Benim anlatmaya çalıştığım evet korunduk resmi nikahımız var 1-2 aya da düğünümüz var.Nişanlında öyle istese prezervatif kullanmaz dı yani tuhaf bi kızın hele ki 20 yaşında bi kızın evlilik öncesi çocuk yapma isteği ve tek ilişki olduğunu yazmışsın bi yorumında
Bu işde bi tuhaflık var senin yaşadında bi kıza burda kimse karışamaz ama sana denilen de kötü amaçlı değil evlilik dışı hamilelik doğum bebek çok ağır bi sorumluluk sana bunu anlatmaya çalışıyolar kızıyosun
Hayır biz istiyoruz diye savunmaya geçiyosun ama korunmuşsunuz bi tutarsızlık var
Son ilişkiden 9 gün adet tarihimden 5 hafta geçti doktorum 7-10 gün arası gebelik kana geçiyor dedi 5 olsa 10 olsa çıkardı dedi zaten prezervatif vardı gecikince acaba zevk suyu mu dedikIliskiden 9.gun belli olmaz ben 3haftalik hamileyken bile kan degerlerimde cikmamisti 5haftalikken en az cikar
Düğüne 1.5 ay var demek yerine 1-2 ay var diyorum.1-2 aya düğün var diyorsun düğün tarihin kesin değil mi yani? Benim bildiğim aylar öncesinden belli olur düğün.
Resmi Nikahımız var diyorsun.
Konuşmaların bana çelişkili gibi geldi. Sanki tepki çekmemek için nikahım var dedin.
Kimsenin seni burda yargılamaya hakkı yok hayat senin hayatın. Sorumluluk senin sorumluluğun. Çocuk istiyorsan da evlen öyle yap bari. İstemiyorsan da dikkatlı korun.
Adetime ne kadar olduğumu bilmiyorum çünkü geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadımCanım boşa umut da vermek istemem ama kırmızı mürekkep gölgesi olmuş sanki 2.çizgi gibi. Normalde negatifse tertemiz olur. Adete ne kadar var? Yarın bi tekrarla istersen bazen de test bozuk cikiyor
Düğüne 1.5 ay var demek yerine 1-2 ay var diyorum.
Neden tepki çekecekmişim onu anlamadım.
Bizim buralarda nişandan sonra nikah imam nikahı falan yapılır,bizde öyle yaptık.
Yalan söyleyecek borcum yok ya.
Korundum zaten prezervatifle,sadece bu kadar gecikince ikimizde acaba mı dedik.
Iste ayni sende benim gibiymissin ben hatta evlendigimde universite son sinifta okuyodum deliriyorum ayy bebegim olsa hamile hamile gidip gelsem okula mumkunmu ben hamileligim boyunca otobuse bile binmedimPeki canım sorunun neymiş ki acaba.. Bilmiyorum belki de ikimizde çok aceleci davranıyoruz,aa diyoruz düğünümüze 2 ay var hamile olsam kimse farketmez bebeğimiz düğünümüze eşlik eder diyoruz sanırım ikimizde bu bebeği bekliyoruz anne baba olma fikri bizi heyecanlandırıyor çok zorlu yollardan geçtik bu raddeye gelebilmek için çok uğraştık aşkımız çok büyüktü bizde artık bi bebekle taçlandıralım istiyoruz.. Ama sorun çıkmasından korkuyoruz tahlil falan yaptırdım hatta şimdiden hormonlarım falan çok güzel yumurtalıklarım hafif polikistik yapıda yumurtam çok düzenliyim tüplerim açık mı kapalı mı bilmiyorum ama bi enfeksiyon falan geçirmedim sadece mantar geçirmiştim umarım açıktır. Hatta biliyo musun geçen kasıklarıma bi darbe aldım (kavga falan değil) oturdum ağladım ya tüplerim yapışırsa tıkanırsa falan diye.. Sonradan böyle bişey olamayacağını doktordan öğrendim.. :) ama işte çok istiyoruz çok bekliyoruz ismi bile hazır çeyizlerimizde patik yelek ayakkabı dolu sen düşün :)
Ya seni ilgilendiriyor mu acaba benim konu açmam? Burda bi dünya saçma sapan konular açılıyor siz benim bu konuma mı taktınız?bu soruyla gerçekten akıllı sarısınların hakkını yiyorsunuz ,
heee hamılesın canım
