kızlaar biliorum bıktınız artık benden ama lütfenn yine yardıımm çok sinirlerim bozuk

tabiki canım çok haklısın, ama niye yazdım biliyomusun, sırf takmadığımı sinirlenmediğimi üzülmediğimi sansın diye yoksa tabiki yazacak falan deildim.eğer bu olaydan hemen sonra listeden silseydim,msj yazmasaydım ya da cevap vermeseydim kızdı diycekti demekki beni takıyo diycekti, ondan yazdım işte. hiç bozulmamışım gibi yaptım yani hiçbişi yokmuş gibi. zaten bidaha da yazacak deilim, sırf bu nedenden ötürü yazdım :1ninca:

kafama takmıyorum imajı verdin bitti daha onu ne ara ne sor
erkekler kızların imajını yemezler merak etme

arkadaşa katılıyorum..tamam bitti, bidaha da konuşma bu kişiyle, boşuna kafanı meşgul etme..şimdi ve geleceğe bak.geçmişi kurcalama arkadaşım..yerimseniben

haklısın canım da biliyosun işte biz kızlar böle arada geçmişi kurcalamadan duramayız sanki bi yarar gelcekmiş gibi, boşluk heralde diyorum. ama siteden ne kadar da çok karşı çıkan oldu eski sevgilimle görüşdüm die, kimse görüşmüomu eski sevgilileriyle yaw :uhm:

canım selam, biraz geç cvp yazıorm ama ancak fırsat bulabildm. şimdi şöle bi durum var, ikisi de ayrı başlıklardı ama diğerini aynı sanıp kilitlediler konumu hem de en önemli olanını ( bir sene duruyorum evet az zaman deil ama sonra özleminden gözüm kör oluyo, geçen zamanda onsuz herşey kötü gözüküyo gözüme. ve yanlış olduğunu bile bile yeni bi umutla bi msj atıveriyorum.başka birlikteliği de oluyo ama bana hbr yolluyo mesela arkadaşlarıma ayrıldığnı falan sölüyo.zaten hayatlarımızda başkası da olsa hep birbirimize bir zaafımız oldu, ayrıcalıklıyız birbirimizin gözünde sanırım. vardır ya öle durumlar.başka birine de yönelsek birbirimize zaafımız bitmiyor.ama sanırım artık o da bitti :çok üzgünüm:diğeri ise başka bi konu. onu da herkes bütün arkadaşlarım ve annem adam sanmıştık ama hergelen diğerinden beter çıkıyo

kızlar ayrı konu açamıorum kapatırlar diye, ben hata yaptım sizi dinlemedim,bu beni oyuna getirip eken kişiyle iletişimimi sürdürdüm, oysa evet biliyorum eski sevgiliden dost olmuyo hakkaten,yine beni oyuna getirdi, aramız düzelmişti dün barışmış gibiydik eski günlerdeki gibiydik msnde konuşurken, sonra akşam bir tuhaflaştı gibi üzerinde durmıyım dedim, bugün yine msnde konuşuyorduk barışmışız benimle buluşması gerekir deil mi, ne gezer arkadaşım aradı bize geliyo bişiler yapcaz sonra dedi. seni de görmek isterim ama onun yanında bi arkadaşı yok ikinizden biri sıkılır diye korkuyorum dedi. bozulsamda çaktırmadım,bana sölemek zorund adeilsin kasma kendini rahat ol görüş arkadaşınla beni çağırmak zorunda değilsin dedim,oysa dün buluşalım diyordu.bugün buluşmamız gerekirdi daha yeni barışmışız değilmi ama,sonra konuşmaya devam ederken ben de akşam bi ark.buluşurum dedim biz yanınıza gelelim erken buluşun dedi, sonra konuşmamız kesildi arkadaşı geldi çünkü. neyse ben aramadım hiç naptın nerdesin falan diye, bu arada sinirden çıldırıyorum tabi, bu nasıl barışmak böle arkadaşını tercih etti bana,akşamüstü bi mesaj, biz bi arkadaşın evine gidiyoruz size ii eğlenceler şekerim diye, bu nasıl bi mesaj nasıl bi pişkinlik şaştım kaldım inanın. çok sinirlendim cevap yazdım bende: sen benle oyunmu oynuyorsun ya, hatanın en büyüğü bende sana tekrar güvendim,güvenilcek en son kişi olduğunu bile bile, bi kez daha gösterdin kendini yazdım, cvp yazmadı, şuna bakın yaa yine beni oyuna getirdi, şimdi diceksinizki sen hakettin bunu, ama sevmeye sevilmeye güven duymaya güvenmeye o kadar ihtiyacım varki duygusal bi boşluktayım,dün iletişimimiz o şekilde gelişince karşı duramadım çünkü çok ihtiyacım var buna, boşluğu içindeyim böle bir duygunun. benimle yine oynadı ama bende artık msn adresimi kapattım başka adres aldım, bidaha iletişim kurmıycam asla, çok üzgünüm,naptım ben ona da bana böle davranıyo :çok üzgünüm:

