• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlaaarrrrr sinir oldummmmmm...

ay niye kırmadan söyleyecekmişsin, böyle cimriliğinin bedelini size ödeten birine kafasına vura vura söyleyeceksin tatlım... cimri bile değil resmen pinti bu... varyemez dediklerinden...bildiğin pinti yani..hem istemem deyip hemde kavanozları cukkalamak da neymiş.... ben birdaha yüzüne bakmam salak yerine koyan birinin....
mesele iki kavanoz değil, mesele enayi yerine koyması...
asla onla iş yapma birdaha...daha çok yolar bu seni..
Aynen dediginiz gibi,mesele iki kavanoz degil,enayi yerine konulmak...bak diger amca geliniyle her seyi yapariz.bir yere gideriz,ona derim ki ben her seyi aldim.cocuklari al geliyorum.derim.o da bana ayni sekilde.ama bunun bu huyu cok kotu...

Cevabınızdaki "ya"ların sebebini anlayamadım.
Ayrıca konuya başlarken bakın nasıl anlatmışsınız
Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlari var.oyuzden bu sene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarim bile duruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yok gecensenekinler bile duruyor dedi.bende o zmn.sana patlican biber kozleriz dedim.tmm.olur ded.

Yani o dememiş size. Siz teklif etmişsiniz.

yazık olan senin emeğine olmuş bu tarz kişiliği olan insanlarla böyle işlere kalkışmamak gerek.

Cnm.her seyi en ince ayrintisina kadar yazamiyorum.o beni aradi gel domates topla .digeramca gelinine verdim dedi.bende bir ara gelirim dedimm.bu sene bir sey yapmiyacakmisin dedim yok,piskolojim bozuk,yapmiyacagim dedi.sebzelerde curuyor dedi. Benim yaptigim menemenler bile duruyor dedi...ee o zmn.ben yapayim dedimm.gel yappp.kuzineyide yakariz hem dedi..buraya kadar bir sey yokk.bende o zmn sanada biber patlican kozleriz dedim.tmm.dedi.
Sonra ben aksam bunu aradim.ne yapiyoruz yarin yapacagiz degil mi dedim.evet dedi.sen ne yapicaksin patlican biber dedi.ve oylece gittik.konu onunda menemen yapmasi degil.benim yaptiklarimin icinden de almasi.ayri yerlere koymustuk kavanozlari.ve benim ki belli..neyseeeeee..cennetin kapisini comertler acacak...konu iki kavanoz degil.bunu sanki cocuga kakalarmiscasina yapmasi.ama bu gugun ariyacagim.cnm.benim kavanozlar kirildi da kendininkinden mi verdin diyecegim.
Cevabimdaki ya larin nedenini bende bilmiyorum.yanlislikla yapmis olabilirim.simdi krep yapiyorum.bir elimde tablet.kusura bakma cnm.

cimrilik böyle bişey işte.yürekten gelecek bazı şeyler,kopmadı mı kopmuyor işte zırnık kopmuyor o yürekten.
sen ne yapacaksın?valla üstüne bir bardak su içeceksin..
kadının mahalle kadar tarlası var ama gel gör ki,cimri işte.kimse yapmasa o sebzeler çürür giderdi ama sen yapınca kıymete binmiş.o da almış hepsini bahce benim diye.keşke sen de yaptıgın gün alsaydın kavanozlarını.ya da diğer gelini arayacagına direk onu arayıp sorsaydın keşke?
bence yapacak hiçbir şey yok.üstüne su iç
Kavanoz meselesi degil.enayi yerine konulmak.ariayacagim birazdan iki buyuk kavanozum vardi benim,kirildi da kendinden mi ilaveettin diyecegim.benim bunun farkinda oldugumu bilmesini istiyorum.

