- Konu Sahibi Melek Gurel
-
Hamilelik görünüyorBayanlar bakın bakalım
Kan ver bence hamilesinBayanlar bakın bakalım
Gittim canım fakat yapmadılar acildeYaptırdın mi canm kan testini
Neden yapmadılar ben hep acil de yapıyorumGittim canım fakat yapmadılar acilde
hayırlı olsun gebesin
Yapamıyorlar mış canım kadın doğuma ya da aile hekimine gitmem gerekirmişNeden yapmadılar ben hep acil de yapıyorum
Amin inşallahHayırlı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Tebrikler hamilesiniz ❤Selam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedimböyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında
insallahTebrikler hamilesiniz ❤
Biliyorum ben de okumustum. Suya falan tutmustum. Ben 2 saat sonra atmak icin testi elime aldigimda gordum silik cizgiyi. Silik cikinca yanlis cikma ihtimali yok. Hayirlisi olsun.insallahama testlerde buharlasma falan okudum aklim karisti
Selam canımSelam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedimböyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında
Resmi koysaydiniz keske ben hamileligimi cok silik bir çizgiyle ogrenmistim. Kanda baktirin bi an once
Mrb cnm bnde bu şekilde öğrenmiştim pozitif görünüyor kan ver bence.hemnSelam kızlar , ben 2 yıllık evliyim . 4 aydır deniyoruz . İdrar yolu enfeksiyonu oldugum ıcın 1 hafta antibiyotik (agumentin) kullandım ve 2 gün once bitti. Normalde 15.03.2020 de regl olmam gerekiyordu. Düzenli adet oluyorum bu arada. Antibiyotik geciktirir dediler ama yumurtlama dan sonra antibiyotik içmeye başladım . Bugun dayanamayıp akşam üstü test yaptım . Aşağıda resimlerini ekledim . 5 dk içinde silik çizgi çıktı bu şekilde . Hamile olabilir miyim bilemedimböyle silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu arada regl öncesi septomlarını hep yaşardım . Gogus buyumesı acıması kasık agrısı vs . Bu ay hic bir belirti yok goguslerimin dolgunlaşması dısında
Merhaba :) bugun ultrasonda keseyi gördük 5+6 haftalık gebeliğim . Bebişi görmek için erken dedi doktor :)Mrb cnm bnde bu şekilde öğrenmiştim pozitif görünüyor kan ver bence.hemn
Hayırlı olsun canım herşeyin yolunda gitmesi dileği ileMerhaba :) bugun ultrasonda keseyi gördük 5+6 haftalık gebeliğim . Bebişi görmek için erken dedi doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?