Kızlaar lutfen bakarmisiniz

Salca Yoksa Ben Yokum

Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫
Pro Üye
13 Mart 2023
3.338
5.750
88
24
hamile olan arkadaslar hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasinda ne gibi farklar var yada adet olmayi beklerken hamile oldugunu ogrenen oldumu aranizda ❤

hamile olan arkadaslar hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasinda ne gibi farklar var yada adet olmayi beklerken hamile oldugunu ogrenen oldumu aranizda ❤
Ben regl olmayı bekliyordum. Regl belirtilerinin aynısını yaşadım kramplar bi tık daha acılıydı ama, göğüs hassasiyeti vs hep aynıydı . Regl olacağım tarihte ufak bir kahverengi lekelenmem oldu. Normalde de reglim öyle başlar diye oluyorum sandım olmadım. 3 gün bekledim ve kaset test yaptım. Çift çizgiyi gördüm :)

yaa ne guzel benimde gogus agrim var her zmn oldugu gibi cnm yaa 3 gun kaldi bklm insallah bende senjn gibi olurum

yaa ne guzel benimde gogus agrim var her zmn oldugu gibi cnm yaa 3 gun kaldi bklm insallah bende senjn gibi olurum
İnsan hissediyor diyorlardı ama inanmıyordum hamile olduğunu insan gerçekten hissediyor ama :) Değişik bir ruh haline bürünmüştüm ben o dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…