- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Cnm bildiğim için yaşamadım ama adetin hemen bitiminde yumurtlama olmuyor genelde bence cektirmelisinpeki adet bitiminde ilişki yaşadınız mı?
Benim oldu o yüzden tereddütte kaldım
Sağol tatlımmCnm bildiğim için yaşamadım ama adetin hemen bitiminde yumurtlama olmuyor genelde bence cektirmelisin
Kafam çok karışık ya.. Erteledikçe Zaman kaybı oluyor gibi geliyor..Cogu yumurta adetle beraber atilmaya bilio yani hamile kalma sansin var bnm arkadasimda adet bittikten hemen sonra hamile kalmisti
oyuzden hic riske atma hayirlisi buymus bende adet bittikten sonra hsg cekilmesi gerek diye biliyorum 13u gunundesin yumurtlamis yada yumurtlayacaksin bence hic riske atma derim bidahiki ay cektir her seyde vardir bi hayir
Bence ole dusunme zamni gelmeden hic bisi olmaz bunu dusun bence bundada bi hayir vardir de bidahiki ay adet bittikten hemen sonra cekil ki aklinda suphe olmasinKafam çok karışık ya.. Erteledikçe Zaman kaybı oluyor gibi geliyor..
Herkes bildigini soluyor ya suan hamilelik suphesi varsa napicaksin? Acaba birde sozlerine dikkat et biz insan gibi konusuyoruzz ....tam zamani su an. adet bittigi gibi cekmiyorlar ya siz neyin kafasini yasiyorsunuz
En iyisi yarin hazirlikli git doktora durumundan bahset o karar verir cnmKafam çok karışık ya.. Erteledikçe Zaman kaybı oluyor gibi geliyor..
Kız maveraa ciddimisiniliskiye girmemis olmak gerekmez yaa bilir bikmez sallamayin.. sonrasinda girilmiyor.ona da giren giriyor.. adetin 13. gunu evet.. daha sonra olmaz
Ne biliyim bacım hamilelik varsa eğer Bebek düşer dediler anlamadım gittioffff git yarin cektir iste ne pimpiriksin be :) bana test yaptikar cekmeden gebelik suphesi olmasin die
Kimi sitede adet bitiminden sonraki ilk üç gün diyortam zamani su an. adet bittigi gibi cekmiyorlar ya siz neyin kafasini yasiyorsunuz
Aynen bacım benimde kafamı karıştıran oHerkes bildigini soluyor ya suan hamilelik suphesi varsa napicaksin? Acaba birde sozlerine dikkat et biz insan gibi konusuyoruzz ....
Bide şöyle bişey var adetim başladı ama çok hafif kahverengi geldi ilk iki gün hatta yerleşme falan sandım .. Yani 3. Gün sabah tam adet oldum.. 3. Günden hesaplarsam 11. Gün oluyor yarınoffff git yarin cektir iste ne pimpiriksin be :) bana test yaptikar cekmeden gebelik suphesi olmasin die
Baska yorum yapamiycam cnm sonra baska kafada yasiyor oluyoruz hayirlisi diyorumAynen bacım benimde kafamı karıştıran obide HSG için 450 lira vericem çıkmaz falan ne biliyim boşa gitmesin günah
Özelde çekilcem Can'ım, pazar olduğu için arayamıyorumEn iyisi yarin hazirlikli git doktora durumundan bahset o karar verir cnm
Aşk olsunBaska yorum yapamiycam cnm sonra baska kafada yasiyor oluyoruz hayirlisi diyorum
6 gün oluyo adetim biteliAdetten sonra bikac gun icinde cektirosun die biliorum. ben 2 gun sonra cektirmistim.gec degil senin icin cektirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?