• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlaaarrrrr sinir oldummmmmm...

nice1985 .!.:
Yook bu kotu biri degilll.bu huyu kotuuu.bende bunun farkinda oldugumu.bu davranisinindogru olmadigini bilmesini istiyorum.
Kavanozlari buyuk bi kavanoza paylastirip senin kavonazlarda benimle gelmis mi desen acaba iste aklima gelen seyler onla seni ayni keseye koymak olur ondan sen kendin bekle zamani gelir zaten soylemene gerek kalmaz da zaten bundan herkes farkindadir kmse bisey soylemedigine gore yuz goz olmak istemiyolar demek ki

Iste yapamiyorsun cnmyaaaa.bu kadar kolay degilll...
Sen de haklisin yakinlik derecenizi bilmedigim icin aklima ilk geleni söyledim. Ama bence bundan sunra uzerine o kadar is almamakla baslayabilirsin. Mesela yine bi yemek organizasyonu mu olacak. Ana yemegi ona verin topluca. Sen ben yaparim falan deme. Sakayla karisik da aman ha meyve suyu olayina dönmesin falan der günlersin. Boyle halledebilirsin yavas yavaş.

Kavanozlari buyuk bi kavanoza paylastirip senin kavonazlarda benimle gelmis mi desen acaba iste aklima gelen seyler onla seni ayni keseye koymak olur ondan sen kendin bekle zamani gelir zaten soylemene gerek kalmaz da zaten bundan herkes farkindadir kmse bisey soylemedigine gore yuz goz olmak istemiyolar demek ki
Ayy guldurdun,beniii.evet buyuk kavanoza koayim.yolluyayimm.
Bide bana diyorki,legene koyduk kavanozlari,gelirken legenim dogurmus olsun dedi.bende senin dedigin gibi buyukk bir kavanoza,bes kiloluk kavanoza koyup sezeryanla dogurtturdum,diyeyimmm.hahahahah

Sen de haklisin yakinlik derecenizi bilmedigim icin aklima ilk geleni söyledim. Ama bence bundan sunra uzerine o kadar is almamakla baslayabilirsin. Mesela yine bi yemek organizasyonu mu olacak. Ana yemegi ona verin topluca. Sen ben yaparim falan deme. Sakayla karisik da aman ha meyve suyu olayina dönmesin falan der günlersin. Boyle halledebilirsin yavas yavaş.
Aynen oyle yapmam lazimm.samimiyiz cunku.kotu biri degil.benide cok sever.ama bu huyu hic hos degil.
Bir yere gitmek isteyince yine boyle seylerle karsilasip kirilmak istemedigimden vazgeciyorum.

Ayy guldurdun,beniii.evet buyuk kavanoza koayim.yolluyayimm.
Bide bana diyorki,legene koyduk kavanozlari,gelirken legenim dogurmus olsun dedi.bende senin dedigin gibi buyukk bir kavanoza,bes kiloluk kavanoza koyup sezeryanla dogurtturdum,diyeyimmm.hahahahah
:D

ay niye kırmadan söyleyecekmişsin, böyle cimriliğinin bedelini size ödeten birine kafasına vura vura söyleyeceksin tatlım... cimri bile değil resmen pinti bu... varyemez dediklerinden...bildiğin pinti yani..hem istemem deyip hemde kavanozları cukkalamak da neymiş.... ben birdaha yüzüne bakmam salak yerine koyan birinin....
mesele iki kavanoz değil, mesele enayi yerine koyması...
asla onla iş yapma birdaha...daha çok yolar bu seni..

cimrilik böyle bişey işte.yürekten gelecek bazı şeyler,kopmadı mı kopmuyor işte zırnık kopmuyor o yürekten.
sen ne yapacaksın?valla üstüne bir bardak su içeceksin..
kadının mahalle kadar tarlası var ama gel gör ki,cimri işte.kimse yapmasa o sebzeler çürür giderdi ama sen yapınca kıymete binmiş.o da almış hepsini bahce benim diye.keşke sen de yaptıgın gün alsaydın kavanozlarını.ya da diğer gelini arayacagına direk onu arayıp sorsaydın keşke?
bence yapacak hiçbir şey yok.üstüne su iç

aslında şöyle diyebilirdin tatlım bunlar benim degilki benimkiler şunlardı deseydin makul olurdu ki ben olsaydım böyle yapardım tamam akrabalık iyi hoş ama emegimi kimseye yedirmem:KK12:

