Aklıma gelmezdi aslında konunuzu gördüm belki yardımcı olabilirim birşekilde diye yazdım.
Herşeyi akışına bırakmak sanırım..
Çok şükür benim böyle oldu, benim durumumda adam kendi sonunu kendi hazırladı, zamanla aslında hiç te bana uygun biri olmadığını gördüm kendi gözlerimle. Üzülmedim mii tabii çok üzüldüm ama en çok aptal yerine konulmak üzüyor. Bence bir durum varsa o durumun üzerine gidin, asla örtmeyin, olmuyorsa olmuyordur ama kafanızda bitirmek istiyorsanız korkunun üzerine gitmek bende daha çok işe yaradı. Unuttum desem üzerine düşünmesem belki hala bilinçaltımda bir yerde sevgisi olurdu. Unutayım diye ne filmler diziler izlemiştim, annemle konu komşu günlerine bile katıldım. Kötü şeylerini getirin aklınıza soğutun kendinizi. Çok çok yakın arkadaşım female kurcalama elledikçe daha dipe batarsın dedi ama içimden atmak için ıncık cıncık herşeyi bilip görüp kendimi inandırmam gerekiyordu. İmkanınız varsa bence böyle yapın.
Belli bir süre de kimseye yanaşmayın duygusal anlamda. Belli bir süre sonra zaten anlıyorsunuz zamanın geldiğini, doğru insan çıkıcak karşınıza. Şu an karşımda çok sevdiğim adam var, çok mutluyum. Umarım siz de çabul atlatırsınız.