Biraz kırıcı olacak yazdıklarım biliyorum..
Ama neden sizi istemeyen birinin peşinden bu kadar koşuyorsunuz ki?
Ne güzel mesleğiniz var..
İşinize konsantre olun,boş vakitlerinizde arkadaşlarınızla,ailenizle geçirin..kaydirigubbakcemile
Adamın illa açıkça sizi sevmediğini söylemesini mi bekliyorsunuz..
Bırakın ne hali varsa görsün..:dilcikar:
Başka erkek mi yok memlekette?
Siz böyle yaptıkça onu nasıl da havalara sokuyorsunuzdur..:1closedeyes:

ben peşinden koşmuyorum ki, msn.de konuşuyorduk, sonra karşılıklı itiraflar başladı, onu kaybetmiştim sanki tekrar bulmuş gibi oldum,asla birinin peşinden koşacak birisi değilim koşmam da gururuma yediremem herşeyden önce, bu çok kendiliğinden gelişen bir durum oldu,ben peşinden koşuyorum da o yüz vermiyor gibi bir durum olmadı ki, karşılıklı konuştuk anlaştık, sonradan böyle oldu,böyle olacağını ona inanılmayacağını biliyordum ama dediğim gibi güvenmeye çok ihtiyacım var birisine.bile bile lades demiş gibi oldum yani,

ya arkadasım kusura bakmada senı can sıkıntısından cagırmış sonrada bahane uydurmus yanı senı ıstemedıgını anlamıs yalan soylamıs

eski sevgilinle arkadaş kalabileceğine inanıyomusun? eğer inanıyorum diyosan görüşmeye devam et..
anlattığın kadarıyla sana değer veren biri de değil ilişkin bittikten sonra dostluğuna ihtiyaç duyasın.. resmen seni sallamıyo canının istediği gibi davranıo buna ndn izin veriosun ki... kendini boşlukta hissediyo olabilirisn, herkese zaman zaman oluyo bunlar, arkadaşlarınla buluş, çık gez dolaş ama sana değer vermeyen biriyle ne görüş ne de msn de konuş.

Son düzenleme:
tabiki kızlar haklısınız ben bunda hatalıyım bile bile lades dedim, ben izin vermiycektim buna,artık zaten msn adresimi de deiştirdim, görüşüp konuşmuyorum, yaptığı çok büyük terbiyesizlikti,arayıp bi özür bile dilemedi yani,gerçekten değer verseydi böle davranmazdı,hadi istemeden bi ayıp etti diyelim yine arar özür dilerdi bu durumda da, zaten benim şansım böle,çekiyorum resmen anormalleri kendime mıknatıs var heralde bende kaydirigubbakcemile3 daha bugüne kadar normali çıkmadı karşıma boşluk işte duygusal boşluk çok kötü bişey,insanın gözü gerçek merçek görmüyo bazen,ama zaten bu ikinci kazığından sonra da daha fazla bana canının istediği gibi davranmasına müsade etmicem, ben oyuncağı deilimki onun istediğinde gelsin istediğinde gitsin, kendine de yazdım zaten benle oyunmu oynuyosun diye erkeklerin genleri bozuldu valla hepsi bi tuhaf

umarım karalılığından vazgeçmezsin.duygusal boşluğunu onunla doldurmaya çalışırsan daha da boşluğa batarsın gibime gelio.biraz etrafına bak gözünü aç bırak ne hali varsa görsün.oyuncak deil bu işler.

canım oyle dusunme belkı gerceken işi cıkmısdır senle ndn oynaısnkı zaten bıtmıs sonucda canım oyle dusunme bence okadarda karektersız dıldır heralde dıme ama

canim sen 29 yasinda olduguna eminmisin?
neden cocuk gibi davraniyorsun, sil at eskileri.
eskilere bagli olarak yasiyorsun
farkindamisin bilmiyorum ama
bi o ex sevgilini ariyorsun, bi ötekini.
duygusal boslukta oldugunun farkindayim ama biraz daha olgun davranabilirdin.
resmen adam senle oynuyor, sonra tekrar oynuyor, yani buna sen müsade ediyorsun.
senden yüz bulmasa senle nasil oynasin.
yazdiklarima alinma lütfen ama biraz siLkelen, hem eski sevgiliden dost olmaz,
kapat eski sayfalari ,yeni baslangiclar yap arkadasim mutluluklar.

bak yawrıııııııımmmmmmm seni ben 1000000000000000000kere uyardım akıllanmıyorsun hala.dovecem seni bak okadar akıl verdik hatunun bir kulağından girdi birinden çıktı...offffffffff..........hayır hayır hayırrr msj yok buluşmak yok....

bence bitmisse bitmistir eger ayrildik bitti deniliyorsa tamamen baglari koparmak gerekiyor diye düsünüyorum.
birde eski sevgilinizle msn den görüsmek yada ne bileyim heran görüsmek size zarar verebilir,
haa diyorsaniz umudum var belki yeniden olur hala atamadiysaniz kafasinizdan o baska ama bir erkek bitti diyorsa gercekten bitiyor üzülmeni istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…