Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Benim anlatmaya çalıştığım evet korunduk resmi nikahımız var 1-2 aya da düğünümüz var.
Korunduğumuz halde geciktiği için acaba olabilir mi dedik yani
Ekstra gebe kalmak için bi çabam olsaydı zaten p. Kullanmazdık normalde hiç gecikmezdi bizim test yaptırma amacımız buydu.
1-2 ay sonra nikahı olacak birine şimdi gebe kalması onu üzmez yani aksine sevindirir
Benim anlatmaya çalıştığımı siz anlamadınız sanırım

Iliskiden 9.gun belli olmaz ben 3haftalik hamileyken bile kan degerlerimde cikmamisti 5haftalikken en az cikar
Son ilişkiden 9 gün adet tarihimden 5 hafta geçti doktorum 7-10 gün arası gebelik kana geçiyor dedi 5 olsa 10 olsa çıkardı dedi zaten prezervatif vardı gecikince acaba zevk suyu mu dedik

1-2 aya düğün var diyorsun düğün tarihin kesin değil mi yani? Benim bildiğim aylar öncesinden belli olur düğün.
Resmi Nikahımız var diyorsun.
Konuşmaların bana çelişkili gibi geldi. Sanki tepki çekmemek için nikahım var dedin.
Kimsenin seni burda yargılamaya hakkı yok hayat senin hayatın. Sorumluluk senin sorumluluğun. Çocuk istiyorsan da evlen öyle yap bari. İstemiyorsan da dikkatlı korun.

Düğüne 1.5 ay var demek yerine 1-2 ay var diyorum.
Neden tepki çekecekmişim onu anlamadım.
Bizim buralarda nişandan sonra nikah imam nikahı falan yapılır,bizde öyle yaptık.
Yalan söyleyecek borcum yok ya.
Korundum zaten prezervatifle,sadece bu kadar gecikince ikimizde acaba mı dedik.

Canım boşa umut da vermek istemem ama kırmızı mürekkep gölgesi olmuş sanki 2.çizgi gibi. Normalde negatifse tertemiz olur. Adete ne kadar var? Yarın bi tekrarla istersen bazen de test bozuk cikiyor
Adetime ne kadar olduğumu bilmiyorum çünkü geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım

Farkındaysan kimsenin seni yargılamaya hakkı yok hayat senin hayatın dedim. Ama bazı insanlar düğün olmadan hamile kalmanı yargıyalabilir diye nikahımız oldu düğüne bir iki ay var dedin gibi geldi.
Konuşmaların bana çelişkili geldi.
Ben başlığa bakıp konuya girdiğimde seni evlenmiş çocuk bekliyor sandım.
Ki ben gibi çoğu kişi de öyle sanmıştır eminim.

Iste ayni sende benim gibiymissin ben hatta evlendigimde universite son sinifta okuyodum deliriyorum ayy bebegim olsa hamile hamile gidip gelsem okula mumkunmu ben hamileligim boyunca otobuse bile binmedim dugununde rahatca hoplayip ziplayamazsin surekli aklin kalir sonucta 1 gun yasanan bisey insan guzel gecmesini rahatca hareket etmeyi istiyo. Benim problemim rahmimde et parcasi varmis onu alinca 3. Ayda hamile kaldim. Ama inanki insan esinin bile cogu huyunu sonradan ogreniyi bizde cok zor sartlarda evlendik nisan attik 2 seneye yakin ayri kaldik falan cok da severek evlenmemize ragmen 1. Senemde bosanmanin esiginden döndük ve dusun o sirada hamile olsaydim ne kadar guzel gecebilirdi acaba kendime mi yanardim cocuguma mi oyuzden sanirim evlenip ayni eve basinizi soktugunuzda anliycaksin beni :)

Şuanlık bişey yok canım hayırlısı olsun inşallah :) evet haklısın aslında.. :) geçmiş olsun bu arada daha önce görememişler mi acaba et parçasını?

Şuanlık bişey yok canım hayırlısı olsun inşallah :) evet haklısın aslında.. :) geçmiş olsun bu arada daha önce görememişler mi acaba et parçasını?
Yok canim ben defalarca doktora gittim butun hersey mukemmel rahim temiz hormonlar cok iyi vs iste doktorlar hep bikac aya kalirsin kalirsin diyolardi esiminde degeleri iyi cikinca son care ben rahim filmi cekildim orda goruldu sorunum sonra ufak bi operasyon derken bebe geldi iste cok sukur :) ya tabi bunlar kismet meselesi herseyin zamani belli aslinda sadece daha erken olsa belki ben altindan kalkamazdim evlenince evin sorumlulugunu tam anlamiylaa ustlenebilmem 1 yilimi aldi ogrenci evi hersey rahatti kafama gore :)
Hamile kalirsan haber ver merak ederim Allah gonlune gore versn canim insallah

Polip aldırdınız sanırım büyüklüğü ne kadardı

Ben adetime yaklaşık 1 hafta varken öğrenmiştim kan testinde.

Bence en güzelini yapmış olursun yaş geçtikten sonra gerçekten ağırlaşıyor insan hem çocuğunla beraber büyümek fena fikir değil keşke zamanında bende erken anne olsaydım 19-20 gibi çok avantajları var harika bir fikir yolun. Açık olsun

Iliskiden 9.gun belli olmaz ben 3haftalik hamileyken bile kan degerlerimde cikmamisti 5haftalikken en az cikar
Bence bilgi birikimin yanlış Senin 5 haftalık olarak bildigin tarih aslında gebeliğinin 3 haftası doktorlar her zaman 2 hafta geç söylüyor doktor dilinde 3 haftalık hamilelik olmadığı için 5 haftalık diyorlar ama aslında sen 3 haftalık hamile oluyorsun ama o kan değerini anlamadım çünkü benim reglim 18 ekimde bitti daha bugün doktordan geldim 20 kasımda negatif çıkan gebelik 27 kasımda 159.8 çıkmıştı doktor bana 12-14 hamile kaldığımı söyledi geç yumurtlama olmus diğer arkadaşın dediği tutuyor ama seninkiNi anlamadım gerçekten ? Belki tekrar birliktelik yaşadın ve ozaman gebelik yaşadın sen farkında değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…