Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Peki değerin neydi canım?
Hiç hatırlamıyorum maalesef iki yıl önceydi, doktora götürdüm sonuç kağıdını, kendim bakmak hiç aklıma gelmedi. 1 hafta sonra regl olunca gittim kimyasal gebelikmiş, gelişemeden düşmüş. Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, o zaman yeni başlamıştım ilacın ilk 9 günü başka yöntemle korunulması gerekirken 7. günü olmuştu ilişki. Siz geciktiniz mi?

Sen zekisarisin sin ben ise safsarisin
Bu soruyu ben sorsam daha normal olurdu herhalde
Sonuc nedir
Bence cikma ihtimali olabilir adet bitimi hamile kalanlar oluyormus ondan dolayı

Evet ben baya bi geciktim ama şöyle bişey var bende prwzervatif yoluyla ilişki oldu yani korunarak ben ilişkinin önceki zevk suyundan şüphelendim. Daha çıkmadı sonuç bekliyorum

Sen zekisarisin sin ben ise safsarisin
Bu soruyu ben sorsam daha normal olurdu herhalde
Sonuc nedir
Bence cikma ihtimali olabilir adet bitimi hamile kalanlar oluyormus ondan dolayı
Evet senin sitwde konularını görmüştüm ama sanırım bu konuyu açması gereken sendin :)
Ya da sen zekisin ben safım anlamadım :)
Daha çıkmadı canım çıldıracağım :)

Dalga mı geçiyorsun saf mısın anlamadım 9 gün olmuş korunmuşsun negatif çıkmış hamilelik çıkar mı diye soruyorsun korunmasan neyse

Dalga mı geçiyorsun saf mısın anlamadım 9 gün olmuş korunmuşsun negatif çıkmış hamilelik çıkar mı diye soruyorsun korunmasan neyse
Ne dalga geçiyorum ne safım,cinsel ilişki öncesi gelen zevk suyunda sperm olduğunu hepimiz biliyoruzdur,ben sadece böyle bi ihtimal olabilir mi acaba hamile miyim diye şüphelendim ve farkındaysan adetim baya bi geçti bu yüzden var mı olsa çıkar mı diye buraya sordum yani dalga amaçlı yazmadım kusura bakma sanırım ben yanlış anlaşıldım.

Evet senin sitwde konularını görmüştüm ama sanırım bu konuyu açması gereken sendin :)
Ya da sen zekisin ben safım anlamadım :)
Daha çıkmadı canım çıldıracağım :)
Bu bekleyişleri iyi bilirim ama o lanet 0.1 1.1 i görmekten bıktım
Hos dünde kırmızı kart yedim zaten.

Benimki de yolunu şaşırıp karın boşluğuma doğru ilerledi sanırım :)
ben hayal kirikligina ugramaktan korktugum icin hep günüm gectikten bir kac gün sonra test yapmisimdir.kisiden kisiye degisiyor sanirim.Asilamada da doktorum 14. gün test yapin demisti.Belki de bos gebelik ihtimalini elemek icin öyle diyorlardir bilemiyorum

Bu bekleyişleri iyi bilirim ama o lanet 0.1 1.1 i görmekten bıktım
Hos dünde kırmızı kart yedim zaten.
Bende de 0.01 çıktı sanırım ilişkinin 9.gününden sonra dönme ihtimali falan da yoktur.
Dur bakalım ben ilk kez şüphelendim test yaptırdım inşallah Allah biz sarışınları fazla bekletmez de hemen evlat sahibi oluruz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…