kızlaar özür dileyiip alttan alan mısınız özür bekleyen mi :)

özür dilemem, hiç dilemedim, özür dileyecek bişi de yapmadım. çok zorda kalsam kusura bakma falan derim heralde.

özür kelimesinin çok kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum..

ne özür dilicem ne alttan alıcam kendi uğraşsın... öyle kırıcı davranmam ben ama bizim ilişkimizde ben erkek o kadın sanki her lafıma bozulur.. sesim biraz yükselsin triplere girer.. ayh hiç çekemem hemen uzak davranmaya başlarım.. eski ilişkilerimde çok tahammülkardım ama tükenmişim ben bea... şimdi bırakıyorum nereye akarsa aksın hiç umrumda deil. bu arada şuan küsüz.. dün beraberdik bana dönmüş genelleme yapior siz de bizi bu kadar sıkmayın diye ( erkeklerden ve kadınlardan bahsediyor) hemen feminist damarım kabardı seni sıkıosam görüşmezsın olur biter dedım yürüdüm gittim.. zaten yürüyoduk yolda arkadaslarda vardı neymiş ben ses yükseltmişim.. milletin içinde bozmusum e sen naptın ? bizi sıkmayınmış en nefret ettiğim laf... kadınlar çok sıkıomuş da boğuyomus da hadi be ordan :olmaz: sıkıyosak görüşmeyin kardesım bana gelip de sıkıosunuz die bi cümle kuramaz ben hangi bi gün üstüne geldım senin. ? 9 aydır beraberiz bi defa görüşelim demedim be bi defa sitem etmedim ne edecem.. kendi uğrassın benim için... hala tavırlıyım.. msn e geldi çok sıcak konustu askım bitanem hayatım ben de buz gibi davrandım... gece gene girdi gene aynıydım.. çıktı gitti... özür dilemiyorum dileyecek bişey de yok ama bekliyor işte.. çok kızgınım ya anlatamam ben suçlu oldum sıkıosam görüşezsın deyınce.. sen uz yılan gibi her lafı sok sok sonra bana küs neden arkadaslarımın içinde bana bağirdin diye.. bana ders verecek aklı sıra.. benim bu sevgilim çok ukala yaa walla gıcık aldım iki gündür... görünmesin gözümee

Yaa ben ikisini de yaptığım oluo ama suçlu hiç deişmio hep benim ona göre..O yağ gibi yüze çıkıo hep :(

bazen beklerim özür dilemesini
bazen bendede hata olduğunu bilirim
özür beklemeden hayataımıza devam ederiz.

gerektiğinde dilerim oda dilerdi.
ama artık ayaklarıma bile kapansa olmazmafoldumben

benim ilişkim o özür dilemediği için bitti.
Halbuki ben haksızken hep özür dilemiştim

Bu kez bekledim bekledim daha çok bekleyeceğimi farkettiğim için beklemekten vaz geçtim. Çünkü affedemiyorum, gurur böyle bişey heralde affettirmiyor.

ben ozur bekleyen olurum kaldı kı ozur de denmez kusura bakma afedersın gıbı sozcukler bana kafı gelır .özür kelımesı cok agır.bunu sureklı kullanınca anlamınıda yıtırır.o yuzden bız mumkun oldugunca az kullanırız.

haklıysam beklerim onun özr dilemesini
haksızsa dilerim kuzu kuzu özürümü şakkıdı

Ben hep alttan alandım.Artık benimde aşkım falan azaldı herhalde.Bende onun gibi rahatsız olduğum şeyleri söyleyip diretiyorum ona

her ne olursa olsun kendisini haksızda olsa haklı duruma getirmeyi ii bildiği için genelde özrü ben dilerim !!!!!! nefret ederim bu durumdan o haksız olduğunda(sadece eve geç geldiğinde haksız olduğunu düşünürr!!) tartşmaya başlamadan direk diler özürünü hakkını yemim çok bşy sanki !

Ben özür dileyen tarafım genelde malesef kaydirigubbakcemile Niye çünkü ben dileyince o da diler :1ninca:

haklıysam ondan beklerim
haksızsam tabiki özürümü dilerim yani

haklı oluğda kalkıp özür dilemem yani benimde gururum var

karsilikli diyorum

onun bi hatasi olunca özür dilemesini bilecek bende özürünü kabul etmeyi bilicem

ayni sekilde

benim bi hatam olursa

özür dilemesini bilicem ve onunda bunu kabul etmesini beklerim

biz karşılıklı özür bekleyen gillerdeniz delikafadulden
işler sarpa sarıp hatalı olan taraf özür dilemeyip inatlaşıyorsa karşı taraf
SENİ SEVİYORUM diyo :kedi:
özür dilemesi gereken ama keçi olan taraf yumuşuyo özür diliyo barışılıyo opuyorumnanaktan
tuhaf ilişkihihoyyyt

ben eskiden çok beterdim ya eski çıktığımda özür aSla dilemezdim hep o dilerdi haksız bile olsam ama şuan ki yani sıcak bitmiş ilişkimde haksızsam özür dilerim ama biraz çok nazlıyım sanırım:kedi: ben ve tabi genelde o haksız olduğu için o diliyordu önemli olan bunlar değilki zaten sen dilemişsin ben dilemişim sonuçta ikimizde hatamızın farkına varıp diliyoduk yania.s

fascınatıon sende mı ayrıldın sevgılınden:(
bende yenı yontemım kırıldıgı seyı cok gundeme getırmeden
bısey yokmus gıbı davranıp kedı gıbı sırnasmak
en fazla yarım saate unutuyor
boylelıkle ılk defa kavga etmemıze gerek kalmadı

Back
X