Kızlaarr bi bakın kanda gebelik :)

Transfer ya da normal canım ben bu tür şeylerden çok anlamıyorum doktorumun bana dediğini söylüyorum gebelik oluştuğu zaman 6-8 gün içinde rahme düşer 7-10 gün içinde beta hcg az da olsa yükselir dedi yani bu değer 10 falanda olabilirdi ama bende 0.01 çıktı. Ayrıca benim yumurtam büyüyüp kistleşti gerçi prezervatifle korunmuştuk zevk suyundan şüphelendim sadece ve doktorum bu durumların hepsini göz önünde bulundurarak bana yüksek ihtimalle negatifsin dedi zaten ortada doğru düzgün bi boşalma bile yok sadece zevk suyu var. Çıplak içime temas bile olmadı yani. ayrıca yakın bi akrabam gebeliğini adetine 5 gün kala öğrendi 30'luydu değeri doktor çok yeni demişti hatta. Yani olabiliyor böyle şeyler.

Geçmiş olsun malesef olabiliyor öyle şeyler. Adetlerin yumurtlama çatlama düzenliyse korkma eninde sonunda olucaktir. Ben çok bekledim ve her aşaması endişe stres bu işlerin. O yüzden mümkün olduğunca sakin rahat psikolojik olarak hazır başlamak lazım. Zor süreçler. Allah tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun kucağımıza sağlıkla alırız inş

Yaşım genç 1-2 aya düğünüm var biz sadece oldu mu acaba dedik öylesine baktırdık evet çocuk istiyoruz ama yaşımız genç olur illaki Allah izin verirse

İnşallah canım benim :) Az kaldı evlenmeme bakalım bizi neler bekliyor umarım bizi bekletmez küçüğümüz :)

Biz 1.5 sene asla korunmadik yumurtlama takipleri neler neler.. olmadı.. kimisi korunduğu halde gebe kalıyor işte inan bu işler zamanını bekliyor. Zamanı gelmişse 5.günde bile öğrenirsin. Mucize adeta

Biz 1.5 sene asla korunmadik yumurtlama takipleri neler neler.. olmadı.. kimisi korunduğu halde gebe kalıyor işte inan bu işler zamanını bekliyor. Zamanı gelmişse 5.günde bile öğrenirsin. Mucize adeta
Yaşın kaç ki canım,doktor bana çok yumurtan var rezervin güzel hormonların yerinde istediğin zaman hamile kalabilirsin zorlanmazsın dedi.. :)

Kasıklarıma bastırınca ağrım var aynı zamanda akıntım akşamdan beri karnıma sancılar giriyor 2 gün önce test yaptım böyle çıktı sizce hamile olabilir miyim ?
Canım boşa umut da vermek istemem ama kırmızı mürekkep gölgesi olmuş sanki 2.çizgi gibi. Normalde negatifse tertemiz olur. Adete ne kadar var? Yarın bi tekrarla istersen bazen de test bozuk cikiyor

37 3 yıllık evliyim senin yaşın kaç ki canım bu kadar acele ediyorsun? daha evliligi yaşamadan bebek derdine düşecek kadar kaç yaşın kiz
Tamı tamına 20 :) ama nişanlımda uzun yıllardır beraberiz artık yaşayacak bişeyimiz kalmadı inan :) tek eksiğimiz meleğimiz :)

Yaşın kaç ki canım,doktor bana çok yumurtan var rezervin güzel hormonların yerinde istediğin zaman hamile kalabilirsin zorlanmazsın dedi.. :)
O yumurtan çok diyen doktorlardan nefret ediyorum bana da hep öyle dediler önemli olan kalitesiymis meğer. Çok şükür ben iyi bi Dr buldum da takip etti gerçekten hem çok sayıda hem kaliteli yumurtalarla ilk denememizde en iyi kalite 2 embriyo transferi yaptı. Çok ama çok iyi Dr bulmalısın Dr bilgisizse sürünürsün

Canım ben aklına gelecek bütün hormon testlerini tahlillerini yaptırdım yumurtam büyüyor çatlıyor güzelce gelişiyor falan amh fsh lh hepsine teker teker bakıldo tetkikleri evlenmeden yaptırdım ki evlenince zor olmasın diye,ben hamile kalmakta sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum vücudum hamile kalmaya yatkınmış ki annemde öyle hemen hamile kalabilen bi yapısı var. Hem yaşım genç yumurtalık rezervim iyi hormonlarım da iyi allahın izniyle bir sorun çıkmazsa 2-3 aya bebeğimizi bekliyoruz :)

Tamı tamına 20 :) ama nişanlımda uzun yıllardır beraberiz artık yaşayacak bişeyimiz kalmadı inan :) tek eksiğimiz meleğimiz :)
Kızım şaka mısın nesin ya 3 yaşından beri falan mı berabersin? Sana bi abla nasihati otur bikac sene evlilige alış biraz büyü olgunlaş. Öyle büyüdüm çok şey yaşadım acıların kadını bergen moduyla bu işlere girme. Okulun yok mu senin? Çalışıyor musun? Mesleğin var mı? Nişanlım ne iş yapıyor? Eğitim durumu ne? Bebeğe ne vericeksiniz?

Kızım şaka mısın nesin derken biraz ağır konuşmuş oluyorsunuz :) Ben çocuğumla birlikte büyümek istiyorum beklemek istemiyorum o da öyle aynı şekilde 3 yaşından beri beraber değiliz ama birlikte büyüdük. :) çalışmıyorum henüz okuyorum 1 senem kaldı kendi mağazamı açıcam,kendisi de üniversite okuyor onunda şuan işi hazır. Bebeğe de sevgimizi vericez gelirimiz iyi diyelim hayırlısı olsun :)

Sizinki de bi tercih tabi ama evlilik flört gibi değil beraber yaşamıyorsaniz? Aynı evde biraz daha farklı. Bebek sorumluluğuyla bunalıma girme bu yaşında. Fakat erken ebeveyn olmanın da bir sürü avantajı var elbette

Üniversitede çok beraber kaldığımız oldu,çok eğlenceli geçiyordu vakitlerimiz ben kendim anne olmak istediğim için bunalıma gireceğimi düşünmüyorum,bebeğimle birlikte büyümek,herşeyi birlikte yapmak istiyorum.. :)

Nişanlında öyle istese prezervatif kullanmaz dı yani tuhaf bi kızın hele ki 20 yaşında bi kızın evlilik öncesi çocuk yapma isteği ve tek ilişki olduğunu yazmışsın bi yorumında
Bu işde bi tuhaflık var senin yaşadında bi kıza burda kimse karışamaz ama sana denilen de kötü amaçlı değil evlilik dışı hamilelik doğum bebek çok ağır bi sorumluluk sana bunu anlatmaya çalışıyolar kızıyosun
Hayır biz istiyoruz diye savunmaya geçiyosun ama korunmuşsunuz bi tutarsızlık var

Iliskiden 9.gun belli olmaz ben 3haftalik hamileyken bile kan degerlerimde cikmamisti 5haftalikken en az cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…