Yok canım sürreal falan değil :)Sürreal konularda bugün...
Hamile değilsin
Canım bana da doktorum 7-10 arasındaki testler büyük oranda doğruluk sağlar demişti..ben hayal kirikligina ugramaktan korktugum icin hep günüm gectikten bir kac gün sonra test yapmisimdir.kisiden kisiye degisiyor sanirim.Asilamada da doktorum 14. gün test yapin demisti.Belki de bos gebelik ihtimalini elemek icin öyle diyorlardir bilemiyorum
Ah canım aaaaaah. Insallah insallah melegimi bekliyorum bazen hic dusunmemeye çalışıyorum. Hayirlisi insalahBende de 0.01 çıktı sanırım ilişkinin 9.gününden sonra dönme ihtimali falan da yoktur.
Dur bakalım ben ilk kez şüphelendim test yaptırdım inşallah Allah biz sarışınları fazla bekletmez de hemen evlat sahibi oluruz hayırlısıyla.
Tıpta hiçbirşey %100 imkansız değildir dolayısıyla %0.01'in kime vuracağını bilemeyiz.aklı kemale ermiş her insan imkansızı çok iyi bilir
tıp var bilim var
dinen de tevekkül var
şimdi biz son damlası dahi dışarı kaçmasın diye ayak uzatıp yarım saat yatarken ihtimalimiz %20
bu kadar engelin içinde sizler nasıl şüpheye düşüyosunuz anlamış değilim
Tıpta hiçbirşey %100 imkansız değildir dolayısıyla %0.01'in kime vuracağını bilemeyiz.
Prezervatifle de zevk suyuyla da hamile kalan çok arkadaşımız var.
Ayrıca bu konuda cahil olabilirim çünkü ilişkiye girmeyi korunmayı yeni yeni öğreniyorum.
Dolayısıyla doğruyu yanlışı öğrenmem için sorup araştırmam gerek değil mi?
Kaç aydır deniyosun ki canım? Hayırlısı olsun inşallahAh canım aaaaaah. Insallah insallah melegimi bekliyorum bazen hic dusunmemeye çalışıyorum. Hayirlisi insalah
Benimki de yolunu şaşırıp karın boşluğuma doğru ilerledi sanırım :)
Ben kimseden teselli aramadım ki?o halde strese girip forumlarda başlıklarda kendine teselli arayacagına oku arastır
hatta öğrendiklerin içinde korunmanın ne demek oldugu da bulunsun..
Bu benim hayatım :) 21e gireceğim evleniyorum.
Ne kadar erken başlamışsınız hayata.
Canım bana da doktorum 7-10 arasındaki testler büyük oranda doğruluk sağlar demişti..
Ama adetim düzenli benim herhangi bi gecikme problemim hiç yaşanmamıştı ve ilişkiyi de yeni yeni yaşamaya başlamıştım ben bi umut yaptırdım,doktorum da bu saatten sonra dönmez çok zor dedi adeti bekliyorum..
Senin var mı bebişin?
7 aydirKaç aydır deniyosun ki canım? Hayırlısı olsun inşallah
Ben kimseden teselli aramadım ki?
Sanırım sen beni yanlış anladın. Ne stres ne teselli. Reglimden 2-3 gün önce ilişkiye girdim,reglim gecikti test yaptım.
Sorduğum soru ilişkiden 9 gün sonra kanda gebelik belli olur mu?
Kaldı ki prezervatifi çıkardıktan sonra kontrol etmedik belki ufak bi delik vardı biz farketmedik?
Olamaz mı?
Hiç bir korunma yöntemi %100 değildir tekrarlıyorum.
Ben bu yüzden test yaptım negatif aldım bitti gitti yani.
Anlamadım durup dururken sinirlenip gerilmeni.
İnşallah bana da bağışlar bi an önce canım.Bir kizim var.Siz de en yakin zamanda anne olursunuz umarim.
Erkekler genelde bu tür şeylerde kendilerine toz konduramıyorlar.7 aydir
Benim dertler fazla
Internette 1 sene korunmasiz iliskiye girenler kısırlık icin basvursunlar yaziyor. Zaten bu internette hersey yaziyor. Beklemeden doktora gittim ohoooo enfeksiyon çıktı rahim agzinda tedavi oldum bitti kist mist Allah korusun biseyim yok
Sonra esimi gönderdim sperm sayısı düşükmorfoloji yuzde 3 hareketlilik yuzde 40 arastirmalarima gore düşük degerler. Simdi o tedavi görüyor
Her yeni evlenene dicem ki eger cocuk istiyorsaniz 1 sene beklemeyin evlenin 1 ay sonra doktora gidin kendinize baktırın muayne olun esinizle gidin
Hayat gec kalanlari affetmiyor. Cok mutsuzum.
Esimi zorla gonderdim diyebilirim gitmese dünyadan bi haberdik ....
Elinizde yara çıkar kolunuz morarir az cok bilirsiniz de bu tip seyleri bilemiyorsunuz doktora gitmeden iste
Allah sonumuzu hayir etsin valla olmuyor canim bu sperm sayisi düşük yukselten biseylee yokmus dun gece baktim zaten yukselmez tup bebek asilama diyor ilac kullanilir ama mucize beklemeyin diyor doktor videolari.
Bakcaz artık iste iciyor ilac..
Bu benim hayatım :) 21e gireceğim evleniyorum.
Daha ne olsun?
Bunlar olasılık elbette ama ben ne yapabilirim söyler misiniz?dayım nikahından bir gün önce öldü
evlenecegi kadın yani yengem hamileydi ve o bebeği anannem büyüttü
şimdi ünv li
bilmem anlatabildimmi
Bunlar olasılık elbette ama ben ne yapabilirim söyler misiniz?
Benim nikahım var sadece düğün yapmadık henüz.
Yani allah korusun vefat etse ölse kendi çocuğumu kendim büyütebilirim.
Resmi nikahım var. :)resmi nikahın var ise birşey diyemem yorumum havada kalır
Resmi nikahım var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?