- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
kızlar bende yazları cok sıkıntı cekerim bizimkiler evde sürekli gezinir sinir olurum ben erken yatarım onları sesi hala gitmez ben bi defa kulak tıkacı denedim ama bunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim turuncu yumuşak bişe bende nette araştırırken bi kaç forumda denk geldim arkadaşlar hep olumlu yazılar yazmıştı bende hemen aldırdım sanırım iş güvenliği ve sağlığı için malzeme satan yerler oldn aldılar ...elinle yuvarlayarak sivri bi şekilde kuağa takıyosun o da kulağın içinde şişip şeklini alıyo..ben 1 defa denedim ilk başlarda tam yerleştiremedim kulağmda bişe olma hissi rahatsızlık veriyodu sonra nasıl olduysa dalmışım bizimkiler odama girmiş cıkmış ben uyanmamısım nasıl olduysa ....ben çok hassasımdır bu konuda sonra elimde kalmadı yogunlugumdan dolayı alamadım araya da kıs girdi bizimkiler kapıları kapatıp ourmaya başladılar bende rahatladımAma tekrar alıp denemek istiyorum kullanalar hep olumluydu ben 4 tane kadar denedim ama diğerleri cok sertti bu yumuşak muhendisler falan kullanıyo sanırım bunları madenciler felan
hmm..maliyet olarak çok bişi değildir herhalde

bide şişiyor falan dedin ya acaba kulağa zararı olur mu?
mantıklıymış ama deneyebilirim teşekkürler :84:
Son düzenleme: