kızlaaar kocama bişey olmuş :((

Arkadasim biliyorum yardimci olmaya calisiyorsunuz ama keske hamile kadinin aklina boyle seyler dusurmeseydiniz :44:

Tabi kocasini en iyi o taniyor. Ben bilmiyorum tahminde bulunuyorum sadece. Konus esinle diyenlerde bi alem kadin konusmus iste. Adam konusmuyosa beklesin psikolojisinin duzelmesini. Baska yapabilecek biseyi yok gibi

çok üzüldüğünü bebeğe de yansıdığını falan söylesen belki açılır büyük bi ihtimal iş yerinde sorun yaşamıştır takmaya ya çalış sende tatlım bebeğini düşün diyeceğim ama bi yandan da eşin allah yardım etsin inşallah bişeyi yoktur

benimde aklıma ilk işten çıkarıldı diye geldi ama şimdi diyorsunuz iş arkadaşları aradılar sordular onu diye.
aslında verdiği tepkiler falan işte çıkarılma durumuna benziyor.belkide birkaç gündür işe gitmiyordur.sizi üzmemek için her sabah işe gidiyorum bahanesiyle evden çıkıyordur ama gününü kahvehanelerde falan geçiriyordur.

başka birşeyde geliyor aklıma aslında.:44:
eşinizin borçlu olduğu falan birileri var mı veya anlaşamadığı kişiler?
belki onlardan tehdit alıyordur? eşinizde doğal olarak sizin için doğacak bebeği için endişeleniyordur.
çocuğumuz için herşeyi alalım demesi bile garip geldi.daha öncesinde masraf yapmak istemeyen adam ne olduda birden herşey alalım dedi.sen yinede konuş canım.ne yap et konuş.allah korusun belki ölüm tehditi falan aldı?
sizin yerinize heyecan stres geçirdim ben.allah yardımcınız olsun.offf

O Aradığı Arkadaşlar Neolduğunu Çok İyi Biliyor da Demiyorlar Sana Bence

Aslında Aklıma Benim Bişiy Geliyor da Demeye Çekiniyorum

Arkadaşım sizin yaşadığınız şeyleri bi de yaşadık. Benim eşimin de üç arkadasiyla ortak bir işletmesi var. Hamileligimin dördüncü ayında anlatiklarinin çok daha fazlasını yaşamaya başladık ve uzun sürmeden anladık ki panik atak olmuş. Gecenin bir yarisi carpintisi tutar acilde bulurduk kendimizi. Bol bol sakinleştirici sonra eve. Hemen akabinde tedavi gördü. Üzerinden bir buçuk yıl geçti, şimdi iyi cok şükür. Anladığım kadarıyla eşin henüz depresyon sürecinde, sonrası panik atak. Bence çok geç olmadan bir tedaviye başlayın, kendimiz üstesinden geliriz diye düşünmeyin sonu çok daha kötü oluyo çünkü. Allah yardımcınız olsun.

Aklina kötu seyler getirme , belkide SIKILMISTIR
Bunalmistir borc vs...

Bu aralar pek ustune gitme , sorma.. neselendirmeye calistir..
Umarim kotu bise yoktur.
Belkide gecici bir bunalim yasiyor.

arkadaşım ne oldu son durum, eşinin derdini öğrenebildinmi?

Son durum nedir? Ogrenebildiniz mi? Ya da morali duzeldi mi?

Son düzenleme:
Canım ara o arkadaşlarını.by adam noldu neden bu hale geldı bir şey anlatmıyo hamıleyım kaldıranıyorum de. Onlar bıseyler der. Ayrıca eşine sunu belirt. Ne olmuş olursa olsun hep seninleyım kuru ekmeğimizi bebegımuze verırız ama yınede senınleyım. Evimizde tek hali kalır gene senınleyım de. Bırlıkte birbirimize yaslanarak kalkrız vs de. Bıkac gun geçsin. Eger duzelmıyorsa baska seyler ara. Ufak çapkınlık vs.

borçla ilgili bir şey olabilir
benimki de böyle mahkeme duvarı gibi suratla gezdi, mızıklandı uzunca süre ben hiçim vs vs
ben senin gibi sabırlı davranmadım tabi saydırınca açıldı
meğer acil borcu varmış icra yicekmiş yoksa
biz kadınlara para derdi hallolur gibi geliyor ama erkekler bunu hayat meselesi haline getiriyor
ben durumu benzettim açıkçası ikimizin
bir de anlatmama sebebi de "benden utanması" imiş.
neyinden utanıyorlarsa anlam veremiyorum ama

Allah yardımcn olsun cnm ya üzme kendini. bebeğini düşün ve eşinin yanında ol.
kaç aylık hamilesin ki?

Husnu kuruntu yapiyosun ya her insani gel gitleri olur bu da onlardan biridir. Erkekler zayif olduklarini kabullenmek istemezler maddi manevi. Maddiyat skntisidir bence sende bu kadar abartma

Kiraz mevsimi arkadasim, bu kadar insan merak ediyor sonucun ne oldugunu, dunde girmissiniz siteye, gormuyor musunuz konuyu? Bi zahmet cevap verseniz...

Boyle havada kalan konulari hic sevmiyorum, konuyu acip gidiyorlar bir dahada ugrayan yok, bizde burada ne oldu acaba diye merakla bekliyoruz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…