Ben hamile kalsam da düğünüme az var,bir sorun olacağını sanmazdım :)yahu söylesene baştan
ben gıcık oluyorum da hem korkup hem dogru düzgün korunamayanlara sonra hamilemiyim diye stres olanlara
Ben hamile kalsam da düğünüme az var,bir sorun olacağını sanmazdım :)
Ne biliyim birden öyle tersledin bende o şekilde cevabını verdim yani kusura bakma
Ben biraz üzüldük gibi oldu hatta keşke olsaydı dedim
Bilmiyorum garip hissediyorum şuan
Hayırlısı diyelim canım inşallah gerek kalmaz da rabbim hemen verir bebeğimiben seni bekarsında korkuyosun sandım
üzülme olur
ovulasyon testleri yaparsın
Hayırlısı diyelim canım inşallah gerek kalmaz da rabbim hemen verir bebeğimi
Önemli değil yvz13 hanım :) bi sonraki paparalar için başka konularda görüşmek üzere :)inşallah
neyse akşam paparası sana denk geldi kusura bakma taze gelin hanım :)
Önemli değil yvz13 hanım :) bi sonraki paparalar için başka konularda görüşmek üzere :)
inşallah sizin icin en hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla gelir bebeginiz ama daha 20 yaşındasınız bu ne aceleHayırlısı diyelim canım inşallah gerek kalmaz da rabbim hemen verir bebeğimi
Yo hayır çalışmıyorum okuyordum 1 senem falan kaldıinşallah sizin icin en hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla gelir bebeginiz ama daha 20 yaşındasınız bu ne acele
biraz eşinizle vakit geçirin gezin tozun evde film izleyin arkadaşlarınızla buluşun vs. sonra çok arayacaksınız bu günleri, abla tavsiyesi
Allah nasip ederse olur ancak siz daha çocuksunuz bana kalırsa:)
çalışıyor musunuz
Canim o isler oyle olmuyo maalesef :) ayni senin gibi evlenmeye yakin burda bebegi olmayan bayanlarin yazdigi seylere bakip pskolojimi bozuyodum daha evlenmeden acaba cocugum olmazsa ya diye diye cektim resmen kendime daha evliligimi yasayamadan cocuk telasi sardi beni her ay bir test her ay silik cizgi aramalar vs insanin korktugu basina geliyo gercekten de 2.5 sene oyle boyle yirttin kendimi sonuc olarak ufak bir operasyon gecirmem gerekiyomus sonra hamile kaldim iste bebegim oldu cok sukur simdi diyorum ki zamani aslinda Rabbim ne guzel ayarlamis keske ozamanlarda da cocuk cocuk diye kendimi yirtmayip tadini cikarsaydim basbasa gunlerimizim inan dunyanin en buyuk sorumlulugu yasiniz daha cok genc biraz evliligi ogrenin hayatiniz duzeniniz otursun 2-3 sene demiyorum ama en azindan bikac ay boyle olmazmi falan diye de kendini sikintiya sokma ne dusunursen onu yasarsin evlat dunyanin en guzel seyi suphesiz ama hersey zamaninda guzelYo hayır çalışmıyorum okuyordum 1 senem falan kaldı
Ya aççıkçası şöyle buradaki bebek sahibi olmakta zorlanan hanımların konularını okudukça bunalıma giriyorum acaba bende sorun var mı diye düşünüyorum üzülüyorum çocukluk mu evet çocukluk belki de ama bilmiyorum,9 günlük sürede bile aramızda şakasına bebeğimiz bebeğimiz dedik ikimizde anne bana olmayı çok seviyoruz gezmeyi sonrada yapabiliriz diye düşünüyorum :)
