Kızlaaar yardım!! GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ??

Hayırlı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin

Selam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedim böyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında

Eklentiler

• 45D5C6D4-D04D-442B-8E5E-AD8801204B08.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 83FD1E36-57F0-4896-8149-9B18387FDBBE.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 69
Tebrikler hamilesiniz ❤

insallah ama testlerde buharlasma falan okudum aklim karisti
Biliyorum ben de okumustum. Suya falan tutmustum. Ben 2 saat sonra atmak icin testi elime aldigimda gordum silik cizgiyi. Silik cikinca yanlis cikma ihtimali yok. Hayirlisi olsun.

Tesekkur ederin cevapladiginiz icin insallah öyledir yarın sabah tekrarlayıp olmadı kan testı yaptırıcam artık

Selam canım
Benimde bu şekilde silik çıktı çok şükür bebişimi gördüm ultrasonda gebelik olmasa o çizgi hiç çıkmaz kan tahlili yaptırarak kesinleştirebilirsin

Selam :) evet haklısın kan tahlilinde de ilerleyerek gidiyor . Önce bhcg 161 çıkmıştı düşük diye korktum ancak geçen cuma günü 161 cıktıktan 2 gün sonra 407 olmuştu . Bu cuma kontrlüm var ultrasonla bakılcak . İnşallah bende ultrasonda varlığını görebilirim

Resmi koysaydiniz keske ben hamileligimi cok silik bir çizgiyle ogrenmistim. Kanda baktirin bi an once
Mrb cnm bnde bu şekilde öğrenmiştim pozitif görünüyor kan ver bence.hemn

Kızlar selam bana da bir elin atın lütfen ocağınıza düştüm aşılamamın 12. Günü dayanamayıp test yaptım bu sekilde cıktı biliyorum cok erken ama daha önce hiç böyle cıkmamıstı testiö böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…