- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Ilgilenen herkes sağolsun şu saate kadar bunları okuyarak zaman geçirdim yoksa yapayalniz saatler gecmiyodu.Esim isyerinden gelen telefonlara cevap vermedi yastığın altına koymuş teli o uyurken ev telini aradi arkadaşları normal sordular telefona cevap vermiyo merak ettik gelmedi de haberde vermedi dediler.bisey oldu sandık rahatsız falan dedim kapadik.odaya geldim söyledim dinledi biraz açıldı heralde onlardan tepki bekliyodu onlarda merak ettik falan deyince hosuna gitti kahve icelim mi dedim hadi icelim dedi kalkti.burda arkadaslarin dedigi tarzda biraz konustum acilmadi tabii tartistiniz mi dedim yok kaldiramiyorum artık falan dedi mutfaga gittim geldim uyumuş bende onu beklerken uyumusum uyandim ki eli karnimda yatiyo.ama gözleri dolu dolu. Artık sormaktan yoruldum yemek hazırladım yedik.oturuyoruz biraz keyfi geldi gibi ama çok hüzünlü duruyo bazen sacimi oksuyo birden bakıyo aci içinde allahim deliricem yaa.o söyler ama bi kaç gün sonra söyler ama korkuyorum büyük bi depresyona giriyo heralde yada isyerindekiler çok kalbini kırdı. Benimde atesim çıktı başım tuttu gün berbat kocam ölü gibi insan etkileniyo yakinda kimsede yok ki kafa dagitiyim ama yanında olmak
dıger arkadaslar aldatma falan demıs ama arkadasım hamılesın senı uzmek ıstemem ama esının borcu cokmu fazla ustte yazdıklarından aklıma gelen sankı ıntıharı falanmı dusunuyo acaba
Ben mi abartiyorum nelerr oluyo bilmiyorum konulardan bilen bilir hep kocadan dertliyim biraz aşıyorum başka bir şey çıkıyokocam 3 samimi arkadaşıyla çalışan biri .Öyle benden sakladigi pek bisey olmaz 1.5 yıllık evliyiz hiç karı kızmış oymus buymus garip işlermis hic karşılaşmadim.bende bu tarz konularda pat anlarım olmadığına eminim.tek sorunu biraz hayat yorgunu ve bitmeyen borçları. Neyse iyi kötü idare ediyoruz zaten hamileliğim ağırlaştı biraz bana yardımcı olmayada çalışıyo hatta izinli olduğu günlerde evi temizliyoruz. Ama pazar günü işten döndüğünde bi tuhafti morali bozuk.azalarak düne kadar öyleydi her sorduğumda yorgunum dedi. Normalde iş çıkışı arar kaç ekmek aliyim fln der. Dün erken aradi her zamankinden erken mi çıktın dedim dışardaydım dedi.neyse geldi ben yemek yapıyorum işyerine. Tencereler yoktu elinde neden getirmedin dedim öğleden sonra çıktım kahveden geliyorum dedi.cok bunaldim attim kendimi dedi. Normalde eşim benim hastane günlerim için bile haftalar önceden plan yapar o adamlar 2 kişi yetişemez diye. Şaşırdım tabi ama bunalmis demekki diye üstüne varmadim.sofrayi kuruyorum hemen kumandayi alan adam dokunmamis bile oturuyo öyle bilgisayar elinde ama sayfa açmıyor bile bardak getiriyom tabak getiriyom baktım ağlıyor. Resmen ama belli etmiyo bende etmedim oturduk yedik neyin var dedim yüküm var dedi tasiyamiyorum.ama biliyoruz bunu hafifletmeye calisiyoruz iste bak bebiste inşallah kısmeti ile gelicek dedim.ama bu böyle yük için bi hal değildi arkadaşlarjnla mı tartıştın diyorum yok o yok bu yok.bi adam ağlıycak ne yaşar ki ufff.tvye baktik yatti yanina geldim uyumamisti ama uyuyomus gibi yaptı çünkü surekli ayağıni sallıyodu. Yatmadan yemekleri hazırla demişti hazirlamistim sabah oldu kalkmiyo yorgandan çıkmıyor cevap vermiyo uyumak istiyorum diyo. Saat 8 olunca yalvarsan evde durmayan adamı kaldiramiyorum. Çok korkuyorum uyuyamiyorum Ağlıyorum duruyorum.ya büyük bişey yaşadı yada ne biliyim aklıma bi sürü şey geliyo acaba diyorum hasta mı hasta olduğunu mu öğrendi benden mi gizliyo . çünkü bana baska bakıyo bebek eşyalarından bahsederken gereksiz şeyler almayalim diyodu dün yaz herseyi ne gerekiyosa alalım dedi durduk yere. Ben napsam uyuyamadim içim acıyo kasiklarim stresten ağrıyor korkuyorum da napmaliyim nolur akil verin çok yalnızım.
inanırmısınız bilmiyorum ama bu konu telefonumda sürekli aktif durumda meraktan çatlıyorum..:18::18::18::18:lütfen canım arkadaşım ne oldu öğrendinde sanadamı kal geldi anlamıyorum ki?? kesinlikle bence öğrendi.. ama biz çatladıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?