Şuanlık bişey yok canım hayırlısı olsun inşallah :) evet haklısın aslında.. :) geçmiş olsun bu arada daha önce görememişler mi acaba et parçasını?Iste ayni sende benim gibiymissin ben hatta evlendigimde universite son sinifta okuyodum deliriyorum ayy bebegim olsa hamile hamile gidip gelsem okula mumkunmu ben hamileligim boyunca otobuse bile binmedimdugununde rahatca hoplayip ziplayamazsin surekli aklin kalir sonucta 1 gun yasanan bisey insan guzel gecmesini rahatca hareket etmeyi istiyo. Benim problemim rahmimde et parcasi varmis onu alinca 3. Ayda hamile kaldim. Ama inanki insan esinin bile cogu huyunu sonradan ogreniyi bizde cok zor sartlarda evlendik nisan attik 2 seneye yakin ayri kaldik falan cok da severek evlenmemize ragmen 1. Senemde bosanmanin esiginden döndük ve dusun o sirada hamile olsaydim ne kadar guzel gecebilirdi acaba kendime mi yanardim cocuguma mi oyuzden sanirim evlenip ayni eve basinizi soktugunuzda anliycaksin beni :)
Yok canim ben defalarca doktora gittim butun hersey mukemmel rahim temiz hormonlar cok iyi vs iste doktorlar hep bikac aya kalirsin kalirsin diyolardi esiminde degeleri iyi cikinca son care ben rahim filmi cekildim orda goruldu sorunum sonra ufak bi operasyon derken bebe geldi iste cok sukur :) ya tabi bunlar kismet meselesi herseyin zamani belli aslinda sadece daha erken olsa belki ben altindan kalkamazdim evlenince evin sorumlulugunu tam anlamiylaa ustlenebilmem 1 yilimi aldi ogrenci evi hersey rahatti kafama gore :)Şuanlık bişey yok canım hayırlısı olsun inşallah :) evet haklısın aslında.. :) geçmiş olsun bu arada daha önce görememişler mi acaba et parçasını?
Polip aldırdınız sanırım büyüklüğü ne kadardıYok canim ben defalarca doktora gittim butun hersey mukemmel rahim temiz hormonlar cok iyi vs iste doktorlar hep bikac aya kalirsin kalirsin diyolardi esiminde degeleri iyi cikinca son care ben rahim filmi cekildim orda goruldu sorunum sonra ufak bi operasyon derken bebe geldi iste cok sukur :) ya tabi bunlar kismet meselesi herseyin zamani belli aslinda sadece daha erken olsa belki ben altindan kalkamazdim evlenince evin sorumlulugunu tam anlamiylaa ustlenebilmem 1 yilimi aldi ogrenci evi hersey rahatti kafama gore :)
Hamile kalirsan haber ver merak ederimAllah gonlune gore versn canim insallah
Evet polip suanda hatirlamiyorum epey oldu ama buyuk demisti doktor rahmin arka kismini komple kapatmisPolip aldırdınız sanırım büyüklüğü ne kadardı
Nasıl görmemişler koca polipi hayret. Bende aldırdım bu ay ama küçük benim. ondan sordumEvet polip suanda hatirlamiyorum epey oldu ama buyuk demisti doktor rahmin arka kismini komple kapatmis
Benim rahmim tersmis canim bide arka kisimda kalinca gorunmedi rahim filminde anlasildiNasıl görmemişler koca polipi hayret. Bende aldırdım bu ay ama küçük benim. ondan sordum
Bende seni ilgilendirmez diyebilirim o zaman.Offffg demeye geldim.
Evet öyle derler. Sağol.Cok zekisin gercekten ayni rumuzun gibi...
Bence en güzelini yapmış olursun yaş geçtikten sonra gerçekten ağırlaşıyor insan hem çocuğunla beraber büyümek fena fikir değil keşke zamanında bende erken anne olsaydım 19-20 gibi çok avantajları var harika bir fikir yolun. Açık olsunÜniversitede çok beraber kaldığımız oldu,çok eğlenceli geçiyordu vakitlerimiz ben kendim anne olmak istediğim için bunalıma gireceğimi düşünmüyorum,bebeğimle birlikte büyümek,herşeyi birlikte yapmak istiyorum.. :)
Bence bilgi birikimin yanlış Senin 5 haftalık olarak bildigin tarih aslında gebeliğinin 3 haftası doktorlar her zaman 2 hafta geç söylüyor doktor dilinde 3 haftalık hamilelik olmadığı için 5 haftalık diyorlar ama aslında sen 3 haftalık hamile oluyorsun ama o kan değerini anlamadım çünkü benim reglim 18 ekimde bitti daha bugün doktordan geldim 20 kasımda negatif çıkan gebelik 27 kasımda 159.8 çıkmıştı doktor bana 12-14 hamile kaldığımı söyledi geç yumurtlama olmus diğer arkadaşın dediği tutuyor ama seninkiNi anlamadım gerçekten ? Belki tekrar birliktelik yaşadın ve ozaman gebelik yaşadın sen farkında değilsinIliskiden 9.gun belli olmaz ben 3haftalik hamileyken bile kan degerlerimde cikmamisti 5haftalikken en az cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?