• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlaaarrrrr sinir oldummmmmm...

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlari var.oyuzden bu sene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarim bile duruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yok gecensenekinler bile duruyor dedi.bende o zmn.sana patlican biber kozleriz dedim.tmm.olur dedi.
Ben ve diger amca gelini gittik onlarin bahceye.topladik,yaptik.baktim kavanozlari getirdi.siseleri ben dolduruyorum.ve ilk onunkileri doldurdum ki,sonucta bahce onun.artanida ben alirim diye.ona uc buyuk kavanoz,dort yarim kavanoz doldurduk.banada iki buyuk dort yarim bir yarimin yarisi.
k

Neyse ayri ayri koyduk.bunlar benim.bunlarda senin cnm.dedim.zaten benim kavanozlarim yeni
kapakti.onun renkli degisikti.bu gun gel al kavanozlarini dedi.bende ciktim almaya.benim buyuk kavanozlar yok.hepsi kucuk.bende diger amca gelinini aradim.cnm benim kactaneydi dedim.iki buyuk dort yarim,bir tanede yarimin yRisidedi....
Ay ben sinir oldum....bu essek yerine konulmak degilmi.simdi bunun yaptigi ilk olmadigi icin sinirlendim.piknige gideriz en az seyi o getirir.yada bir sey alinca kacinir.mesele meyvasuyu alinacakti ona verdik al die.bir litrelik alir.uc kalabalik aileye olurmu.
Bahcede menemenlik yaparkende ekmek az dedi iki ekmek alalim dedi.diger amca gelini de az olur,cocuklar kalabalik dedi.neyse ben alirim dedi.o da hiii tamam iyi sen al.meyva suyunuda amcasinij kizina dediki sen al.inanmiyorum yaaa.evine gelen misafire ekmek aldirilir,digerine de meyvasuyunuda sen al denilirmi.bende giderken yas pasta goturmustum.getir cocuklaar yesin diyorum..ay simdi degil.sonra die soyleeiii..ayy sinir oldum.cimri olmak ne kotu bir seyyyyyy..
Bende burada kendimi kotu salak yerine konulmus hissediyorum.benbu yaptiklarinin farkinda oldugumu bilmesini istiyorum.bunu ona kirmadan nasil hissettirebilirim.
Kirmakta istemiyorum.

Son düzenleme:
Anlayamadim tam, üçünüzun esleri amca cocugu mu?
insan eltisiyle bile bu islere girismiyor, bence gerek yok bu kadar içli disli olmays.

Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlarivar.oyuzden busene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarimbileduruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yokgecensenekinlerbile duruyor dedi.bendeozmn.sana patlicanbiber kozleriz dedim.tmm.olurdedi.
Ben ve diger amca gelinigittik onlarin bahceye.topladik,yaptik.baktimkavanozlari getirdi.siseleriben dolduruyorum.ve ilk onunkileri doldurdum ki,sonucta bahce onun.artanida ben alirim diye.ona uc buyuk kavanoz,dort yarim kavanoz doldurduk.banada iki buyuk dort yarim bir yarimi
k

Neyse ayri ayri koyduk.bunlar benim.bunlarda senin cnm.dedim.zatenbenim kavanozlarim yeni
kapakti.onun renkli degisikti.bu gun gel al kavanozlarini dedi.bende ciktim almaya.benim buyukkavanozlar yok.hepsikucuk.bende diger amca gelininiaradim.cnm benimkactaneydi dedim.iki buyuk dort yarim,bir tanede yarimin yRisidedi....
Ay ben sinir oldum....bu essek yerinekonulmak degilmi.simdi bunun yaptigi ilk olmadigi icin sinirlendim.piknige gideriz en az seyi o getirir.yada bir sey alinca kacinir.mesele meyvasuyu alinacakti ona verdik al die.bir litrelik alir.uc kalabalik aileye olurmu.
Bahcede menemenlik yaparkende ekmek az dedi iki ekmek alalim dedi.diger amca gelini de az olur,cocuklar kalabalik dedi.neyse ben alirim dedi.o dahiii tamam iyi sen al.meyvasuyunuda amcasinij kizina dediki sen al.inanmiyorum yaaa.evine gelen misafire ekmek aldirilir,digerine de meyvasuyunuda sen al denilirmi.bende giderken yas pasta goturmustum.getir cocuklaar yesindiyorum..ay simdi degil.sonra die soyleeiii..ayy sinir oldum.cimri olmak ne kotu bir seyyyyyy..
Bende burada kendimi kotu salak yerine konulmus hissediyorum.benbu yaptiklarininfarkinda oldugumubilmesini istiyorum.bunu ona kirmadan nasil hissettirebilirim.
Kirmakta istemiyorum.
Başının gözünün sadakasi olsun

