kızlaaar..olduk 35 haftalık...vee bende doğum korkusu başladı..yardımm edin yaa

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
doğum yapmış olanlar gerek normal gerek sezeryan yardımcı olabilir mi..bende ölüm korkusu ameliyat kan vb.. her türlü garip garip korkular baSLadı...işte deneyimsizlik...bebeğe ya bi şey olursa ya dogunca nefes almazsa ya yere düsürürlerse..ya da cocuk uzmanı olmazsa ...ya bebekler karısırsa gibi yazmalara ve ciddi ciddi korkmalara basladım yaaa..napcam ben...

günaydın canım. bu korkuların normal emimim bir çok annede yaşamıştır. bende öyleydim.hamileliğin ve doğumun yaklaşmasından kaynaklanan psikolojik bir durum. içini rahat tut.hiçbir şey olmaz. önce aklından bunları çıkar ki doğumda rahat ol.yapacak kişiler uzman kişiler, çocuk düşecek yok karışacak böyle şeyler yok aartık. nerde doğum yapacaksın.lütfen stresten uzak dur.

Bendede var o korku ama seninki kadar fazla degil canım.Bu kadar sıkıntı yapma kendine.Bak ben öyle korktugum zamanlarda hep bebegimi saglıklı birşekilde kucagıma aldıgımı ona kavuşmam için sabırlı olup o zorlugu göze almam gerektigini düşünüyorum iyi geliyor.Yoksa stresten daha fazla artar korkun

stresten daha da cok artıyo zaten korkularım aklıma olur olmadık düsünceler geliyo..sanırım kafayı oynatıyorum..ben kim oluyorum ki bu mukemmel seye sahip olucam gibi bi eziklik te basladı..bunu hak etcek ne yaptım..kesin bi sorun olucam gibi düsünceler sardı beynimi..ya bariz korku hissediyorum..dua ediyorum ama düsündükce canlanıyo

canım şuan o korku bende de var ve çok erken başladı daha 9 haftalık hamieyim ve bu benim 2.bebeğim olacak.
bende de doğum değil ama doğumda ölüm korkusu var nası atlatıcam bilmiyorum

ama senini bi de 2 hamilelik sende neden var ki korku..ilkini bizzat yasayıp tecrübelenmişsin..yani durum bu kadar vahim mi...

bu korku bende de var malesef özellikle çatı muayenesinden korkuyorum ama herşeye rağmen normal doğum düşünüyorum aslında herşeyi beynimizle kontrol edebiliriz kolay olacak iyi olacak sürekli bu düşünceler sarmalı bizi stres zararlı Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

ama senini bi de 2 hamilelik sende neden var ki korku..ilkini bizzat yasayıp tecrübelenmişsin..yani durum bu kadar vahim mi...

canım ilkinde bendede doğum korkusu odu fakat şuan bana doğumda bişey olursa oğlum kalacak diye korku oluyor. ben sezeryan ie doğum yaptım gene sezzeryan olacağım sadece bu topiği açman çok güzel olmuş hem sen hem bizzler birbirimize konuşarak inşallah korkuarımızdan kurtulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…