kızlaar eteklerimizin resimlerini ekleyelim bakalım

bende ekleyim birkaç etek bakalım beğenecekmisiniz

resim055.jpg

bunu bana yolla hemen hemen kaydirigubbakcemile

oy oy oyyy şöyle bir baktımda nefis şeyler var gerçekten ..ben etekgiyme özürlü olsamda.:)) yinede severim etekleri... hele fırfırlı sarı...... bittim bittiiiiiiiiiiiimmmmmm...............:)

:1shok: hepsi çok güzeller de kız o mini minilerle nasıl rahat edebilionn kaydirigubbakcemile

sağol tatlım ben alışkınım mini giymeye çevremdekilerde alışık onun için yadırgamıyolar, giydikçede öğreniyosun miniyle nasıl oturup kalkacağına,birde zayıfım tabi kilolu olsam göze batar:utangac:

oy oy oyyy şöyle bir baktımda nefis şeyler var gerçekten ..ben etekgiyme özürlü olsamda.:)) yinede severim etekleri... hele fırfırlı sarı...... bittim bittiiiiiiiiiiiimmmmmm...............:)

beğenmene sevindim tatlım, etek giymenin özürlülüğümü olur herkese yakışır..giy giy etek kadındır!!!

kırmızılı tonlar var arasında en çok göze gelen renk onlar o renkelrde ust alabilrsin.. kışlık mı eteğin pek belli olmuo yaa :delphin:

CANIM kumaşı parlak ince bişi kışlık değil bu havalarda giyinilir ama ben etek giymem pek bunuda teyzem almış yıllardır giymedim duruyor dolabımda şimdi giymek istiyorum bir uyduramadım çizmeyle olurmu bide kahverengi :1no2:

kızlar lütfen bana bir akıl verin ben bu eteğimin üzerine ne giyecem???
0kk.jpg

canım bunun üzerine çok açık su yeşili dene renklerde yada krem rengi kullanabilirsin.veya renkleri tam seçemedim ama kırmızı tonları var galiba içinde etekteki tonlardan bir bluz de giyebilirsin.etek uzun ve bol olduğu için üstüne oturtmalı dar bir bluz giymen gerek.
a.s.

canım bunun üzerine çok açık su yeşili dene renklerde yada krem rengi kullanabilirsin.veya renkleri tam seçemedim ama kırmızı tonları var galiba içinde etekteki tonlardan bir bluz de giyebilirsin.etek uzun ve bol olduğu için üstüne oturtmalı dar bir bluz giymen gerek.
a.s.

bende aynen böyle düşünüyorummm

:icecream:
a.s.

canım çizmeyle mi giymem gerekir ya ben sürekli spor giyinmeye çalışıyorum bilemedim bana yardımcı olurmusunuz tşk ederim a.s.

:icecream:

canım çizmeyle mi giymem gerekir ya ben sürekli spor giyinmeye çalışıyorum bilemedim bana yardımcı olurmusunuz tşk ederim a.s.

Canım etek kısa olsa çizme olur da bu etek yazlık gibi sanki babetle daha hoş durur sanki, yada hafif topuklu ayakkabı ile :1hug:

güle güle giyin kizlar benim eteklerim coktur pantolon pek giymiyorum ama benimkiler sizinkilerin yaninda coooooooook uzun kalir hehe

Back
X