4 büyük 3 küçük 2 patlıcan 7 osman

ay iyice sapıttım tek anlamayan ben miyim

:confused:

eviniz yakınsa yüzyüze sorun, bu kavanozlar karışmış, farkında mısın diye.
olur mu öyle şey, baştan konuşmuş, emek vermişsiniz, tamam bahçe onun ama size gel yap demiş. hık mık ederse de tamam ben sana benimkileri de bırakayım yersiniz diyin bırakın.
huyunu suyunu zaten öğrenmişsiniz, bir daha girmeyin böyle işlere, hiç sevmem emek ziyanlığını.

Huyunu suyunu biliyorsunuz.
Böyle bir işe kalkışmasaydınız.
Gidip pazardan alıp yapsaydınız da minnet etmeseydiniz ona..
Ya da dönerken alıp dönseydiniz kavanozlarınızı evinize...

Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlari var.oyuzden bu sene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarim bile duruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yok gecensenekinler bile duruyor dedi.bende o zmn.sana patlican biber kozleriz dedim.tmm.olur dedi.
Ben ve diger amca gelini gittik onlarin bahceye.topladik,yaptik.baktim kavanozlari getirdi.siseleri ben dolduruyorum.ve ilk onunkileri doldurdum ki,sonucta bahce onun.artanida ben alirim diye.ona uc buyuk kavanoz,dort yarim kavanoz doldurduk.banada iki buyuk dort yarim bir yarimin yarisi.
k

Neyse ayri ayri koyduk.bunlar benim.bunlarda senin cnm.dedim.zaten benim kavanozlarim yeni
kapakti.onun renkli degisikti.bu gun gel al kavanozlarini dedi.bende ciktim almaya.benim buyuk kavanozlar yok.hepsi kucuk.bende diger amca gelinini aradim.cnm benim kactaneydi dedim.iki buyuk dort yarim,bir tanede yarimin yRisidedi....
Ay ben sinir oldum....bu essek yerine konulmak degilmi.simdi bunun yaptigi ilk olmadigi icin sinirlendim.piknige gideriz en az seyi o getirir.yada bir sey alinca kacinir.mesele meyvasuyu alinacakti ona verdik al die.bir litrelik alir.uc kalabalik aileye olurmu.
Bahcede menemenlik yaparkende ekmek az dedi iki ekmek alalim dedi.diger amca gelini de az olur,cocuklar kalabalik dedi.neyse ben alirim dedi.o da hiii tamam iyi sen al.meyva suyunuda amcasinij kizina dediki sen al.inanmiyorum yaaa.evine gelen misafire ekmek aldirilir,digerine de meyvasuyunuda sen al denilirmi.bende giderken yas pasta goturmustum.getir cocuklaar yesin diyorum..ay simdi degil.sonra die soyleeiii..ayy sinir oldum.cimri olmak ne kotu bir seyyyyyy..
Bende burada kendimi kotu salak yerine konulmus hissediyorum.benbu yaptiklarinin farkinda oldugumu bilmesini istiyorum.bunu ona kirmadan nasil hissettirebilirim.
Kirmakta istemiyorum.
sen kadının huyunu biliyormuşsu bu işe girmekle mucize mi bekliyordun. Yine şaşırtmamış.
Malzeme onun sonuçta, o da kıyamadı demek ki.Yani kendince kendini haklı buldu bir noktada. Ama mazleme paylaşılırken en azından kaçar tane olacağına birlikte karar verseydiniz böyle olmayabilirdi.

