- 20 Haziran 2019
- 132
- 68
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cicekkk123
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben evlendiigimdn beri dediklerini yapıyorum ama olmuyor herşeyi yaptim sustum hep annen iyi dedim ama o bna hicoyl yklasmadi yeri geldi mutlu olsun diye günlerce ailesiyle vakit gecirdim kendi tatiline dahil ettim kocm iyi olsun iyi niyetimi anlasin diye ama olmuyo sustukca bunları yasadim santim tükendi bebeğime birşey olucak diye cok korkuyorumCanım öncelikle geçmiş olsun.Senin şuna yapman gereken tek şey çocuguna odaklanman hiçbirşeyi gerekirse takmamaya çalış kaynanan birşey mi dedi duymamazlıktan gel kocana kaynanan hakkında birşey söyleme sen ne kadar kötü birşey söylersen o savunmaya geçer senin tek yapman gereken kaynananın bu alttan yürütmesine izin vermemen bunun içinde kocanla aranı iyi tut sen ne kadar iyi olursan kocanda senden tarafa olur aman bu kaynanalar aynı işte illa kaynanalık yapmaya çalışırlar canım umursama kanaman olur Allaha Haval et diğer bir taktikte sen kocana annesi hakkında birşey söylemeyip iyi şeyler söylersen bu sefer Kocan seni tutar ve annesinin hatalarını görür birazda dişli ol dediklerimi bi uygulamaya çalış bakalım hadi herşey hallolur inş saglıcaklada kucağına inş alırsın bebegini
Ailem farkinda olanların ve benim destekcim ipleri kopardim artik ama bebeğim olucak ne hayaller kurmustum bugunler icin neler yasiyorum napicagimi bilmiyorum gitmek istiyorum ama birşeyler tutuyo sankiKocan tam bir dallama ana kuzusu hamile kadına nasıl esya fırlatır arayıp soramaz mıymıssın kaynananın gelip gelemeyecegini ve bu ilk olaydan sonra hala o evdesin niye onların kahrını çekiyorsunuz
Ailem farkinda olanların ve benim destekcim ipleri kopardim artik ama bebeğim olucak ne hayaller kurmustum bugunler icin neler yasiyorum napicagimi bilmiyorum gitmek istiyorum ama birşeyler tutuyo sanki
Kaynana kıskırtıyordur adamı sırf kendi istekleri olsun diyeOrtada bir kaynana sorunu yok. Koca sorunu var. Kocanız tam bir öküz başlı antilop.
O zaman aynen Kocan ve kaynanan değişikler susma bu saatten sonra kaynanan sussun sen bebegini düşün aç ağzını kendini ezdirme boşver kimse senden bebeginden değerlimi evleniyorsun resmen çile çektiriyorlar insan çocuğunun mutlu olmasını isterCanım ben evlendiigimdn beri dediklerini yapıyorum ama olmuyor herşeyi yaptim sustum hep annen iyi dedim ama o bna hicoyl yklasmadi yeri geldi mutlu olsun diye günlerce ailesiyle vakit gecirdim kendi tatiline dahil ettim kocm iyi olsun iyi niyetimi anlasin diye ama olmuyo sustukca bunları yasadim santim tükendi bebeğime birşey olucak diye cok korkuyorum
Valla hamile karısına saldıran öküz çok daha büyük bir sorun demek istedimKaynana kıskırtıyordur adamı sırf kendi istekleri olsun diye
O ayrı bir öküzlük insan müsveddesiValla hamile karısına saldıran öküz çok daha büyük bir sorun demek istedim
Aminn canimm aminn burdan uzaklaşmakumkun degil bu aksam son noktayı koyduk ben veya bebek ailesinin onune geçemedi boşanma karari aldik ailemin yanina geldim allahtan tek istegim bebegim benimle ve saglikli olsunn dua edin benin icinAllah yardimcin olsun canim esin gercekten ana kuzusu imkaniniz olsada ordan tasinsaniz uzaklassaniz onlardan yoksa bu kadin herseye karismaya devam eder.Allah merhamet versin varsa eger kendi kizida evlenir yarin birgun Allah buyuk yaptigi hicbisey yanina kalmaz
Esin kanaman olunca korkmuyormu
Ailemdeyim boşanma karari aldik evden ayrildim bebegim saglikli ve benimle olsun inan umurumda degillerAllah göstermesin de Bebegin baska bir kanamayı kaldıramazsa vicdan azabı çekmez misin ve böyle Bi kafa yapısı olanlar seni suclayacak senin yüzünden oldu diye kısa süreli annene gitsen kalsan
Hiçbirşey hickimse bebeğinden degerli degiloolamazda dedigin gibi evladi düşünen insan mutlu olmasini ister ama malesef biz bu sekilde ayrilma karari aldik allah masum bebegiminde benimde hesabini elbet sorar inşallah.O zaman aynen Kocan ve kaynanan değişikler susma bu saatten sonra kaynanan sussun sen bebegini düşün aç ağzını kendini ezdirme boşver kimse senden bebeginden değerlimi evleniyorsun resmen çile çektiriyorlar insan çocuğunun mutlu olmasını ister
Çok Dogru karar almıssın canım Allah senin ve bebeginin yardımcısı olsun baska farklı Bi konuda kadının biri yazmıstı dikişli sezeryan halimle 1 haftalık bebegimin yanında dayak yedim dayak yeme sebebi de annesine kalkıp kahve yapmaması seninki de onun kocası gibi dengesiz bir insanmış sen ondan daha cesur çıktın hakkında hayırlısı olsun inşallahAilemdeyim boşanma karari aldik evden ayrildim bebegim saglikli ve benimle olsun inan umurumda degiller
Amin canim amiinn rabbim bebeğime kuvvet direnç versin sağlıkla alayim kucagima benim sonum ayni olurmuydu bilmiyorum ama ona yakin olurdu eminim allahh zorda koca baskısında olan bütün kadinlar yardimcisi olsun vede kimseyi bu sekilde sinamasin cok zor cok.Çok Dogru karar almıssın canım Allah senin ve bebeginin yardımcısı olsun baska farklı Bi konuda kadının biri yazmıstı dikişli sezeryan halimle 1 haftalık bebegimin yanında dayak yedim dayak yeme sebebi de annesine kalkıp kahve yapmaması seninki de onun kocası gibi dengesiz bir insanmış sen ondan daha cesur çıktın hakkında hayırlısı olsun inşallah