Peki canım sorunun neymiş ki acaba.. Bilmiyorum belki de ikimizde çok aceleci davranıyoruz,aa diyoruz düğünümüze 2 ay var hamile olsam kimse farketmez bebeğimiz düğünümüze eşlik eder diyoruz sanırım ikimizde bu bebeği bekliyoruz anne baba olma fikri bizi heyecanlandırıyor çok zorlu yollardan geçtik bu raddeye gelebilmek için çok uğraştık aşkımız çok büyüktü bizde artık bi bebekle taçlandıralım istiyoruz.. Ama sorun çıkmasından korkuyoruz tahlil falan yaptırdım hatta şimdiden hormonlarım falan çok güzel yumurtalıklarım hafif polikistik yapıda yumurtam çok düzenliyim tüplerim açık mı kapalı mı bilmiyorum ama bi enfeksiyon falan geçirmedim sadece mantar geçirmiştim umarım açıktır. Hatta biliyo musun geçen kasıklarıma bi darbe aldım (kavga falan değil) oturdum ağladım ya tüplerim yapışırsa tıkanırsa falan diye.. Sonradan böyle bişey olamayacağını doktordan öğrendim.. :) ama işte çok istiyoruz çok bekliyoruz ismi bile hazır çeyizlerimizde patik yelek ayakkabı dolu sen düşün :)Canim o isler oyle olmuyo maalesef :) ayni senin gibi evlenmeye yakin burda bebegi olmayan bayanlarin yazdigi seylere bakip pskolojimi bozuyodum daha evlenmeden acaba cocugum olmazsa ya diye diye cektim resmen kendime daha evliligimi yasayamadan cocuk telasi sardi beni her ay bir test her ay silik cizgi aramalar vs insanin korktugu basina geliyo gercekten de 2.5 sene oyle boyle yirttin kendimi sonuc olarak ufak bir operasyon gecirmem gerekiyomus sonra hamile kaldim iste bebegim oldu cok sukur simdi diyorum ki zamani aslinda Rabbim ne guzel ayarlamis keske ozamanlarda da cocuk cocuk diye kendimi yirtmayip tadini cikarsaydim basbasa gunlerimizim inan dunyanin en buyuk sorumlulugu yasiniz daha cok genc biraz evliligi ogrenin hayatiniz duzeniniz otursun 2-3 sene demiyorum ama en azindan bikac ay boyle olmazmi falan diye de kendini sikintiya sokma ne dusunursen onu yasarsin evlat dunyanin en guzel seyi suphesiz ama hersey zamaninda guzel
Peki canım sorunun neymiş ki acaba.. Bilmiyorum belki de ikimizde çok aceleci davranıyoruz,aa diyoruz düğünümüze 2 ay var hamile olsam kimse farketmez bebeğimiz düğünümüze eşlik eder diyoruz sanırım ikimizde bu bebeği bekliyoruz anne baba olma fikri bizi heyecanlandırıyor çok zorlu yollardan geçtik bu raddeye gelebilmek için çok uğraştık aşkımız çok büyüktü bizde artık bi bebekle taçlandıralım istiyoruz.. Ama sorun çıkmasından korkuyoruz tahlil falan yaptırdım hatta şimdiden hormonlarım falan çok güzel yumurtalıklarım hafif polikistik yapıda yumurtam çok düzenliyim tüplerim açık mı kapalı mı bilmiyorum ama bi enfeksiyon falan geçirmedim sadece mantar geçirmiştim umarım açıktır. Hatta biliyo musun geçen kasıklarıma bi darbe aldım (kavga falan değil) oturdum ağladım ya tüplerim yapışırsa tıkanırsa falan diye.. Sonradan böyle bişey olamayacağını doktordan öğrendim.. :) ama işte çok istiyoruz çok bekliyoruz ismi bile hazır çeyizlerimizde patik yelek ayakkabı dolu sen düşün :)
Dimi bende öyle düşünüyorum. Hemen olsun biz onunla büyürüz,adam benim nazımı senelerdir çekiyor biraz da hamileyken çeksin.. :) ama en azından hamile kalabildiğini görmüşsün. Peki sorunun neydi canım? Allah bağışlasın yaa kocaman göbeğinin içindeki bebişini :) çıldırıyorum böyle karnı burnunda anneleri görünce,maşallah :)Ben dogru buluyorum kardesim. 25 yaşındayim 23 te evlendim hemen oldu dustu bak tedavisi bilmem nesi daha suan 37 haftalik . Erkenden isteyin bi sorun vs varsa gorunsun bulunsun
Dimi bende öyle düşünüyorum. Hemen olsun biz onunla büyürüz,adam benim nazımı senelerdir çekiyor biraz da hamileyken çeksin.. :) ama en azından hamile kalabildiğini görmüşsün. Peki sorunun neydi canım? Allah bağışlasın yaa kocaman göbeğinin içindeki bebişini :) çıldırıyorum böyle karnı burnunda anneleri görünce,maşallah :)
