Kızlar kanda gebelik kaç günde belli olur acaba? :) ilişkiden sonraki 9.gün yaptırdığım sonuç kesin midir? :)
Adetim baya gecikti kistten dolayıAdet günün gectikten sonra belli olur o
Canım benim beklenen adet tarihi baya oldu geçeli 1 hafta falan yani. 36.güne dönüyorum :)Ben beklenen regl den sonraki gün yaptırım negatif çıktı
Ama meğer geç döllenme imiş :)
7 gün rahme yerleşme süresi normal sartlarda.7 gün boyunca daha rahime varmamıs oldugu için de hormon salgılanmıyor.oldu daha erken yerlesti öğrenirsiniz ancak ihtimal düşük.tüp bebekte embriyoyu direk rahme yerlestirdikleri için o aşamaları atlamıs oluyor.Adet günümde mi? Daha önce öğrenilmiyor mu
Canım benim beklenen adet tarihi baya oldu geçeli 1 hafta falan yani. 36.güne dönüyorum :)
Bilemiyorum dediğim gibi forumda okuduklarımın çoğu 7-8.gün öğrenmiş benimde öğrenme ihtimalim çok yüksek sanırım.7 gün rahme yerleşme süresi normal sartlarda.7 gün boyunca daha rahime varmamıs oldugu için de hormon salgılanmıyor.oldu daha erken yerlesti öğrenirsiniz ancak ihtimal düşük.tüp bebekte embriyoyu direk rahme yerlestirdikleri için o aşamaları atlamıs oluyor.
İnşallah canımBenim 40. Gün çıktı kanda
33. Günde negatif çıktı
Hadi inşallah istediğin gibi olur
Ya benim hem adetim gecikti hem prezervatifle korunduk zevk suyu şüphesi falan,yani ortada boşalma bile yok :)Benim adet gunu idrar testinde cok net cikti ama erken dollenmeymis
Benim de adetin son gunu geri cekilme olmustu, hamile kalmisim iste. Olur mu olur yaniYa benim hem adetim gecikti hem prezervatifle korunduk zevk suyu şüphesi falan,yani ortada boşalma bile yok :)
Bence de tedbiri elden bırakmamak lazım. Ben prezervatifle korunduğum için içime hiçbirşekilde çıplak temas olmadı ama insandaki umut şüphe tedirginlik bitiriyorBenim de adetin son gunu geri cekilme olmustu, hamile kalmisim iste. Olur mu olur yani
Teşekkür ederim bilgilendirmen için sanırım 9.gün belli olucak öyleyseYumurtlama zamanı olan ilişkiden bi hafta sonra değer yükselmeye başlarmış ben yumurtlamadan 11 gün sonra idrarda öğrenmiştim kandaki değerim 31 idi
Kafam karışık olsa da olur olmasa da olur 2-3 gün öncesine kadar keşke olsaydı diyordum ama son olaylar etkiledi korkuyorumSiz istiyor musunuz hamilelik haberi almayı? Yoksa istemiyor musunuz?
Baktım daha çıkmamış canım bekliyorum bendeSonuç kaç çıktı?
Peki değerin neydi canım?Ben ilişkiden tam bir hafta sonra evde test yapmıştım, ikinci çizgi buğulu, silik bir şekilde çıkmıştı. Ertesi gün yani 8. günde gecikmediğim halde doktora gittim testin öyle çıktığını söyledim. Ultrasonda ‘rahim kalınlaşmış, hamileliğe hazırlanıyor gibi ancak hamileysen de çok küçük bir haftalık ya var ya yok’ dedi. Kanda da çıktı 8. günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?