kızlaaar kocama bişey olmuş :((

Konu sahibi ne oldu son durum ne?
Kızlar konu sahibinin eski konularına bakın.Kocası konu sahibini annesine gönderiyor,konu sahibi gel beni al diyene kadar aramıyor,sormuyor....
Bende sizler gibi iş oldugunu düşünüp öyle yorum yapmıştım.....
Şimdi işin içinde aldatma olabilir diyorum.

Merakli biride degilimdir ama bu konu icin catlama noktasindayim eldamcim nolmus kocana kac zaman oldu bea

ben de merak ediyorum, konu sahibinden de ses çıkmıyor umarım kötü bir durum yoktur.. :26:

Hadi ama yaa valla 10 gündür çatladım neymiş nolmuş kocana nesi varmış ya böyle konu açıyolar sonra hiç uğrama bir haber yok millet meraktan kudursun nolacak ki

konu sahibi huuuu son durum nedir niye catlatiyosun bizi yaaaa

ay bak çok meraklandım şimdi acaba konu neydi adam neden bu haldeydi.çatlıyorum meraktan.insan bizide düşünür canım dimi ama....konu sahibi lütfen yazarmısın.

inanırmısınız bilmiyorum ama bu konu telefonumda sürekli aktif durumda meraktan çatlıyorum..:18::18::18::18: lütfen canım arkadaşım ne oldu öğrendinde sanadamı kal geldi anlamıyorum ki?? kesinlikle bence öğrendi.. ama biz çatladıkkkkk

heeehhaa güzel olmuş aynen yarıldık huuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…