• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarrr hamileeyiimmmmm :))))))

Kızlar uçuyorum sevinçten:sm_cool: duygularımı tarif etmem imkansız....Hamileyim aşılamam tuttu...Çok mutluyum çookkkkk....Allah ım isteyen herkese versin...Hepinize versin inşallah...6 yıl sonra hamileyim inanamıyorum.....:teytey:

ne güzel ilk aşılamadamı tuttu benım keske bu ılk asılamada tutsa allah buyuk ıns....:nazar:

ARKADAŞLAR BEN YENİYİM İLGİLENEN FİKİR VEREN BU DÖNEMDE BANA DESTEK ÇIKAN OLURSA ALLAH TA ONA YARDIM ETSİN. TÜP BEBEK TE 11 GÜN BEKLEMEK GEREKİYORMUŞ BENİM 7. GÜNÜM BELİRTİSİ NEDİR HAMİLEMİYİM TUTTUMU NOLUR BLDİRİN BAŞINDAN GEÇEN DUYUMU OLAN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ARKADAŞLAR BEN YENİYİM İLGİLENEN FİKİR VEREN BU DÖNEMDE BANA DESTEK ÇIKAN OLURSA ALLAH TA ONA YARDIM ETSİN. TÜP BEBEK TE 11 GÜN BEKLEMEK GEREKİYORMUŞ BENİM 7. GÜNÜM BELİRTİSİ NEDİR HAMİLEMİYİM TUTTUMU NOLUR BLDİRİN BAŞINDAN GEÇEN DUYUMU OLAN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım aşılama ile ilgili sayfa var dur bakıp kopyalayım sen orada bi araştır...daha detaylı bilgi bulursun...

Back
X