KIZLAARR LÜTFEN YARDIM EDİN Bİ EL ATIN :)

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Merhaba kızlar ablalalarım. Kızlar beni tanıyan tanır bilen bilir çok şükür nişanlımla aramızdaki çok sinirlilik sendromunu yenmeyi başarfık hatta geçen hafta yılbaşı için bize geldi bir hafta bizde kaldı çooook güzeldi biii sürü hediye almış laf aramızda (altın falan da yapmış düğünümüz için) şimdi gelelim asıl konuya. Bu ayın 13 ünde doğum günü ben gidicektim yanına bu arada ben başka bişehirde okuyorum o da başka bi şehirde. Ama sınavlarım var gidemiyorum. Ve 3 seneyi bitirdik sevgililikte nişanlılk birlikte aklınıza gelebilecek her türlü hediyeyi aldım. ŞİMDİ BEN NE ALICAM NOLUR Bİ AKIL VERİN HERKES BİŞEY YAZSA KESİN BULURUM.
HERKESE TEŞEKKÜRLEER

Aklima gelebileceklein hepsini aldiysan nasil akil versem ki dedim bi celiski oldu simdi. Kafami bi toparlayim. Geliyorum

Yani öyle aklına gelebilecek derken Aklınıza pis şeyler gelmesin

Aalında mantıklı ama daha yaratıcı şeyler bekliyoruz efenim

Cok yaratici degil ama nisanlin da benim gibi pragmatik bi anlayisa sahipse neye ihtiyaci varsa onu al. Güzel deri bi cüzdan iyi olur mesela. Her gün yaninda olur, elini cüzdana her attiginda seni hatirlar.

Ben öyle yok isim yazan yastik, bardak, ayicik, resimlerden bi sey falan sevmem. Gereksiz gelir. Üstüme de geldigi olur. Napacagim simdi bunu diye.

Güzel bir spor ayakkabı. Üç çizgisi olan markadan mesela. Fit olsun. Veya kanatlı markadan. Seni uçursun.

Bu hediye konusunda hiç iyi değilim ya aklıma ilk gelen şey forma al farklı şeyler istiyorsan aşk kitabı felan yaptırıyorlar bilmiyorum o da çocukca gelebilir biraz bilemedimmm

Evet cüzdan almadım mesela eveet olur güzel bu

Güzel bir spor ayakkabı. Üç çizgisi olan markadan mesela. Fit olsun. Veya kanatlı markadan. Seni uçursun.
Nişanlık klasik giyinen biri spor ayakkabı anca tik işareti olan yüksek tabanlı koşu ayakkabısı giyer o da şimdi gereksiz artık yaza doğru

Bu hediye konusunda hiç iyi değilim ya aklıma ilk gelen şey forma al farklı şeyler istiyorsan aşk kitabı felan yaptırıyorlar bilmiyorum o da çocukca gelebilir biraz bilemedimmm
Ya o da bende çok klasik takılan öyle yok çift şeyleri gereksiz yok kitap not falan sevmeyiz böyle şeyler

Bu arada o müzik öğretmeni göreve başladı bende bu sene atanırım inşallah bendr müzik öğretmeni adayı olcam bu sene son dönemim hani bilginiz olsun

Bencede cok sık bi cuzdan al. Instagramda falan var boyle icine ufacik bas harflerinizi falan da yazdirabilirsin. Cogu erkek arkadasima sordugumda hepsi erkek icin cuzdan önemli demislerdi. Aklinda bulunsun :)

Bencede cok sık bi cuzdan al. Instagramda falan var boyle icine ufacik bas harflerinizi falan da yazdirabilirsin. Cogu erkek arkadasima sordugumda hepsi erkek icin cuzdan önemli demislerdi. Aklinda bulunsun :)
Çok yardımcı oldun inan ki. Ama bişe sorcam şimdi biz damat bohçası götürmüşyük orada çok iui bi markanın gerçek deri bi cüzdan kemer takımı almıştım hani onu kullabır evlenince şimdi almama da gerek varmı diye düşündüm

Hii aldiysan o zaman baska bisey dusunelim. Aklima gelirse yazicam soruyum bi arkadaslarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…