Aalında mantıklı ama daha yaratıcı şeyler bekliyoruz efenimAltin al sen de. Ben olsam cok sevinirdim dügün arefesinde
Aalında mantıklı ama daha yaratıcı şeyler bekliyoruz efenim
Evet cüzdan almadım mesela eveet olur güzel buCok yaratici degil ama nisanlin da benim gibi pragmatik bi anlayisa sahipse neye ihtiyaci varsa onu al. Güzel deri bi cüzdan iyi olur mesela. Her gün yaninda olur, elini cüzdana her attiginda seni hatirlar.
Ben öyle yok isim yazan yastik, bardak, ayicik, resimlerden bi sey falan sevmem. Gereksiz gelir. Üstüme de geldigi olur. Napacagim simdi bunu diye.
Nişanlık klasik giyinen biri spor ayakkabı anca tik işareti olan yüksek tabanlı koşu ayakkabısı giyer o da şimdi gereksiz artık yaza doğruGüzel bir spor ayakkabı. Üç çizgisi olan markadan mesela. Fit olsun. Veya kanatlı markadan. Seni uçursun.
Ya o da bende çok klasik takılan öyle yok çift şeyleri gereksiz yok kitap not falan sevmeyiz böyle şeylerBu hediye konusunda hiç iyi değilim yaaklıma ilk gelen şey forma al farklı şeyler istiyorsan aşk kitabı felan yaptırıyorlar bilmiyorum o da çocukca gelebilir biraz bilemedimmm
Çok yardımcı oldun inan ki. Ama bişe sorcam şimdi biz damat bohçası götürmüşyük orada çok iui bi markanın gerçek deri bi cüzdan kemer takımı almıştım hani onu kullabır evlenince şimdi almama da gerek varmı diye düşündümBencede cok sık bi cuzdan al. Instagramda falan var boyle icine ufacik bas harflerinizi falan da yazdirabilirsin. Cogu erkek arkadasima sordugumda hepsi erkek icin cuzdan önemli demislerdi. Aklinda bulunsun :)
Hii aldiysan o zaman baska bisey dusunelim. Aklima gelirse yazicam soruyum bi arkadaslarimaÇok yardımcı oldun inan ki. Ama bişe sorcam şimdi biz damat bohçası götürmüşyük orada çok iui bi markanın gerçek deri bi cüzdan kemer takımı almıştım hani onu kullabır evlenince şimdi almama da gerek varmı diye düşündüm
Ayyy çokk sağolllHii aldiysan o zaman baska bisey dusunelim. Aklima gelirse yazicam soruyum bi arkadaslarima
Baya pahalı bi parfüm ve swt almıştımorjinal bi parfum ve guzel bi sweat alabilirsin
ozaman kislik bi bot al deriBaya pahalı bi parfüm ve swt almıştım
Evet aslında seçenekler arasında ama bilemedim kiozaman kislik bi bot al deri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?