İnşallah canım :) geçmiş olsun demekki denemeden öğrenilmiyor böyle şeyler :):) Allah razi olsun darisi basina canim. Sebep tiroidmis ogrendik tedavi oldum cok sukur bebis geldi
Hayır çok zor. Döllenmeden bile 14 gün sonra baktirmalisiniz. İlişki ile sadece spermler vücuda girmiş oluyor, çatlamaya göre hesapliycaksiniz sperm 3 gün yaşayabiliyor ne zaman yumurtayla buluşacak dollenecek bölünüp tutunacak 9 gün yeter mi sizce? Ama bazen çıkabiliyor %10 filan ihtimal de yok değil.Kızlar kanda gebelik kaç günde belli olur acaba? :) ilişkiden sonraki 9.gün yaptırdığım sonuç kesin midir? :)
Doktorum bana beta hcg 7-10 gün içindekanda salgılanmaya başlar dedi embriyo 6-8 gün içinde rahme düşermiş ben doktorun yalancısıyım. :) 9.gün aldığın negatif testi yüksek ihtimalle doğrudur dedi. Yumurtlama dönemini biliyorum ama yumurtam aşırı büyüyüp kistleşmişti bu durumda hamile kalman çok zor dedi doktorum.Hayır çok zor. Döllenmeden bile 14 gün sonra baktirmalisiniz. İlişki ile sadece spermler vücuda girmiş oluyor, çatlamaya göre hesapliycaksiniz sperm 3 gün yaşayabiliyor ne zaman yumurtayla buluşacak dollenecek bölünüp tutunacak 9 gün yeter mi sizce? Ama bazen çıkabiliyor %10 filan ihtimal de yok değil.
Kasıklarıma bastırınca ağrım var aynı zamanda akıntım akşamdan beri karnıma sancılar giriyor 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce hamile olabilir miyim ?Hayır çok zor. Döllenmeden bile 14 gün sonra baktirmalisiniz. İlişki ile sadece spermler vücuda girmiş oluyor, çatlamaya göre hesapliycaksiniz sperm 3 gün yaşayabiliyor ne zaman yumurtayla buluşacak dollenecek bölünüp tutunacak 9 gün yeter mi sizce? Ama bazen çıkabiliyor %10 filan ihtimal de yok değil.
Ha bir de yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olduk yani canım benim adet saatim sekmez bile. Birlikteliğin ertesi günü kasıkta duramadığım bi sancı oldu doktora gittiğimde 3 cmlik bir yumurtam olduğunu,çok büyüdüğünü bu yüxden çatlayamayıp kistleştiğini söyledi yani her kadın ayda 1 yumurta üretiyorsa benimki de kistleşiyorsa ve ayrıca prezervatifle de korunduysak sanmıyorum gebelik olacağını,doktorum benim durumumu bildiği için böyle söylemiş olabilir.Hayır çok zor. Döllenmeden bile 14 gün sonra baktirmalisiniz. İlişki ile sadece spermler vücuda girmiş oluyor, çatlamaya göre hesapliycaksiniz sperm 3 gün yaşayabiliyor ne zaman yumurtayla buluşacak dollenecek bölünüp tutunacak 9 gün yeter mi sizce? Ama bazen çıkabiliyor %10 filan ihtimal de yok değil.
Ben transferden 9 gün sonra öğrendim, normal gebelikte 14.güne denk gelir ve Dr 10.gün çıkar demişti bayram dolayısıyla erken bakmıştım yüksek çıktı çok şükür ikiz çünkü. Tek gebelikte belli belirsiz olabiliyor. İlişkinin 9.günü bakmamalisin çünkü hamileliğin en büyük düşmanı sabırsızlık stres ve kafayı takmak. Umarim pozitifi gormussundur yada gorursun sonucunu aldin mi? Ama yoksa her seferinde erkenden kan vermeye koşmak seni bikac ayda tuketir gerek yok bence sabırlı olman lazimDoktorum bana beta hcg 7-10 gün içindekanda salgılanmaya başlar dedi embriyo 6-8 gün içinde rahme düşermiş ben doktorun yalancısıyım. :) 9.gün aldığın negatif testi yüksek ihtimalle doğrudur dedi. Yumurtlama dönemini biliyorum ama yumurtam aşırı büyüyüp kistleşmişti bu durumda hamile kalman çok zor dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?