kızlaar özür dileyiip alttan alan mısınız özür bekleyen mi :)

Ne ben özür dileyecek bir tavır sergileyeyim ne de sevdiceğim
Özür dilemek erdemdir lakin özre sebep olacak bir hatada bulunmamak daha büyük bir erdemdir..
Her zaman buna inanır ve bu şekilde yaşamaya çalışırım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gerçekten kendime göre büyük bi hata yaptıysam özrümü dilerim..(ör:pazar günü dolmuştan yalnış yerde indirdim oruç haliyle yarım saat yürüttüm o zmn özrümü diledim benneyaptımki) diğer türlü kolay kolay özür dilemem :umursamaz:

özür dilemek bir erdemdir... :hooray:
haksızsam özrümü de dilerim...haksızsa özür de beklerim...:1rolleyes:
özür dilemeyip içi boş bir gurur yapma taraftarı değilim ama tabiki karşıdaki insan bu tür nezaket davranışlarını anlıyor ve buna değiyorsa ...gamyoncuiremsu

haksızsam özür dilerim genel olarak o haksızsa ondan beklerim ama hiç naz etmem meseleyi uzatmam hatta benmde ufak bi hatam olduysa özür dilerim.
kimsenin hakkı bende kalmaz :enbuyukkk:

eğer suçluysam paşa paşa özürümü dilerim çünkü bzen kendıme hakım olamıyorum kırıyorm.
ama suçlu olmadığımıda hiissediyorsam ve biliyorsam asla ozür mözür dilemem...

peki kızlar konu benim değil ama aynı içerikli olmasın burdan sorayım

kendinize göre haklı ona göre haksızsanız ne yapıosunuz??

ben yerine gore ozur dileyen, yerine gore ozur bekleyen oluyorum bu durumda...
gercekten haksizsam ve hatami farkediyorsam bi sekilde gidip ozur dilerim hic cekinmeden.. bunu yaptiracak durumlar pek olmuyor aslinda. genelde davranislarim dikkatli olmadığı için ona karsi ,yada hırslarıma,kıskançlığımda ağzımdan çıkanı bilmediğim için genelde özür dileyen hatalı olduğum için ben oluyorum.benim aşkım çok dikkatlidir bana karşı.

genelde suçlu olan taraf ben olduğum için ben özür dilerim. O da arkasından benden özür diler.

Eskıden sureklı ozur dıler alttan alırdım haksız olsam bıle!!!!
Şimdilerde sadece haksız oldugum zamanlar ozur dıleyıp gonul almaya calısıyorum.Haklıysam pek kaale almıyorum cunku esım asla ozur dılemez,nötr oluyorum o da ona gore iyi davranıyor zaten.

haksız olduğum durumlarda tabiki özür dilerimm.. ayrıca genelde alttan alan ben olurum. benimki biraz inatçıdır.. tamam tamam derim oda hemen yumuşar sonra yerimseniben

walla bi düşünürüm canım kocamda suan kendine göre haklı derim zaman geçior dakika işliyor nasılsa barışacağız böyle saçma bi konu yüzünden boşancak değiliz ya bari günümüz mahvolmasın akşamımız kötü geçmesin yatağa böyle küs girmeyelim gibi nedenlerle haklıkende özür dileğim olmuştur özür diğil zaten illaki yanına giderim bi bakış atarım sarılırım o da özür diler yani ilk adımı ben atmış olurum oda özür dilemiş gibi...yani çok hesabını yapmam....ama çok büyük bi konuysa hassas bi durumsa anlarsınız işte çok kalbimi kıracak gururumu kıracak bu olaysa biraz zor barışırım kendisi geldiğinde özrünü bile kabul etmem böyle durumlada karşılaşmamakla beraber genelde uzun süren tartışmalar aileler yüzünden oluyo

bundan önceki ilişkilerimde hiç özür dilemezdim.alttan alan taraf karşısı olurdu hep..aksine ben kapris yapar:umursamaz:,haksız olduğum halde kabullenmezdim bi türlü.. ama faturası acı oldu tabi.bana da iyi bi ders oldu.sonuçta karşımdaki de etten kemikten bi insan.ben ukalalık edip elimdekinin kıymetini bilemedm.şimdi çok şükür ciddi ve güzel giden bir beraberliğim var.opuyorumnanaktan artık kapris yapmıyorum.anlayışlı olmaya çalışıyorum.yeri gelince alttan alıyorum ve inanın 1 sene boyunca 1 kere bile tartışmamız,küslüğümüz hiç olmadı.öyle huzurluyum ki..önceki kaprisliğimi yapsan kavgasız günümüz geçmezdi.herşey karşılıklı. o yüzden herşeyi karşıdan beklemek olmaz. bu ilişkiyi bi tek karşı taraf yaşamıyo,o niye tek başına yüklensin ki bütün ağırlığı..aşkta gururun lafı geçmiyo arkadaşlar.. huzurlu ve mutlu bir beraberlik istiyorsanız özür dilemesini,alttan almasını,anlayışlı yaklaşmayı bilmek lazım.. karşılıklı olarak tabi vereliniortak

HAKLI DA OLSAM HAKSIZDA OLSAM ÖZÜR DİLEMEMM İLİİŞKLRMDE HER ZMN KARSI TRF ALLTTANN ALMISTR:jeyyar:

ANNE SIRTIMI SIVAZLAdelikafadulden

asla ozur dilemem eger suclu isem sessiz kalırım bi sure pıncırımda dayanamaz tmm bizim esek yine dişi olsun der barısırız pıncırım seni ckkk sewiorummm:asigim:

Back
X