Kızlaaar yardım!! GEBELİK TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ??

Canım selammmm konunun başında fotoları gördüysen eğer benimde bu şekilde çıkmıştı, ve reglime 1 hafta falan vardı yanlış hatırlamıyorsam şu anda hamileyim. Eğer gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmaz, buharlaşma vb. Olsa biraz daha yayık olur o yüzden hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy dikkat etmedim kuzum inşallah vardır sağlıkla hayırlısylq güzel haberlerle gelirimmm Yarın tekrarlycaö inşaşşah koyulasır bıraya yükleyeceğim bana masıl umut oldunuz burda bi bilseniiizzzzz

Yanlız heyecandan hep yanlış yazmısım senide tebrik etmeyi unutmusum Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim senin adına inşallah kasım annelerinde bulusuruz

İnşallllahhhhhh Allah isteyen herkese nasip etsin kuzuuum bizlere de bağışlasın inşallah

Bugünki testim tek cizgi malesef... koyulasır diye umıtlanırken olanda gitmiş . Yarın kan vericem artık

Canim antibiyotik adet geciktirdimi senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…