kızlaar biliorum bıktınız artık benden ama lütfenn yine yardıımm çok sinirlerim bozuk

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.989
2.460
723
kızlar bugün eski sevgilimle konuştuk msnde. bana arkadaşıyla buluşacağını ve işim yoksa benimde gelmemi teklif etti. ben de atlamış gibi olmıyım diye ikinci kere teklif edip mesaj atmasını falan bekledik, akşam yine msnde konuştuk, gidip biyere oturmuşlar.herşey konuşuldu okeylendi saniyeler içinde tam herşey bağlandığı plan yapıldığı sırada güya arkadaşını aramışlar işle ilgili bi aksilik çıkmış, onu halletmeye gidiyolarmış. çok sinirlendim kendimi resmen oynanmış hissettim oyun oynadı galiba bu benle kızlar, ne dersinizzz bi de buluşma teklifini kabul ettirip oyun oynadı benle yaaa ooff çok sinirlerim bozuk ne diyosunuz bu durumaaa

Anlamadım ki..:uhm:
Eski sevgilinle neden görüşüyorsun ki?
Hani barışmak için dersen eee zaten yanında başka arkadaşı da olacakmış,başbaşa olamayacaksınız ki?

hımmm arkadaşlarıyla bi iddiaya girmiş olabilirler
hepsi yanındaydı belki de o an..
sonra da zaferini kutlamaya bi yere gitmiş olabilirler

adi üstünde eski sevgiliniz neden hala onunla bulusmak istiyorsunuz..bence o teklif ettiginde siz reddetseydiniz bence simdi bunlari siz degil o düsünecekti varsa birseyler hala, belliki hala seviyorsunuz ama yinede bu sekilde davranmasaniz siz kazanirsiniz

Anlamadım ki..:uhm:
Eski sevgilinle neden görüşüyorsun ki?
Hani barışmak için dersen eee zaten yanında başka arkadaşı da olacakmış,başbaşa olamayacaksınız ki?

evet görüşmemem lazım ama ölesine görüşcektik arkadaş gibi zaten arada konuşuyoruz. zaten canım da sıkılmıştı bugün yapcakbişiyim yoktu ölesine görüşcektim

neden kandirmis olsunki,
isi cikmistir gercekten olabiliyor böyle durumlar
hem eski sevgilinle neden hala görüstügünüde anlayamaim

evet görüşmemem lazım ama ölesine görüşcektik arkadaş gibi zaten arada konuşuyoruz. zaten canım da sıkılmıştı bugün yapcakbişiyim yoktu ölesine görüşcektim

Öylesine bir görüşme için fazla tepki vermişsiniz bence..
Gerçekten adamın işi çıkmış olabilir..
O da sizinle görüşmeyi öylesine diye yorumluyorsa diğer buluşmayı daha önemli görmüş,orayı tercih etmiştir..

bence çocuk ciddi ciddi çağırdı sen baştan kabul etmeyince kırıldı heralde erkekler bizim gibi incik cincik düşünmüyo ki atlamak olmasın diye öyle demiştir dememiştir beni istemiyo demekki demiştir bnde ne yazdım ben bile annamadım gerçi annatamadım ama neyse sen beni annamışındır:)

birkaç gün sonra çıkar ortaya amacı, bence gerçekten işi çıkmıştır, olur böyle şeyler. telafi edecektir.

birkaç gün sonra çıkar ortaya amacı, bence gerçekten işi çıkmıştır, olur böyle şeyler. telafi edecektir.

kendisi de öyle söledi unutma bu sözünü ben bunu sonra bizzat kendim değerlendircem falan dedi ama ben inanmadım oyun oynadı benle gibi geliyo bana h

canım 1 yıl doldumu........

canım biz ayrıldık ayrılalı bi 4-5ay falan oldu,gerçekten işi çıktı belki diye de düşünüyorum ama böle oyunları yapabilcek potansiyelde birisi.kendimi aptal gibi hissediyorum buluşma teklifini kabul ettiim için, bütün arkadaşlarda hatayı bende gördüler zaten buluşma teklifini kabul ettim die offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…