- 5 Aralık 2019
- 73
- 46
- 38
- Konu Sahibi Melek Gurel
-
Resmi koysaydiniz keske ben hamileligimi cok silik bir çizgiyle ogrenmistim. Kanda baktirin bi an onceMerhaba bayanlar,
Bugün yaptığım 1. Testte silik bir çizgi çıktı sonra dayanamadım 4 saat sonra 2. Testi yaptım ondanda silik çizgi çıktı bu ne demek oluyor? Yaşayan varmı?
Koydum bakabilir misin?Resmi koysaydiniz keske ben hamileligimi cok silik bir çizgiyle ogrenmistim. Kanda baktirin bi an once
Attım bakabilir misin?Resim koysaydiniz daha emin olurduk ama silik çizgi pozitif demektir
Kimyasal derken canım nasıl oluyor oResim var mi bende ikinci gebeliğimde iki test yapmıştım ikiside silikti fakat kimyasal geçirdim
bayağı belirgin çıkmış aslinda.kesin sonuç için bir kaç gün sonra kan vermeye gidin. ilk bes dk da böyle çıkmışsa bana göre hamilesiniz. tebrik ederim..Bayanlar bakın bakalım
İnşallah öyledirbayağı belirgin çıkmış aslinda.kesin sonuç için bir kaç gün sonra kan vermeye gidin. ilk bes dk da böyle çıkmışsa bana göre hamilesiniz. tebrik ederim..
Sesiz düşük, bebek rahme yerleşmeden düşüyor.Kimyasal derken canım nasıl oluyor o
Böyle bir durumla karşılaşmam inşallah, yani kimse karşılaşmasınSesiz düşük, bebek rahme yerleşmeden düşüyor.
Birde sabah yapın ama var kanda çıkar benim ikisi de silik çıkmıştı.İnşallah öyledir
Biraz korktum kimyasal gebelik falan duyunca onları araştırıyorum, fakat adetime daha 3 gün var ümidimi asla kesmiyorum
Kıyamam allahım sağ salim kavuştursun inşallahHamile gorunuyorsunuz tebriklerHer seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Nacizane tavsiyem kendinizi gereksiz bilgilerle yormayin. Usumeyen basa sapka ormeyin diyor burada bir atasözü. Doktora gidin. En dogrusunu onlar söyler. Ben bebegin kalp atisini duyana kadar okudum da okudum, evhamlardan evham begendim. Bosuna stresli gecen 2 hafta. Uykularim kaciyordu. Delirecektim.
Ayrica silik dediginiz de belirgin cizgi. Benim reglim 3 gun gectiginde silik cikmisti. Su an hamileyim.
Birazdan acile gidicem sonuçları sizinle paylaşırım hanımlar dua edin banaBirde sabah yapın ama var kanda çıkar benim ikisi de silik çıkmıştı.
Seni çok iyi anlıyorum tüm testlerini yaptır genetik falan benim iki düşükten sorna kan pıhtılaşmam olduğu çıktıBöyle bir durumla karşılaşmam inşallah, yani kimse karşılaşmasın2 Ay önce karnımda öldü çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?