Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Autoclean Katalizör tabanlıymış özelliği nasıl oluyor onun canım?Bende ablamın kullandığı ve çok memnun kaldığı ütüyü aldım 3ay önce çok memnunum tefal FV9550 E2 model.
Philips FC9205/01 Marathon 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yi çok önerdiler. Ütüde de Philips GC9245/02 2400 Watt Buhar Kazanlı Akıllı Ütü yü önerdiler bana.. :44:
ben delonghi kazanlı ütü aldım bi bak istersen philipsten daha uygun ve ilk onlar yaptı diye biliyorum kazanlı ütüyü
buhar kazanlı ütüler bana çok hantal geliyor ya onları büyük aileler için öneriyorlar. Arzum AR631 Steamart Diji yi öneririm ablam bunu kullanıyor ve çok memnun bende kendim için bu ütüyü almayı düşünüyorum. AR632 si de dijital olmayanı.
Bende ablamın kullandığı ve çok memnun kaldığı ütüyü aldım 3ay önce çok memnunum tefal FV9550 E2 model.
Autoclean Katalizör tabanlıymış özelliği nasıl oluyor onun canım?![]()
Canım ben de çok araştırdım ve tefal kazanlı ütü aldım kodu GV9460 . Bunun kapaksızı da var fiyatı daha düşük. Tabanını kendi kendine temizleyen ilk ütüymüş.
Eki Görüntüle 924821
Süpürge olarak da Toz torbalı kesinlikle daha kullanışlı dediler ki bende öyle düşünüyorum. Bu konuyla ilgili forumda ''torbalımı torbasız mı'' diye konu açan bir arkadaşa da yazmıştım, araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri. Siemensin 2600 W olan 6 Lt (piyasadaki en büyük toz torbalarındanmış). Kodu VS08G2611
Eki Görüntüle 924827
Ürünler çeyizimde, henüz kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum.
Ben evlenirken supurgeyi roventa hem sulu hem de kagit torbali aldim korkunc bir sey emiş gucu cok zayif 3 yil cile cektim evi supurmek istemiyordum .sonra arastirdim emis gucu yuksek olan pihilps maraton aldim sefa sepeti com`dan super harika birsey hayatimin anlami degisti yerleri oyle bir temizliyor ki silmeye gerek kalmiyor kabosu uzun daha neler neler ...
Utuye gelince tefal buhar kazalı aldim ama bir de yedek gerekiyor ha diye bir gomlek icin acilmiyor sonra bir de yedek pihilips yedek aldim ama cok agir ona dikkat edin yoksa cok guzel utuluyor
canımm annemin çok yakın arkadaşı çeyizinden çok heveslenmiş philips kazanlı ütü almış modelini bilmiyorum,5-6 senelik evliler daha " her zaman kullanılacak bşy değil " diyordu. geçen sene de ütünün kazanı patlamış.çok pişman olmuştu kazanlı aldığı için sonra tefal almış. bnde ütümü yeni alıcaktım kesinlikle tefal alsın demişti bende öyle yaptım..ve çevremdeki hemen hemen herkes tefal kullanıyor.evdeki ütümüzde aynı marka o yüzden kesinlikle tefali tavsiye ediyorum
Bence supurgede su filtreliyi tavsiye ederim arnicabenim mevsimsel ve toza alerjim var oyuzden istiyorum. Daha saglikli hem suyun icine kokulu yuzey temizliyici koy ohh mis
![]()
Banada Çeyizim için Philips'in Azur modelini çok önerdiler daha almadım ama
süpürgede arnica bora derim şuan evde kullanıyoruz çok memnunuz halıdaki kılları toplayarak alıyor ütüde de philips azur serisi derim
Ben ütüde tefal elektrik süpürgesinde de arçelik kullanıyorum çok memnunum.
Ütüm bu, valla ütü yapmak benim için bir zevk oldu diyebilirim. Nevresim, çarşaf gibi büyük şeyleri muazzam ütülüyor.Güç falan harcamıyorum. Annemin ütüsü de Tefal ama klasik ütülerden kazansız, onun da hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar ama kazanlı ütüyle ütü yapmak gerçekten diğerine göre çok farklı
Eki Görüntüle 988250
Elektrik süpürgemde LG'nin toz torbasız bir modeli. Nişanlımın iş yerinde bir ara çekiliş olmuştu ona da elektrik süpürgesi çıkmıştı, o yüzden ben çeyizime almamıştım. İlk gördüğüm de aman ya bu ufacık tospa gibi birşey hiç çekmez demiştim ama, şuan ev süpürürken kollarım ağrıyor, halıları yerinden kaldırıyor çekiş gücüyle. Açma kapatma kumandası tutuş yerinde, yine aynı yerden emiş gücünün ayarını değiştirebiliyorsun, şöyle söyliyim çok nadir son güçte kullanıyorum, o derece güzel çekiyor.
Eki Görüntüle 988256
buhar kazanlı ütüler bana çok hantal geliyor ya onları büyük aileler için öneriyorlar. Arzum AR631 Steamart Diji yi öneririm ablam bunu kullanıyor ve çok memnun bende kendim için bu ütüyü almayı düşünüyorum. AR632 si de dijital olmayanı.
Elektrikmsupurgesini kullandiniz mi acaba? Cekis gucu yuksek ama hafif bir supirge ariyorum, sanirim zor birazCanım ben de çok araştırdım ve tefal kazanlı ütü aldım kodu GV9460 . Bunun kapaksızı da var fiyatı daha düşük. Tabanını kendi kendine temizleyen ilk ütüymüş.
Eki Görüntüle 924821
Süpürge olarak da Toz torbalı kesinlikle daha kullanışlı dediler ki bende öyle düşünüyorum. Bu konuyla ilgili forumda ''torbalımı torbasız mı'' diye konu açan bir arkadaşa da yazmıştım, araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri. Siemensin 2600 W olan 6 Lt (piyasadaki en büyük toz torbalarındanmış). Kodu VS08G2611
Eki Görüntüle 924827
Ürünler çeyizimde, henüz kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum.
Philips FC9205/01 Marathon 2200 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yi çok önerdiler. Ütüde de Philips GC9245/02 2400 Watt Buhar Kazanlı Akıllı Ütü yü önerdiler bana.. :44:
Valla canım daha bu yazdığını okumadan yazacaktım ki iki öneri de philips miş :))) Annem de philips in şu süpürgesini almıştı http://www.teknosa.com/urunler/115040454/philips-fc8475-elektrikli-supurge çok memnun.. Ben de denedim çok iyi çekiyor ve ufacık tefecik, taşıması da rahat.. Ben de bundan aldım çeyize..Ütü araştımalarıma göre de philips in ütüleri cidden çok iyiymiş .Ütüde de philips tercih ettim :)
güle güle kullan canımben henüz almış değilim malesef
![]()