Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Canım bana da doktorum 7-10 arasındaki testler büyük oranda doğruluk sağlar demişti..
Ama adetim düzenli benim herhangi bi gecikme problemim hiç yaşanmamıştı ve ilişkiyi de yeni yeni yaşamaya başlamıştım ben bi umut yaptırdım,doktorum da bu saatten sonra dönmez çok zor dedi adeti bekliyorum..
Senin var mı bebişin?

aklı kemale ermiş her insan imkansızı çok iyi bilir
tıp var bilim var
dinen de tevekkül var
şimdi biz son damlası dahi dışarı kaçmasın diye ayak uzatıp yarım saat yatarken ihtimalimiz %20

bu kadar engelin içinde sizler nasıl şüpheye düşüyosunuz anlamış değilim

Ah canım aaaaaah. Insallah insallah melegimi bekliyorum bazen hic dusunmemeye çalışıyorum. Hayirlisi insalah

Tıpta hiçbirşey %100 imkansız değildir dolayısıyla %0.01'in kime vuracağını bilemeyiz.
Prezervatifle de zevk suyuyla da hamile kalan çok arkadaşımız var.
Ayrıca bu konuda cahil olabilirim çünkü ilişkiye girmeyi korunmayı yeni yeni öğreniyorum.
Dolayısıyla doğruyu yanlışı öğrenmem için sorup araştırmam gerek değil mi?

o halde strese girip forumlarda başlıklarda kendine teselli arayacagına oku arastır
hatta öğrendiklerin içinde korunmanın ne demek oldugu da bulunsun..

o halde strese girip forumlarda başlıklarda kendine teselli arayacagına oku arastır
hatta öğrendiklerin içinde korunmanın ne demek oldugu da bulunsun..
Ben kimseden teselli aramadım ki?
Sanırım sen beni yanlış anladın. Ne stres ne teselli. Reglimden 2-3 gün önce ilişkiye girdim,reglim gecikti test yaptım.
Sorduğum soru ilişkiden 9 gün sonra kanda gebelik belli olur mu?
Kaldı ki prezervatifi çıkardıktan sonra kontrol etmedik belki ufak bi delik vardı biz farketmedik?
Olamaz mı?
Hiç bir korunma yöntemi %100 değildir tekrarlıyorum.
Ben bu yüzden test yaptım negatif aldım bitti gitti yani.
Anlamadım durup dururken sinirlenip gerilmeni.

Bir kizim var.Siz de en yakin zamanda anne olursunuz umarim.

Kaç aydır deniyosun ki canım? Hayırlısı olsun inşallah
7 aydir
Benim dertler fazla
Internette 1 sene korunmasiz iliskiye girenler kısırlık icin basvursunlar yaziyor. Zaten bu internette hersey yaziyor. Beklemeden doktora gittim ohoooo enfeksiyon çıktı rahim agzinda tedavi oldum bitti kist mist Allah korusun biseyim yok

Sonra esimi gönderdim sperm sayısı düşük morfoloji yuzde 3 hareketlilik yuzde 40 arastirmalarima gore düşük degerler. Simdi o tedavi görüyor
Her yeni evlenene dicem ki eger cocuk istiyorsaniz 1 sene beklemeyin evlenin 1 ay sonra doktora gidin kendinize baktırın muayne olun esinizle gidin

Hayat gec kalanlari affetmiyor. Cok mutsuzum.

Esimi zorla gonderdim diyebilirim gitmese dünyadan bi haberdik ....
Elinizde yara çıkar kolunuz morarir az cok bilirsiniz de bu tip seyleri bilemiyorsunuz doktora gitmeden iste

Allah sonumuzu hayir etsin valla olmuyor canim bu sperm sayisi düşük yukselten biseylee yokmus dun gece baktim zaten yukselmez tup bebek asilama diyor ilac kullanilir ama mucize beklemeyin diyor doktor videolari.

Bakcaz artık iste iciyor ilac..

o halde cevap vereyim evet ilişkiden 9 gün sonra yumurtayı saran folikül çatlamış ve sağlıklı bir yumurta hücresi bırakmışsa
tam yumurtlama dönemindesindir ve eger bu yumurta hücresi yine sağlıklı ve rahim agzında tüplere yolculukta sağlam kalan yüzbinlerde spermden biri ile karşılaşmışsa
ve bunlar sağlıklı bir şekilde birleştilerse

döllenme gerçekleştiyse döllenen bu yapı bölünerek tüplerde yaklaşık 4 gün seyehat ettiyse

akabinde max 8 günde kendine rahim duvarında uygun bir yer bulup oraya yerleşti ise

9. günde hcg kanında salgılanmaya başlar

ve evet kan testi ile gebelik saptanır

en başta söylediğim kurallara dikkat lütfen

herşey kuralına yüzde yüz uygunken dahi ihtimal

yüzde 20

yani korkulacak birşey yok

korkmamak için sağlam korunalım

dogum kontrol hapı candır

yırtık delikle ugrasmazsınız

Erkekler genelde bu tür şeylerde kendilerine toz konduramıyorlar.
O yüzden gitmek istemiyorlar.
Daha 7 ay olmuş canım sabret hiç regl göremiyor değilsin yumurtan yok değil
Elbet bir gün gebe kalıcaksın inşallah
Sadece umut ve lütfen stres yapma lütfen

Bu benim hayatım :) 21e gireceğim evleniyorum.
Daha ne olsun?

dayım nikahından bir gün önce öldü

evlenecegi kadın yani yengem hamileydi ve o bebeği anannem büyüttü

şimdi ünv li

bilmem anlatabildimmi

dayım nikahından bir gün önce öldü

evlenecegi kadın yani yengem hamileydi ve o bebeği anannem büyüttü

şimdi ünv li

bilmem anlatabildimmi
Bunlar olasılık elbette ama ben ne yapabilirim söyler misiniz?
Benim nikahım var sadece düğün yapmadık henüz.
Yani allah korusun vefat etse ölse kendi çocuğumu kendim büyütebilirim.

Bunlar olasılık elbette ama ben ne yapabilirim söyler misiniz?
Benim nikahım var sadece düğün yapmadık henüz.
Yani allah korusun vefat etse ölse kendi çocuğumu kendim büyütebilirim.

resmi nikahın var ise birşey diyemem yorumum havada kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…