Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Adet günümde mi? Daha önce öğrenilmiyor mu
7 gün rahme yerleşme süresi normal sartlarda.7 gün boyunca daha rahime varmamıs oldugu için de hormon salgılanmıyor.oldu daha erken yerlesti öğrenirsiniz ancak ihtimal düşük.tüp bebekte embriyoyu direk rahme yerlestirdikleri için o aşamaları atlamıs oluyor.

Bilemiyorum dediğim gibi forumda okuduklarımın çoğu 7-8.gün öğrenmiş benimde öğrenme ihtimalim çok yüksek sanırım.

Benim adet gunu idrar testinde cok net cikti ama erken dollenmeymis

Benim de adetin son gunu geri cekilme olmustu, hamile kalmisim iste. Olur mu olur yani
Bence de tedbiri elden bırakmamak lazım. Ben prezervatifle korunduğum için içime hiçbirşekilde çıplak temas olmadı ama insandaki umut şüphe tedirginlik bitiriyor

Yumurtlama zamanı olan ilişkiden bi hafta sonra değer yükselmeye başlarmış ben yumurtlamadan 11 gün sonra idrarda öğrenmiştim kandaki değerim 31 idi

Ben ilişkiden tam bir hafta sonra evde test yapmıştım, ikinci çizgi buğulu, silik bir şekilde çıkmıştı. Ertesi gün yani 8. günde gecikmediğim halde doktora gittim testin öyle çıktığını söyledim. Ultrasonda ‘rahim kalınlaşmış, hamileliğe hazırlanıyor gibi ancak hamileysen de çok küçük bir haftalık ya var ya yok’ dedi. Kanda da çıktı 8. günde.

Peki değerin neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…