Hic bir olma bence simdi neyaparsan huylu huyundan vazgecmez bosu bosuna kisiligini bozma bence Allah herkese ahirette kaldiracagimiz hesabini verecegimiz kadar mal mulk versin

Al o verdiği kavanozları koy bir poşete bir gidişte götür gerek yok ben satın alır yaparım de, bir dahada mesafeli ol

Başının gözünün sadakasi olsun
Cnm.basimin gozumun sadakasi degil mesele,essek yerine konulmak gibibirsey oldu.birde hep boyle yaptigi icin sinirleniyorum....ama bunu bilmesinide istiyorum.ses cikarmadigiiz icin salakta degiliz.

Cnm.basimin gozumun sadakasi degil mesele,essek yerine konulmak gibibirsey oldu.birde hep boyle yaptigi icin sinirleniyorum....ama bunu bilmesinide istiyorum.ses cikarmadigiiz icin salakta degiliz.
Evet öyle
Yüzüne söylemen lazım işte

Evet öyle
Yüzüne söylemen lazım işte
Ama nasil.bi dusundum telefon edeyim,cnm,ben iki buyuk kavanoz doldurmustum,digerkisiyede sordum o da oyle dedi.ne oldu kirildimi diyim diyorummm.bosver diyorum sonraaaa...

Amin cnm.ya piknik yapariz.o cekiliyor kenara.assagi iner,yol parasi varmi der...yani olmaz boyle yaaa
Hazır yemeğe alışmış o, sırtında taşımak zorunda değilsin, sen de ona böyle emrivakiler yap anlar ozaman nasıl birşey olduğunu.

Birde kavanozlari genis bir kaba koydu legenim dogursun dedi..yani iki tanegeri getir dedi...seytan diyorki koy menemenleri.alsana bunlari dogurdu.sezeryanlaaa....hahahahahahah

Ama nasil.bi dusundum telefon edeyim,cnm,ben iki buyuk kavanoz doldurmustum,digerkisiyede sordum o da oyle dedi.ne oldu kirildimi diyim diyorummm.bosver diyorum sonraaaa...

Ben şahsen kendi kendimi gaza getiriyorum sonra ilk fırsatta gazlamayi tazeliyorum söylüyorum. Taktigim bu

Benim kavanozlar nerede diye ara, bir yanlışlık oldu heralde canım yanlışlıkla benim kavanozları almışsın sen diye konuş. Emek vermişsin sonuçta hem sen geri al kavanozlarını hem de o kişi anlasın yaptığı terbiyesizliği utansın.

Hazır yemeğe alışmış o, sırtında taşımak zorunda değilsin, sen de ona böyle emrivakiler yap anlar ozaman nasıl birşey olduğunu.
Ben yapamiyorum.ucumuz yine iftar yaptik.bir dag evinde.evden her kez birsey oaylasti.ben ana yemek ekemk karpuz alirimdedim.onada corba ve tatliyi verdik.yine sorun cikardi.neyse gittik yedik.ben ve diger kisidesorun yok zaten.ana yemek bayagi artti.cok fazla yapmistim..kalabaligiz diyeee....etli metli yanii.arttigini gorunce.paylasiriz.yarinki yemegimiz hazir dedi..bende sinir oldum.yarinki benim yemegim dedim.bi orada konustum yaniii...

Keske kavanozlari gordugun an hic almasaydin. Bunlar benim kavanozlarim degil sana afiyet olsun deseydin.

Back
X