Cnm.her seyi en ince ayrintisina kadar yazamiyorum.o beni aradi gel domates topla .digeramca gelinine verdim dedi.bende bir ara gelirim dedimm.bu sene bir sey yapmiyacakmisin dedim yok,piskolojim bozuk,yapmiyacagim dedi.sebzelerde curuyor dedi. Benim yaptigim menemenler bile duruyor dedi...ee o zmn.ben yapayim dedimm.gel yappp.kuzineyide yakariz hem dedi..buraya kadar bir sey yokk.bende o zmn sanada biber patlican kozleriz dedim.tmm.dedi.
Sonra ben aksam bunu aradim.ne yapiyoruz yarin yapacagiz degil mi dedim.evet dedi.sen ne yapicaksin patlican biber dedi.ve oylece gittik.konu onunda menemen yapmasi degil.benim yaptiklarimin icinden de almasi.ayri yerlere koymustuk kavanozlari.ve benim ki belli..neyseeeeee..cennetin kapisini comertler acacak...konu iki kavanoz degil.bunu sanki cocuga kakalarmiscasina yapmasi.ama bu gugun ariyacagim.cnm.benim kavanozlar kirildi da kendininkinden mi verdin diyecegim.
Cevabimdaki ya larin nedenini bende bilmiyorum.yanlislikla yapmis olabilirim.simdi krep yapiyorum.bir elimde tablet.kusura bakma cnm.

Kolay gelsin o zaman size..
Ben hala anlatamamışım.
Karakterini biliyorsunuz bu kadının. Ortak işe niye girersiniz ki demek istemiştim.
Neyse vardır bildiğiniz.
Cenettin kapısını cömertler açacak tabi de sizin durum bu durum değil.
Sizin hakkınız alınmış. Kandırılmışsınız.
siz ona bişey bağışlamamışsınız
Hesabını da soracaksınız zaten..

4 büyük 3 küçük 2 patlıcan 7 osman

ay iyice sapıttım tek anlamayan ben miyim

:confused:
Amannnn bos verrrr.bende sastim kadimm.hahahahaha
Kizlarrr gelin krep yaptim, hep beraber yiyelimmmm...

Eklentiler

• IMG_20140830_002347.webp
    IMG_20140830_002347.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 62
leğenin içine koy bak doğurdu de şakayla...
bir bahane bul bana annem de yapmış fazla gelecek, eşim sebze almış yapmazsam çürür yaparsam fazla olur gibi size afiye olsun de, bir daha piknikmiş bahçeymiş öyle işlere girme...
yada bunu sineye çek sus hem sebzemi kuzinemi kullandı hem suçlu oldum dedirtme ama bi daha mesafeli ol öyle işlere girme

Ama nasil.bi dusundum telefon edeyim,cnm,ben iki buyuk kavanoz doldurmustum,digerkisiyede sordum o da oyle dedi.ne oldu kirildimi diyim diyorummm.bosver diyorum sonraaaa...
canım bağışla ben tam anlamadım bu elti senin doldurduğun büyük kavanozları almış da sadece senin yarım ve yarımın yarısı olanları mı sana bırakmış??

Valla suç sizde kusura bakmayın...
Bir ekmegin bir meyve suyunun peşine düşen kadından bahsediyorsunuz...
Hemdee onun o kocaaaa bahçesinden size sebze verebileceğine inanıyorsunuz...
Çok garip:KK51:

canım bağışla ben tam anlamadım bu elti senin doldurduğun büyük kavanozları almış da sadece senin yarım ve yarımın yarısı olanları mı sana bırakmış??
2 buyuk kavanoz + 4 yarim kavanoz + 1 yarim kavanoz,ama yarisina kadar dolu.

Bana verilen...iki buyuk alinmis yerine iki yarim konulmus.ve gerisi aynennnn...

eviniz yakınsa yüzyüze sorun, bu kavanozlar karışmış, farkında mısın diye.
olur mu öyle şey, baştan konuşmuş, emek vermişsiniz, tamam bahçe onun ama size gel yap demiş. hık mık ederse de tamam ben sana benimkileri de bırakayım yersiniz diyin bırakın.
huyunu suyunu zaten öğrenmişsiniz, bir daha girmeyin böyle işlere, hiç sevmem emek ziyanlığını.
Kizlarrrr aradim az once.kabini yolluyacagim birazdan dedim..aa cnm ya benim iki buyuk kiloluk kavanozlarimda vardi ,dedim.hiibilmem.veririm ya .yokkcnm.dayanlismi hatirliyorumdedim.ne biliyim.veririm ama dedi.tmm.grusuruz dedimm.
Ohbe..anlasin ki ben salak degilim.susmuyacagim.amann iki kavanoza minnetetmekdegil mesele,essek yerine konulmak.