Kavanoz mevzusunu kafami toparlayamadigim icin sabah sabah pek anlayamadim. Ama aklima su geldi,
Kavanozlar degistiyse, kuculduyse gecen seneden kalma olanlari sana kakalamis olabilir.:KK45:

sen kadının huyunu biliyormuşsu bu işe girmekle mucize mi bekliyordun. Yine şaşırtmamış.
Malzeme onun sonuçta, o da kıyamadı demek ki.Yani kendince kendini haklı buldu bir noktada. Ama mazleme paylaşılırken en azından kaçar tane olacağına birlikte karar verseydiniz böyle olmayabilirdi.
Cnm.ben huyunu biliyorum...evet.ama,beni arayipben yapmiyacagim.curuyecek dedigi icin ise kalkistim.ve kavanozlar belli.onunki farkli.benimki farkli.ilk once onunkileri doldurdum.malzeme onun oldugu icin.onun kavanozlari bitincekendiminkileri doldurdum.hic biracigim yo yaniii....onun kavanozu bitmeden kendiminkine baslamam ztn.bide varya,allaha cok sukur maddi durumum iyii.istedigim kadar alabilecek durumdayim.burada essek yerine konulmak sinir bozucu.ben zaten kislik menemeni sevmem.misafir olursa iste yaparimmm..ama burada kavanozlarimdan almasi ve bunu bana soylememesi,sanki cocuk kandirircasina yapmasi meseleee....buda bana ders oldu...son ders.hayat bilgisi yine.

Kavanoz mevzusunu kafami toparlayamadigim icin sabah sabah pek anlayamadim. Ama aklima su geldi,
Kavanozlar degistiyse, kuculduyse gecen seneden kalma olanlari sana kakalamis olabilir.:KK45:
Yok cnm.benim kavanozlarim belli.farkli model.yeni aldim.gecen sene o cok kaynatmisti o yuzden bordo olmustu.tanirim yanii...

Huyunu suyunu biliyorsunuz.
Böyle bir işe kalkışmasaydınız.
Gidip pazardan alıp yapsaydınız da minnet etmeseydiniz ona..
Ya da dönerken alıp dönseydiniz kavanozlarınızı evinize...
Ya diyorum ya huyunu bilmek ayri.ortak is yapmiyacaktim ki.o beni aradi.domatesler curuyor.zatn piskolojiside bozukkkk...gel topla yap.ben yapmiyacagim dedigi icin kalkistim bu iseee..ama ben sanki salagim yaptigim kavanozlari bilmiyorum.icinden al,ve hic bir sey yokmus gibi davra.bu beni sinir etti.

eviniz yakınsa yüzyüze sorun, bu kavanozlar karışmış, farkında mısın diye.
olur mu öyle şey, baştan konuşmuş, emek vermişsiniz, tamam bahçe onun ama size gel yap demiş. hık mık ederse de tamam ben sana benimkileri de bırakayım yersiniz diyin bırakın.
huyunu suyunu zaten öğrenmişsiniz, bir daha girmeyin böyle işlere, hiç sevmem emek ziyanlığını.
Aynen oyle,ben yapmiyacagim dedigi icin kalkistim bu ise.yoksa allaha sukur pazardan alabiliyorumm...ama boyle essek yerine konulmak sinir bozucu.ve benim buna sesiz kalmam yanlis.bunu bildigimi farkinda olmasini istiyorum.telefon edicem ve sorucam..kirildimi benim buyuk kavanozlarda,sen kendininkinden mi verdin diye...

Ya diyorum ya huyunu bilmek ayri.ortak is yapmiyacaktim ki.o beni aradi.domatesler curuyor.zatn piskolojiside bozukkkk...gel topla yap.ben yapmiyacagim dedigi icin kalkistim bu iseee..ama ben sanki salagim yaptigim kavanozlari bilmiyorum.icinden al,ve hic bir sey yokmus gibi davra.bu beni sinir etti.
Cevabınızdaki "ya"ların sebebini anlayamadım.
Ayrıca konuya başlarken bakın nasıl anlatmışsınız
Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlari var.oyuzden bu sene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarim bile duruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yok gecensenekinler bile duruyor dedi.bende o zmn.sana patlican biber kozleriz dedim.tmm.olur dedi.

Yani o dememiş size. Siz teklif etmişsiniz.

Back
X