.ya büyük bişey yaşadı yada ne biliyim aklıma bi sürü şey geliyo acaba diyorum hasta mı hasta olduğunu mu öğrendi benden mi gizliyo . çünkü bana baska bakıyo bebek eşyalarından bahsederken gereksiz şeyler almayalim diyodu dün yaz herseyi ne gerekiyosa alalım dedi durduk yere. Ben napsam uyuyamadim içim acıyo kasiklarim stresten ağrıyor korkuyorum da napmaliyim nolur akil verin çok yalnızım.
çok zevkli heralde okuyup okuyup insanların merakını izlemek
Kizlar yaa hakkınızı helal edin o kadar merak ettirmisim ama hiç bakamadim dogru dürüst çünkü psikolojim biraz kotu benim telimin anasayfasinda kadinlar klübü linki var arama yaparken bile girmiş oluyorum hiç farketmiyorum son günlerde. Konuya gelim kocam borcu ile ilgili bunamlimda vede evlilik ve çocuk onu iyice umutsuzluğa düşürmüs cok anlatmadi oturduk günlerce konuştuk ama çok soğuk ne bende gözü var ne bebekte 30. Haftama giriyorum bebeğime hiç bisey alamadim hazirlik yapamadim çok üzülüyorum aileme anlattım çünkü eşim gerçekten depresyonda yok gibi bana bakıyo ama görmüyo tamam ilgisizdi ama bu kadar da değil bi insan olarak üzülür benim yıprandigimi görüyo ben hiç tavır yapmadan yaninda olmaya calisiyorum dr gitmesi için psikologa gitmesi için konusuyorm en sonunda ailem le konusunca ikna oldu amaa hala gitmedi sen beni bırak benden Hayır gelmez diyo ben napıyım Karnım burnumda anlamıyorum içim çok daraldı geçen hafta benim annem ananem teyzem geldi onun ailesi burda değil onun teyzeleri geldi biraz konuştuk o gün kuran okundu bende falan yine bana sen idare et o çok seviyo falan dediler biliyorum çok seviyo çok çaresiz ama birazda gururlu çok abartiyo ve bize yazık ediyo böyle durumlar ama aldatma veya bi kadın olduğunu düşünmüyorum çünkü kendi derdine düşmüş vaziyette. Bizi bile görmüyor bebisimle.buda çok agirima gidiyo hevesim heyecanim yok hic. Suan kafam çok karışık ama birden mesajlari görünce yazdım aslinda bi sürü şeyler oldu ama toparlayamiyorum kusura bakmayın. Beni ve Bebeğimi düşünüp yazan herkestende allah razı olsun.
size üzülmeyin diyicem ama biliyorum elinizde değil eşinizin çok mu borcu var ki depresyonda yani altından kalkamayacağı bir miktarda mı ?
evet altından ne yapsa kalkamaz heralde ve bende kalkmamam iş yeri açarken benim adıma krediler çekmiştik.100 bın ustu olduğunu yeni oğrendim ben azaldığını düşünüyodum ama biz sadece faiz ödemişiz heralde anlamadım ki hiç bişeyde yok elimizde .
Kiraz mevsimi sen de kusura bakma.
Çok üzüldüm eşinin durumuna ona destek olmaya çalış anlaşılan gerçekten kötü.
Şu ruh halini atlatsın da bi gerisi gelir İnşallah.
Allah yardımcınız olsun.
amiin çok sağol
Evet inşallah iyi olacağız
Canım yazdıklarına katılıyorum kalbine saglık cok dogru söylemissin.Arkadaşım öncelikle ailesine haber veriyorsun. Burda da bir konu vardı. Arkadaşın kaynı kendi canına kıymıştı. Herkes geline yüklenmiş. İşte bu derece bunalımda olduğundan hiç haberimiz yoktu. İnsan bir haber vermez mi? Belki biz de bir şey yapardık falan gibi.
İkincisi artık bir silkeleniyorsun. Kadınların evin parasal konularından bi haber olduğu dönemler geride kaldı. Daha ne kadar borcunuz olduğunu bilmiyorsun. Bebek süpriz miydi bilmiyorum ama en azından bütün borçlar sıfırlanana kadar ikinciyi aklından bile geçirme.
Borcunuzu yapılandırıp yapılandıramayacağınız konusunda, tek bir bankaya mı yoksa insana mı ya da bir çok bankaya mı borcunuz var bunu araştır. En kısa yoldan evden yapabileceğin bir iş bulmaya çalış. Benim arkadaşım hamileyken hobi olarak kurabiye yapıyordu arkadaşlarına. Oya ve ya el işi piyasası ne alemde bilmiyorum ama işte yiyecek satabilirsin. Mantı satanı butik kurabiye satanı falan çok gördüm. Tanesi 2 liradan 100 tane satsan 200 lira. Forumda böyle konular var.
Artık evin gelir gider durumunu kontrol ediyorsun. Eşinin borcu kapatma konusunda ne yaptığını soruyorsun. Daha mı borçlanıyorsunuz ya da yavaş da olsa kapanıyor mu öğreniyorsun. Eşinin ailesine haber veriyorsun. Kendin için, bebeğin için ailen için silkelenip kendine geliyorsun.
Kadınlar güçlüdür. Bunları yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?