- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
canım afedersin ama niye hala konuşuyorsun ki..sil msn den..ölemi etti bölemi düşündü oyunmu oynadı diye düşünmezsin bölylece..eski sevgiliden dost arkadaşlık olmaz, hem konuşupta ne yapıcaksınız..yaptığın hiç doğru bişey değil..yarın öbürgün yeni arkadaşın olur yine görüşmeye devammı ediceksin eski sevgilinle? hoş karşılanıcak bişey olmaz dimi bu...
kızlar bu şahıs dün msn.e geldiinde hiçbişi olmamış gibi ona yazdım, nbr dün halledebildinizmi işinizi diye sordum. çünkü ona kızdığımı onu taktığımı sanmasın diye. iş hakkında bi sürü soru sordum, teselli bile etmeye çalıştım, bi aksiliktir olmuş falan diye. görüyosunuz ne kadar takmıyorum kafama dimi güya naniknanik ona takmıyo o yüzden de bu yaptığına kızmamış imajı vermeye çalıştım galiba en iyisi buydu siz ne dersiniz
kafama takmıyorum imajı verdin bitti daha onu ne ara ne sor
erkekler kızların imajını yemezler merak etme
arkadaşa katılıyorum..tamam bitti, bidaha da konuşma bu kişiyle, boşuna kafanı meşgul etme..şimdi ve geleceğe bak.geçmişi kurcalama arkadaşım..yerimseniben
Senin derdin de bir değilmiş ki hangi birine yanasın be bacım....Ben şimdi bu msn'dekine mi yanıt vereyim ötekine mi ? CADIARZU
Önce ötekini okumuştum : Bi sene aramadan durabiliyosun ama bi sene sonra ne oluyo da birden kendine mani olamıyosun ? Mani olamamanı anlıyorum ama o vakit 1 yıl nasıl sabrediyosun ki az bi zaman da değil hani :uhm:Hem geçen bir sene içinde eski sewgilinin bak kendin diyosun evlencekti faan diye başka bir birlikeliğinin olmadığını nerden biliyosun ? Erkekler köşeye sıkışınca hep "ailem evlenmemi istiyo onlar buldu" der...ya ardından da evlenip peş peşe 3 çocuk yaparlar ...onları da da mı aileler yaptırıyo...töbe töbe...Bu süreler içinde onun başka kız arkadaşının olmadığına eminmisin ...Kaldı ki geçen süre içinde sen de başka birine yönelmişin ki onu ayrı bir başlık altında değerlendirmek gerek...Aklının karışık olmasını, sevmeni, unutmakta güçlük çekmeni anlarım ama diğeri de var...o nolcek...CADIARZU
kızlar ayrı konu açamıorum kapatırlar diye, ben hata yaptım sizi dinlemedim,bu beni oyuna getirip eken kişiyle iletişimimi sürdürdüm, oysa evet biliyorum eski sevgiliden dost olmuyo hakkaten,yine beni oyuna getirdi, aramız düzelmişti dün barışmış gibiydik eski günlerdeki gibiydik msnde konuşurken, sonra akşam bir tuhaflaştı gibi üzerinde durmıyım dedim, bugün yine msnde konuşuyorduk barışmışız benimle buluşması gerekir deil mi, ne gezer arkadaşım aradı bize geliyo bişiler yapcaz sonra dedi. seni de görmek isterim ama onun yanında bi arkadaşı yok ikinizden biri sıkılır diye korkuyorum dedi. bozulsamda çaktırmadım,bana sölemek zorund adeilsin kasma kendini rahat ol görüş arkadaşınla beni çağırmak zorunda değilsin dedim,oysa dün buluşalım diyordu.bugün buluşmamız gerekirdi daha yeni barışmışız değilmi ama,sonra konuşmaya devam ederken ben de akşam bi ark.buluşurum dedim biz yanınıza gelelim erken buluşun dedi, sonra konuşmamız kesildi arkadaşı geldi çünkü. neyse ben aramadım hiç naptın nerdesin falan diye, bu arada sinirden çıldırıyorum tabi, bu nasıl barışmak böle arkadaşını tercih etti bana,akşamüstü bi mesaj, biz bi arkadaşın evine gidiyoruz size ii eğlenceler şekerim diye, bu nasıl bi mesaj nasıl bi pişkinlik şaştım kaldım inanın. çok sinirlendim cevap yazdım bende: sen benle oyunmu oynuyorsun ya, hatanın en büyüğü bende sana tekrar güvendim,güvenilcek en son kişi olduğunu bile bile, bi kez daha gösterdin kendini yazdım, cvp yazmadı, şuna bakın yaa yine beni oyuna getirdi, şimdi diceksinizki sen hakettin bunu, ama sevmeye sevilmeye güven duymaya güvenmeye o kadar ihtiyacım varki duygusal bi boşluktayım,dün iletişimimiz o şekilde gelişince karşı duramadım çünkü çok ihtiyacım var buna, boşluğu içindeyim böle bir duygunun. benimle yine oynadı ama bende artık msn adresimi kapattım başka adres aldım, bidaha iletişim kurmıycam asla, çok üzgünüm,naptım ben ona da bana böle davranıyo :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?