kızlaar..eşiniz horluyor mu? :(

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
sürekli uyanadırmak zorunda kalıyorum..ama 1 dakika yaa tam bir dakika sonra geri başlıyor
bazen öbür odaya mı gitsem diye düşünüyorum o derece sinir bozucu :50:
benim eşim aslında sürekli horlamıyor..bademciklerinden dolayı çok hassas, üşütürse o geceler bana zehir oluyor..
bademciklerini aldırması gerekiyor..ama ikna edemiyoruz.. :25:
eşi horlayan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz mesela :50:

benimkide horluyor ama çok sık değil birazda alıştım sanırım çok rahatsız edecek bir horlama oluyorsa hafiften dokunuyorum koluna.
eşim evlenmeden önce burun eti için ameliyat olmuştu onunda faydası olmuş yoksa rahatsız olurdun diyor bana :9::9:

düz yattığı zaman horluyor ben dürttüğümde horluyorsun yana dön dediğimde hemen yana dönüyor.sabah soruyorum hatırlıyormusun diye yok diyor.

eşindede belki burununda et olabilir.bademcik alınması zararlı olabilir belki.ondan eşiniz istemiyor olabilir.

Hiç horlamaz ama zaman zaman sıçrar tabi bende onla:52:

offf aynen yaaa acayip horluyor eşim..Uyumama bile fırsat vermiyor 5 dk içinde başlıyor çok uyandırıyorum yan yatınca azalıyor ama yinede gecenin ilerleyen saatlerinde yenilerek yan odaya geçen ben oluyorum :) ameliyat olması şart ama bakalımm

benimkide horluyor ama çok sık değil birazda alıştım sanırım çok rahatsız edecek bir horlama oluyorsa hafiften dokunuyorum koluna.
eşim evlenmeden önce burun eti için ameliyat olmuştu onunda faydası olmuş yoksa rahatsız olurdun diyor bana :9::9:

düz yattığı zaman horluyor ben dürttüğümde horluyorsun yana dön dediğimde hemen yana dönüyor.sabah soruyorum hatırlıyormusun diye yok diyor.

eşindede belki burununda et olabilir.bademcik alınması zararlı olabilir belki.ondan eşiniz istemiyor olabilir.

yaaa evet amaliyat olması gerekiyormuş işte..
ama istemiyor..
bende dürtüyorum ama gene aynı..dün gece 15 kere uyanmışımdır :50:
tabii olmaz mı hemde nasıl olurdun..
bu arada bana da gece uyandırınca bazen horlamadım ki aşkım diyor,sanki ben uyduruyorum :52:

offf aynen yaaa acayip horluyor eşim..Uyumama bile fırsat vermiyor 5 dk içinde başlıyor çok uyandırıyorum yan yatınca azalıyor ama yinede gecenin ilerleyen saatlerinde yenilerek yan odaya geçen ben oluyorum :) ameliyat olması şart ama bakalımm

amaliyat için ikna etme yollarına bakmamız lazım sanırm :52:
benimki de sabaha doğru tam yan odaya kaçıyodum uyandı..ve kendisi gitti..

:D oda ayrı bişey.. :52:
horlamasndan iyidir

Haklısın daha iyi:))Durumunuzu anlıyorum evlenmeden önce annemle aynı odadayken bende madurdum.O horlamaya baslamadan önce uyumaya calısırdım.Ameliyat olması için baskı yapmanız lazım cok zor,özellıklede uykusu hassas olanlar için...

evet evet evet alkol aldığında ve çok yorgun olduğunda horluyor zaten uykum hafif gidiyor benim uyku tamamen
bende napim dürtüyorum sürekli ama 1 dk sonra yine aynı:ssz:

Haklısın daha iyi:))Durumunuzu anlıyorum evlenmeden önce annemle aynı odadayken bende madurdum.O horlamaya baslamadan önce uyumaya calısırdım.Ameliyat olması için baskı yapmanız lazım cok zor,özellıklede uykusu hassas olanlar için...

uykusu hassas olan o benim beennn :18:
haklısın uykusuz kalıyorum diye kendimi acındırıcam,bitkin görünücem ve bana kıyamayıp amaliyat olur umarım
başka odada yatmayı da düşünemeyiz biz yeni evliyiz çünkü :52:

evet evet evet alkol aldığında ve çok yorgun olduğunda horluyor zaten uykum hafif gidiyor benim uyku tamamen
bende napim dürtüyorum sürekli ama 1 dk sonra yine aynı:ssz:

yanlız değilim yani kızlar..
aaayy çok yazık bizlere..
aslında bi gün horlama numarası yapmak gerek sabaha kadar..
görsünler o zaman :52:

aaayy çok sinir..
ama ben uykusuz kaldığımı ona anlatıcam ve oda bana dayanamayıp amaliyat olur belki diye düşünüyorum :52:
ben gecen gittim britright aldım yok anacım fayda etmedi :27: gecen yetenek sızsınızde atalay değirmenci dedi ya burnunda et deil but var diye bizimkiside o hesap :27::27::27:

uykusu hassas olan o benim beennn :18:
haklısın uykusuz kalıyorum diye kendimi acındırıcam,bitkin görünücem ve bana kıyamayıp amaliyat olur umarım
başka odada yatmayı da düşünemeyiz biz yeni evliyiz çünkü :52:

Kesinlikle ayrı yatmayın tabi:52:acıtasyon,biraz da cılve basarabılırsın ınsallah..

Back
X