hayat böyle seylerı dert edınmeyı bıraktıgımız zaman çok tatlı olacak..senden değerli mi be yemısım kavanozu ne üzüon kendını

Biz uc amca gelinleriyiz.bir tanesinin cok buyuk bahceleri var.kuyu sulari.ve bol sebzelerr.anlatamam.yani kocaman bir bahce.bir mahalle kadar.neyse ,bu gorumcesiyle hep sorunlari var.oyuzden bu sene kislik bir seyler yapmiyacagim.pisikolojim bozuk.sebzelerde curuyor.dedi.zaten gecensene yaptiklarim bile duruyor dedi.bende aa ben yapiyim o zmn dedim.eger yapmiyacaksan.kiz domatesler curuyor gel topla yap.yapayim.sanada kendime de dedim.yok gecensenekinler bile duruyor dedi.bende o zmn.sana patlican biber kozleriz dedim.tmm.olur dedi.
Ben ve diger amca gelini gittik onlarin bahceye.topladik,yaptik.baktim kavanozlari getirdi.siseleri ben dolduruyorum.ve ilk onunkileri doldurdum ki,sonucta bahce onun.artanida ben alirim diye.ona uc buyuk kavanoz,dort yarim kavanoz doldurduk.banada iki buyuk dort yarim bir yarimin yarisi.
k

Neyse ayri ayri koyduk.bunlar benim.bunlarda senin cnm.dedim.zaten benim kavanozlarim yeni
kapakti.onun renkli degisikti.bu gun gel al kavanozlarini dedi.bende ciktim almaya.benim buyuk kavanozlar yok.hepsi kucuk.bende diger amca gelinini aradim.cnm benim kactaneydi dedim.iki buyuk dort yarim,bir tanede yarimin yRisidedi....
Ay ben sinir oldum....bu essek yerine konulmak degilmi.simdi bunun yaptigi ilk olmadigi icin sinirlendim.piknige gideriz en az seyi o getirir.yada bir sey alinca kacinir.mesele meyvasuyu alinacakti ona verdik al die.bir litrelik alir.uc kalabalik aileye olurmu.
Bahcede menemenlik yaparkende ekmek az dedi iki ekmek alalim dedi.diger amca gelini de az olur,cocuklar kalabalik dedi.neyse ben alirim dedi.o da hiii tamam iyi sen al.meyva suyunuda amcasinij kizina dediki sen al.inanmiyorum yaaa.evine gelen misafire ekmek aldirilir,digerine de meyvasuyunuda sen al denilirmi.bende giderken yas pasta goturmustum.getir cocuklaar yesin diyorum..ay simdi degil.sonra die soyleeiii..ayy sinir oldum.cimri olmak ne kotu bir seyyyyyy..
Bende burada kendimi kotu salak yerine konulmus hissediyorum.benbu yaptiklarinin farkinda oldugumu bilmesini istiyorum.bunu ona kirmadan nasil hissettirebilirim.
Kirmakta istemiyorum.

onun yaptığı cimrilik de sizin bu olayı detayıyla değerlendirip abatmanız da pek cömertlik gibi gelmedi bana....

onun yaptığı cimrilik de sizin bu olayı detayıyla değerlendirip abatmanız da pek cömertlik gibi gelmedi bana....
Neyi detayli anlatip abarttim ki cnm.ben sizin konuyu daha iyi anliyasiniz diye bu kadar detayli anlattim.ayrica ben gercekten comert biriyim...buna hic kuskun olmasin.mahallede bile birine yardim yapilacaksa ilk benim kapim caliniyorsa,demek ki insanlar da bunun farkinda.ama tabiki de siz sadece burada yazdiklarimiz kadar taniyorsunuz.
Asil konu iki kavanoz degil,ben 41 tane menemen yaptim...anneme kardeslerime k.valideme vermek icin....iki kavanoz neymis ki.....

Back
X